Print i Odense – din online kopibutik

Hos BR Offset tilbyder vi næsten alt inden for print på papir. Vi er en atypisk kopibutik, hvor det hele foregår online ved enten at bestille tryksager via vores webshop eller via mail. Vi tilbyder afhentning eller afsendelse af dine print, men det er ikke muligt at møde op med et USB stik og få printet med det samme. Vi har faste lave priser og tilbyder bl.a. print af foldere, invitationer, visitkort, hæfter, flyers, plakater og meget, meget mere. 

OBS! Vi har en minimumsbestilling på 100stk. (plakater laves ned til 1stk).

Skal du bruge mindre end 100 print, henviser vi til en fysisk kopibutik eller Odense bibliotek, hvor du kan møde op og printe via selvbetjening.

Hos BR Offset i Odense har vi specialiseret os i at levere den højeste kvalitet inden for digital tryk – med andre ord: Vi printer ikke på almindelige kopimaskiner, som du finder på uddannelsesinstitutioner, kontorer og fysiske kopibutikker. Leder du efter et trykkeri, der leverer gode og hurtige print i Odense, varetager vi gerne din printopgave.

Hurtig og professionel levering

Har du en trykklar fil (f.eks. en PDF), kan du sende din fil til os på mail, så sørger vi for at lave dine prints i en fart og giver dig besked, når de er klar til afhentning. Vi kan printe lidt af hvert, så uanset om behovet er digitaltrykte visitkort, flyers, foldere, hæfter, skoleopgaver eller plakater i storformat, så kan vi stå for dine printopgaver i Odense.

Vi samarbejder og printer både for private, virksomheder og offentlige institutioner, der har behov for mange eksemplarer i forskellige størrelser og formater.

Vi arbejder altid professionelt for at opnå et tilfredsstillende resultat. Uanset om du er en lille bogholder eller en stor kommune kan vi løse dine opgaver.

Din lokale kopibutik i Odense - bare online

Trykkeriet har hjemme på Egegårdsvej i Odense, tæt på Rosengårdscentret og med gode gratis parkeringsmuligheder lige ude foran samt gode busforbindelser.

Vi tilbyder en lang række print services herunder print og kopi i både farve og sort/hvid, spiralindbinding og en lang række almindelige tryksager som flyers, foldere, postkort, hæfter, menukort og meget mere.

Vi er et grafisk produktionshus, der er kendt for at levere flotte tryksager og samtidig tage vores kunder i hånden gennem hele processen. Vi leverer ikke kun ydelser, men er også klar med kyndig rådgivning så du får den bedste løsning.

Vi opfylder de fleste ønsker inden for print og kopi med udgangspunkt i hver enkelt behov. Dét er den bedste indgangsvinkel til at levere et godt produkt.

Hvad er forskellen på print og kopi?

Skal du have printet eller kopieret?
Hvad er egentlig forskellen på de 2, tænker du måske.

Når der kopieres, laver vi en fotokopiering af et eksisterende papirark. Hos BR Offset kan vi kopiere op til A3 (29,7 x 42 cm). Kopien som vi printer efterfølgende, kan dog godt laves større end A3.

Du vil objektivt set få det bedste resultat, hvis vi printer ud fra en fil og ikke en kopiering. Særligt hvis der skal printes i farve, illustrationer mm. Vores maskiner er profesionelle trykmaskiner, som sagtens kan lave flotte fotokopier, men hvis originalen er printet på en dårlig printer kan vi naturligvis ikke lave en fotokopi, der er bedre end originalen.

Print med tryk helt ud til kanten

Du kan altid få printet til kanten hos os og dermed undgår du en hvid margen hele vejen rundt om dit motiv. Vi printer i størrelsen op til SRA3. Det betyder, at du kan få printet op til A3 med print til kant.

Skal du have printet større end A3, skal du bestille en plakat. Alle vores plakater printes på vores storformatprinter med hele 9 farver, der giver en sublim og ensartet printkvalitet.

Når du skal have printet til kant, skal dine prints efterbehandles og beskæres. For at det kan lade sig gøre, skal du lave det vi kalder for en “trykklar fil”. Herunder kan du finde vores guides til, hvordan du laver en trykklar fil – helt simpelt:

⇒Trykklar fil i Canva
⇒Trykklar fil i InDesign
⇒Trykklar fil i Word

Ofte stillede spørgsmål

Ja, du kan komme ind i butikken og få lavet dine print.

Ja, vi tilbyder at sende print med Postnord/GLS.

Hvor hurtigt vi kan have dine print klar til afhentning afhænger af, hvad og hvor meget du skal have printet samt hvad tid du bestiller. I langt de fleste tilfælde, kan din ordre afhentes i trykkeriet samme dag på Egegårdsvej 1  i Odense S.

Du vil få besked lige så snart det er klar.

Vi kan printe en lang række filer, og vi kan printe ud fra:
• USB
• SD-fotokort
• Mail fil til os

Du kan bestille tryksager på vores webshop lige her.Du kan også sende os en mail med din bestilling til kontakt@broffset.dk. 

Hvis du sender en mail, er det vigtigt at du angiver størrelse, antal og papirtype.

Ja, vi printer helt ned til ét ark.

Vi skal bruge filer (helst PDF), antal prints af hver fil, størrelse/format, papirtykkelse.

Du kan betale med både kontanter, MobilePay og kort i kopibutikken. Hvis du har du et CVR nummer, kan du også få en faktura.

Bestiller du på mail og vil have dine print sendt, kan du enten betale via MobilePay eller få tilsendt et betalingslink til kortbetaling. 

Sådan bestiller du print

Bestiller du ikke dine print/tryksager på vores webshop, skal du gøre det på mail. Strukturen i din mail er vigtig for at vi printer det rigtige, som du gerne vil have det.

Du skal oplyse følgende:

  • Filnavn
  • Antal print
  • Print på én eller begge sider
  • Størrelse / format
  • Papirtype (80g, 115g, 170g, 300g)
  • Om det skal sendes eller afhentes
  • Hvis det skal sendes, skal du også oplyse om du ønsker at betale via Mobilepay eller få tilsendt et betalingslink til din telefon med kortbetaling

 

Det behøver ikke at være besværligt at få printet

Mange steder er det faste krav, hvor du vil møde grafiske fagudtryk som:
• Farverprofiler
• RGB & CMYK
• Trykklare filer
• DIN-formater
• Vektor
• Og meget mere..

Alle de forskellige begreber, kan være meget fremmede og skræmmende for den uerfarne inden for print og grafik. Vi hjælper dig meget gerne i mål med grafisk design af dine layouts. Du kan også blot følge vores guides:

⇒Trykklar fil i Canva
⇒Trykklar fil i InDesign
⇒Trykklar fil i Word

Vi tilbyder (næsten) alt i print, scan og kopi i Odense

Vi tilbyder en bred vifte af tryksager, som alle kan printes og
afsendes/afhentes samme dag som de bestilles. Vi tilbyder bl.a:

• Farvekopier
• Fotokopier
Fotoprint
Flyers / løsblade
Visitkort

Drinksbilletter
Klipsede hæfter
• Spiralhæfter
Foldere
• Invitationer

• Takkekort
Postkort
Storformat / plakater
• Plancher
• Brochure

Klistermærker / stickers
Labels / etiketter
Roll-ups
• Kataloger
• Scanning