Flyers print

Flyers og løsblade er populære og effektive midler til markedsføring, hvis du skal reklamere for f.eks. ydelser eller arrangementer eller noget tredje. Flyers er et godt og effektivt redskab til bla. messer, hvor deltagerne bliver proppet med mange informationer som skal fordøjes.

Flyers er et billigt markedsføringsredskab at lægge med sammen med dine varer, hvis du har en butik eller en webshop. Kunden kender dig allerede og er derfor mere modtagelig for dit budskab eller dit tilbud.

Flyers med tryk på begge sider

Flyers med tryk på én side

Priser inkl. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster” kan vi hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Billige flyers og løsblade

Hos BR Offset kan du finde billige flyers og løsblade i mange forskellige formater, papirtyper og antal. Flyers er en af de mest populære tryksager – med god grund. Flyers er en nem og billig måde at skabe opmærksomhed omkring et produkt, en service eller et emne.
Hos BR Offset opnår du store mængerabatter, og netop derfor finder du – måske – de billigste flyers hos os. Når du bestiller flyers hos os, så vil de oftest blive digitaltrykt som giver en knivskarp og lynhurtig produktion. Herudover får du med digitaltrykte flyers en lav opstartspris og faste lave stykpriser.

 

Vælg det rigtige papir til dine flyers

Når vi taler flyers, er den primære forskel hvilket papir de er trykt på.
Det har meget at sige i forhold til hvordan de føles.

Hos BR Offset tilbyder vi et bred udvalg af papirtyper- og kvaliteter i alle prisklasser.
Når man snakker gram på papir, er det per kvadratmeter. Det vil sige at flyers trykt på f.eks. 170g/m² papir, ikke er flyers som vejer 170 gram stykket, men derimod at en kvadratmeter af papiret vejer 170 gram. Jo højere vægt, jo mere tykt, stift og dermed også eksklusivt vil papiret som tommelfingerregel være.

Som udgangspunkt anbefaler vi vores 160g/m² Xerox Colotech+ papir til flyers. Der gengiver trykket rigtigt godt, og føles lækkert i hånden. Skal det være lidt mere lækkert, anbefaler vi vores 300g/m². Afhængigt af om du foretrækker en mat eller en blank overflade, kan du også vælge hhv. 170g/m² og 350g/m² for at få den blanke overflade. Naturligvis har vi også et billigere alternativ som er vores 120g/m² papir. Det er ikke så tykt, men har også stadigvæk en god trykkvalitet og egner sig godt til især engangs løbesedler eller løsblade, hvor det vigtige er at prisen holdes nede.

Vi anvender primært vores lækre papir fra Xerox Colotech®. Det har en god kvalitet og sikrer et flot resultat, med en lettere mat eller blank overflade.
Til flyers tilbyder vi dette papir i 120g/m², 160g/m², 170g/m², 300g/m² og 350g/m².

Er du på udkig efter en ekstraordinær flyer, har vi selvfølgelig nogle alternativer til det klassiske papir. Vælg 260g/ Cromocard for at få “postkort”-følelsen. Cromocard er et tyndere, men stift papir med en blank forside og ru bagside.

Skal det være endnu vildere? Så vælg 275g/m² Creme Verge. Creme Verge er ikke helt hvidt, men er mere hen mod creme/råhvid. Herudover har papiret en eksklusiv struktur, som sætter gang i modtagernes følesanser.

 

Vælg det optimale format

Når du skal have trykt flyers, spiller det en væsentlig rolle, hvilken størrelse, som de skal være i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvor meget information, du vil give. Men du kan med fordel også overveje hvem, som skal modtage dine flyers. Hvis de skal deles ud på gaden, kan en A4-flyer hurtigt virke lidt “voldsom”. Her kan du med fordel overveje A6 i stedet, som er mere postkort-størrelse.

De fleste kender og kan forholde sig til størrelsen på et stykke printerpapir. Det måler 29,7 x 21cm, og kaldes for A4-format. En halv størrelse af dette, går et nummer op. Det vil sige at det hedder A5 og har målene 21 x 14,8cm. – Det halve af A5 hedder A6 og måler 14,8 x 10cm.
Slutteligt er et klassisk flyer format M65, som er en tredjedel af et A4 ark. – Altså 9,9 x 21cm.

Grunden til at vi tilbyder netop disse størrelser er, at vi trykker mange flyers samtidigt, og dermed går det hele nemmere op, i forhold til arkets størrelse. Da trykbranchen generelt benytter disse standarder, betyder det også at du ikke får noget problem med at finde holdere, stativer osv. som vil passe til flyers printet i disse størrelser.

Har du specielle ønsker til størrelsen på dine flyers, så kontakt os. – Vi kan helt sikkert finde en løsning, og giver gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis den størrelse flyer, som du skal bruge.

Bestil dine flyers online

Hos BR Offset er det nemt at bestille dine flyers online og sammenligne priser. Uanset hvilket format du skal bruge, eller hvor mange du skal have printet, så får du nemt beregnet din pris.
Vi tilbyder mange formater og papirtyper, men er du på udkig efter noget helt specielt, så er du velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne.

Flyers i standardformater 

Bestil dine flyers online i standardformater og opnå de billigste priser. Vores prisberegner er udstyret med information om flyers i standardformater, så du hurtigt kan få din pris på de mest populære formater.
Vi tilbyder flere formater end du finder her på siden. Skal dine flyers eksempelvis konturskæres, eller have helt specielle mål fordi de skal passe ind et bestemt sted, så er vi også leveringsdygtige i det.

 

Print flyers i Odense

Hos BR Offset kan du bestille flyers med en kort deadline. Så skal det gå meget stærkt, så kan du bestille og hente dem inden for få timer da vi har trykkeri og print i Odense. Måske du bare vælger, at afhente dine tryksager direkte i trykkeriet på grund af vores placering i Odense C.

Du kan komme ind i trykkeriet med din ordre, så sørger vi for at du får den med med det samme. Vi printer på professionelle digitalprintere, som giver os stor fleksibilitet og mulighed for at printe billige flyers hurtigt i høj kvalitet.