Viser alle 9 resultater

Hos BR Offset tilbyder vi næsten alt inden for tryksager og print- visitkort, flyers, klistermærker - you name it. Vi leverer store oplag via offsettryk og vi vil typisk benytte digitaltryk ved mindre oplag. På denne måde opnår du altid den billigste pris på dine tryksager. Hvis du ønsker at gøre noget helt specielt ud af dine tryksager, så kan vi give dine tryksager enten UV-lak eller lækre efterbehandlinger. Vi leverer tryksager i Odense og hele Danmark, og har altid trykkvalitet, kyndig vejledning og god kundeservice i fokus. Er det en hastesag, kan du hente dit print i vores print- og kopibutik i Odense.

Fra 0,09 DKK/stk

Bliv husket af dem du møder med lækre visitkort

Se mere
Fra 0,02 DKK/stk

Bevar minderne - FĂĄ printet dine billeder her

Se mere
Fra 0,03 DKK/cm²

Klistermærker er perfekte til outdoor marketing

Se mere
Fra 0,10 DKK/stk

Del dit budskab eller tilbud med lækre flyers

Se mere
Fra 0,15 DKK/stk

Postkort er den perfekte "gave" til dine kunder

Se mere
Fra 0,21 DKK/stk

Det oplagte valg, hvis du har flere budskaber

Se mere
Fra 0,02 DKK/stk

Gør dine gavekort lækre, eksklusive og værdifulde

Se mere
Fra 0,02 DKK/stk

Brevpapir

Se mere
Fra 0,02 DKK/stk

Skriveblokke

Se mere

Høj kvalitet og glade kunder..

Hør fra vores kunder, hvorfor de har valgt tryksager fra BR Offset

Dropshipping er for dig med en plakatshop

Billige tryksager

Hos BR Offset tilbyder vi billige tryksager til faste laver priser, samtidig med at bibeholde den høje trykstandard og trykkvalitet så vi altid kan stå inde for vores leveringer. Hvordan kan vi tilbyde tryksager så billigt tænker du måske – jo, alle kunders tryksager bliver samlet og trykt sammen, for at spare tid og opsætning, så du kan få de billigste priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Udover at en optimeret produktionsproces giver lavere priser, så opnår man også en mere miljøvenlig produktion, fordi trykmaskinernes kapacitet bliver udnyttet optimalt og giver mindre spild.
Klik dig frem til din pris med ganske fĂĄ klik, ved at benytte vores online prisberegner af vores tryksager i standardformater.

Bestil nemt tryksager online

I vores online trykkeri arbejder vi på at forbedre brugeroplevelsen i forbindelse med at vælge og bestille tryksager online. Det gør vi ved at have stort fokus på vores online tilstedeværelse, kundeservice og at skabe et let og overskueligt overblik over de forskellige valg og detaljer, der er når man skal bestille sine trykte markedsføringsmaterialer. Opstår der problemer, eller bliver du i tvivl i løbet af processen, kan du kontakte os direkte på vores online chat og få hjælp i løbet af ganske få minutter.

Vi er klar til at hjælpe dig igennem hele processen fra hvilket papir der er bedst til netop din opgave til grafisk design og filtjek inden du uploader dit layout. Vores grafiker i huset sidder klar til at formidle dit budskab og designe dine tryksager fra bunden, hvis du ikke selv har de grafiske kompetencer. På den måde kan du trygt fokusere på din virksomhed og lade os om tryk og grafik.

Dropshipping af plakater er nemt og billigt hos BR Offset

Tryksager der matcher dit behov

Du finder alle vores tryksager i standardformater og kan med få klik bestille med vores simple online bestilling. Vælg antal, format, papir, evt. efterbehandling og upload din fil - så er du klar til at dele dit budskab med dine kunder. Hvad betyder det for dig? Ved denne formel sparer du både tid og penge på dit print, og får dine tryksager billigere uden at gå på kompromis med trykkvaliteten.

Vi gĂĄr op i detaljerne nĂĄr vi skal levere dine plakater

Vi er mere end dette website

Kan du ikke finde de tryksager der passer til dig behov? Tøv ikke med at kontakte os på vores chat, kontaktformular, på mail eller i vores printbutik i Odense. Vi står altid til rådighed både i form af vejledning, hjælp til grafisk design eller øvrige tryksager, som du ikke finder her på siden. Vi hjælper dig altid med at finde den bedste løsning til dit behov hvad enten det er papirvalg, farvevalg, formater eller lignende. Vi bestræber os på, at præsentere forskellige løsninger inden for tryksager for at ramme et eksakt match mellem dig, dit budskab og dine kunder.

Har du en plakatshop eller sælger du plakater i din butik, så er vi den rette samarbejdspartner for dig. Vi tilbyder specialpriser og særlige vilkår for vores kunder med plakatshops. Læs mere om vores dropshipping her.

Gratis levering af tryksager i hele landet

Når du handler dine tryksager i vores online trykkeri, får du altid leveringen helt gratis. Vi mener ikke, at vores kunder skal betale for andet end de tryksager de har bestilt. Af samme grund vil du hos os ikke finde administrationsgebyrer eller andre uforudsete omkostninger – vi tager ikke ekstra betaling for at du lægger dine ordre hos os. 

Tryksager leveres altid til tiden

Offsettryk - en mængderabat der ikke er til at overse

Med Offsettryk har du mulighed for at opnå store mængderabatter. Offset er en trykmetode, hvor der bruges olie (blæk) til at trykke på papiret. Metoden gør at man med enorm præcision kan trykke store oplag meget hurtigt. Det betyder naturligvis også at man ved større oplag kan opnå en meget lille stykpris på sine tryksager. Ulempen ved offset er, at det kræver en del opstilling for at trykke, hvorfor prisen typisk vil være høj ved små oplag.

FĂĄ leveret billige visitkort i store oplag med offsettryk
Xerox Versant 180 er vores største trykmaskine til professionelle og billige tryksager

Digitaltryk - smĂĄ oplag til smĂĄ priser

Digitaltryk er den hurtigste og billigste måde at producere tryksager, hvis dit behov er små oplag. Når der er tale om digitaltryk benyttes der ikke en én fast trykform, hvilket betyder at det oftest vil være billigst med digitaltryk hvis du skal bruge et mindre antal tryksager (under 1.000stk), eller hvis du har mange forskellige motiver. Det er altså muligt at ændre motivet der trykkes for hvert enkelt print. Digitaltryk er derfor den optimale trykmetode for dig der har behov for et lille antal prints eller mange forskellige motiver.

Offset- eller digitaltryk - Hvad skal du vælge?

Når man producerer med digitaltryk bliver tryksagerne, som ordet hentyder, fremstillet ud fra digitale data. Digitaltryk foregår via en direkte kommunikation mellem computer og printer. Det er derfor nemt og hurtigt at uploade flere billeder eller filer samtidig og opstille dem i prioriteret rækkefølge, hvorefter trykmaskinen - eller printeren - automatisk kører alle filerne igennem uden at stoppe undervejs, selvom der er flere forskellige motiver. Hvis du har behov for et stort oplag af hvert motiv vil det dog altid være en bedre løsning for dig vælge offsettryk, fordi offsettryk er langt hurtigere når der skal trykkes store oplag. Digitaltryk er for dig, der ønsker små oplag med knivskarp trykkvalitet og farvegengivelse. Udover at kunne lave billige tryksager i små oplag vil vi ofte kunne levere digitaltrykte medier hurtigere end offsettrykte. Dette er muligt fordi man med digitaltryk kan efterbehandle lige efter print, hvorfor vi hurtigere kan sende dem ud af huset.

Storformat - Plakater og rollups i høj kvalitet

Det er måske ikke alle der ved det, men faktisk er produktion på storformatsprintere en af vores specialer. Nærmere bestemt plakater er noget vi laver utroligt mange af hver dag på vores 3 storformatsprintere. Vi printer udelukkende på Canon maskiner, da vi mener at de leverer en sublim kvalitet - hver gang.
Vi laver ogsĂĄ mange rollups, folie til butiksfacader og meget mere.

Canon-iPF770 bruger vi til at trykke store formater
sharp-mx-2300n bruger vi til at trykke basiske og smĂĄ tryksager

Basis print og kopi

Som ethvert andet trykkeri handler vi primært B2B. Altså, med andre virksomheder. Men vi har også mange privatkunder, som vi løser opgaver for i småt og stort omfang.
En af de ting vi typisk laver er print og kopi. Så hvad end du skal have lavet 50 kopier af en sang til en konfirmation, eller have printet din 300 siders bacheloropgave, eller få foreviget mormors håndskrevne opskrift på marmelade - så kan vi hjælpe. Og det er faktisk billigere end du tror.

Typisk kan vi lave sort/hvid kopier for 50 øre inkl. moms pr. side. - Det er svært at gøre meget billigere. Selv med sin egen printer. Så kom gerne til os med dine private printopgaver.