Flyers print

Flyers (løsblade) er yderst populære og effektive til markedsføring, hvis du skal reklamere for dine ydelser, et arrangement eller noget helt tredje. Flyers er derudover et rigtigt godt og effektivt redskab til bl.a. messer, hvor deltagerne bliver proppet med mange informationer, som skal fordøjes.

Hos BR Offset tilbyder vi flyers i både små og store oplag, og i langt de fleste tilfælde kan vi levere dag-til-dag. Vi har billigt papir til de hurtige engangsflyers, samt tykt og stift papir til de mere eksklusive flyers. Med andre ord kan man sige, at vi har noget for enhver til et overskueligt budget. Er du i tvivl om hvad du skal vælge? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Flyers med print på begge sider

A6-format

105 x 148 mm
115 - 300g/m² papir

A5-format

148 x 210 mm
115 - 300g/m² papir

A4-format

210 x 297 mm
115 - 300g/m² papir

M65-format

99 x 210 mm
115 - 300g/m² papir

Flyers med print på én side

A6-format

105 x 148 mm
115 - 300g/m² papir

A5-format

148 x 210 mm
115 - 300g/m² papir

A4-format

210 x 297 mm
115 - 300g/m² papir

M65-format

99 x 210 mm
115 - 300g/m² papir

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med bestillingen, så er det i mange tilfælde ikke noget problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter bestillingen, så vi altid har din ryg, hvis du står med en “haster”. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Billige flyers og løsblade

Hos BR Offset kan du finde billige flyers og løsblade i mange forskellige formater, papirtyper og antal.

Flyers er en af de mest populære tryksager – med god grund. Flyers er en nem og billig måde til at skabe opmærksomhed omkring et produkt, en service eller et emne.

Hos BR Offset opnår du store mængderabatter, og netop derfor finder du de billigste flyers hos os. Når du bestiller flyers hos os, så vil de oftest blive lavet med digitaltryk, som giver en knivskarp og lynhurtig produktion. Herudover får du en lav opstartspris og faste lave stykpriser på vores digitaltrykte flyers.

Har du brug for større oplag, så tilbyder vi også at levere offset-trykte flyers.

Vælg det rigtige papir til dine flyers

Når vi taler forskellige varianter af flyers, er den primære forskel hvilken papirtype, de er trykt på. Det har meget at sige, i forhold til hvordan de både føles og opfattes af modtageren. Sælger du pristunge og eksklusive produkter, bør du derfor nøje overveje IKKE at spare på dette punkt, da en flyer af høj kvalitet er med til at efterlade et godt førstehåndsindtryk af dit brand.

Omvendt kan du også sendte et signal om, at dine produkter er billige, men stadig konkurrencedygtige, hvis du vælger kvalitetstryk til billige produkter. 

Hos BR Offset tilbyder vi et bredt udvalg af papirtyper- og kvaliteter i næsten alle prisklasser.

Når man skal sammenligne papir på kryds og tværs, taler man især om gramvægte. Når man snakker gram på papir, er det per kvadratmeter. Det vil sige, at flyers trykt på f.eks. 170g/m² papir, ikke er flyers som vejer 170 gram stykket, men hvor en kvadratmeter af papiret vejer 170 gram. Jo højere vægt, jo mere tykt, stift og dermed også eksklusivt vil papiret være.

Som udgangspunkt anbefaler vi vores 170g/m² Xerox Multi Art Silk papir til flyers. Det er dobbelt så tykt som almindeligt kopipapir, så trykket gengives rigtig godt, og det føles lækkert i hånden. Trykket vil generelt fremstå pænt, hvis din fil tillader det, uanset hvilket papir der bruges. Men det skal dog understreges, at jo tykkere papiret er, jo bedre kan det tage imod farven.

Skal det være lidt mere eksklusivt, anbefaler vi vores 300g/m². Det er i bund og grund samme papir, men i en tykkere og kraftigere version.

Afhængigt af om du foretrækker en mat eller en blank overflade, kan du også vælge hhv. 170g/m² og 350g/m² for at få den lettere blanke overflade. Det er ikke decideret fotopapir (det tilbyder vi naturligvis også), men har en let glans, som fremstår super flot med især fotos.

Naturligvis har vi også et billigere alternativ, som er vores 115g/m² papir. Det er ikke så tykt, men har stadigvæk en god trykkvalitet og egner sig særligt godt til engangs løbesedler eller løsblade, hvor det vigtige er, at prisen holdes nede.

Vi anvender primært vores lækre papir fra Xerox Colotech og Multi Art Silk®. Det er af en god kvalitet og sikrer et flot resultat, med en lettere mat eller blank overflade.

Til flyers tilbyder vi dette papir i 115g/m², 170g/m², 300g/m² og 350g/m².

Alle varianterne er naturligvis FSC-certificeret.

Er du på udkig efter en ekstraordinær flyer, har vi selvfølgelig nogle alternativer til det klassiske papir. Vælg 260g/m² Cromocard for at få “postkort”-følelsen. Cromocard er et tyndere, men stift papir, med en blank forside og ru bagside.

Skal det være endnu vildere? Så vælg 275g/m² Creme Verge. Creme Verge er ikke helt hvidt, men mere hen mod creme/råhvid. Herudover har papiret en eksklusiv struktur, som sætter gang i modtagernes følesans.

Vælg det optimale format - flyers størrelser

Når du skal have trykt flyers, spiller det en væsentlig rolle, hvilken størrelse de skal trykkes i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvor meget information du vil have med. Her kan du med fordel også overveje hvem, som skal modtage dine flyers. Hvis de fx skal deles ud på gaden, kan en A4-flyer hurtigt virke lidt “voldsom”. Her kan du med fordel overveje A6 i stedet, som er mere postkort-størrelse.

De fleste kender og kan forholde sig til størrelsen på et stykke printerpapir. Det måler 29,7 x 21cm, og kaldes for A4-format. En halv størrelse af dette, går et nummer op. Det vil sige, det hedder A5 og har målene 21 x 14,8cm. Det halve af A5 hedder A6 og måler 14,8 x 10cm.

Slutteligt er et klassisk flyer format M65, som er en tredjedel af et A4 ark. – Altså 9,9 x 21cm.

Grunden til vi tilbyder netop disse størrelser er, at vi trykker mange flyers samtidig, og dermed får det til at passe i forhold til arkets størrelse. Da trykbranchen generelt benytter disse standarder, betyder det også, at du ikke får noget problem med at finde holdere, stativer osv., som vil passe til flyers i de nævnte størrelser.

Har du specielle ønsker til størrelsen på dine flyers, så kontakt os. – Vi kan helt sikkert finde en løsning, og giver gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis den størrelse flyer, som du skal bruge.

Bestil dine flyers online i standardformater og opnå de billigste priser.

Vores prisberegner er udstyret med information om flyers i standardformater, så du hurtigt kan få din pris på de mest populære formater.

Vi tilbyder endnu flere formater, end dem du finder her på siden. Skal dine flyers eksempelvis konturskæres, eller have helt specielle mål for at passe ind et bestemt sted, så er vi også leveringsdygtige i det.

Digitaltryk eller Offset - hvad skal du vælge til din brochure?

Hos BR Offset printer vi primært digitalt, hvilket nok kan virke lidt ironisk, vores navn taget i betragtning. Hvor offset engang var den mest sublime kvalitet inden for trykkvalitet, og tilmed det langt hurtigste, så er digitaltryk i dag langt smartere og på flere punkter også bedre.

Som tommelfingerregel siger vi dog stadig, at digitaltryk er klart bedst ved små oplag, mens man ved store oplag (typisk et par tusind) kan vinde en del på prisen ved offset.

Læs mere om forskellene herunder.

Digitaltryk er lynhurtigt. Vi kan i langt de fleste tilfælde printe og sende en ordre med op til +/- 1.000 flyers, samme dag som vi modtager ordren, såfremt at filen er trykklar.

Digitaltryk giver et super flot tryk og farverne står knivskarpt takket være vores professionelle maskiner. Til digitaltrykte flyers anvender vi udelukkende en af vores 2 Xerox Versant 180.

En anden fordel ved digitaltryk er, at der ikke er nogen begrænsninger på motivet. Forstået på den måde, at du for samme pris kan få lavet flere forskellige flyers i samme ordre. Det kan være 2, 3 eller flere forskellige.

Ligeledes kan digitaltrykte flyers også være helt unikke, så der står navn på modtageren, nummerering eller unikke rabatkoder. Det er kun fantasien – og grafikerens evner – som sætter grænsen for, hvad der kan lade sig gøre.

Offset er en lidt “old school” trykmetode, som man især brugte i ældre tid. Dengang BR Offset’s stifter Poul Nygaard havde trykkeriet, var det (som navnet antyder) især offset, der blev anvendt som trykmetode. Offset bliver stadig anvendt den dag i dag rundt om i verden og i Danmark, men har fået sine konkurrenter på især små oplag.

Den store fordel ved offset er nemlig nogle af de kæmpe besparelser man kan opnå ved at anvende trykmetoden. Det kræver dog at oplaget er relativt stort, for at det giver mening. Her hos BR Offset siger vi gerne som tommelfingerregel, at du skal have et oplag på et par tusind flyers, før at det giver mening.

Derudover er leveringstiden også en smule længere, så regn med cirka halvanden uge.

Miljøvenligt trykkeri - miljøvenlige flyers

Det har aldrig været vigtigere, at være et miljøvenligt trykkeri, end det er nu. Derfor gør vi hos BR Offset, hvad vi kan, for at gøre vores forretning bæredygtig. Det gøres først og fremmest via en 360 graders CSR-strategi, som omhandler alt fra vores papir til den strøm, som kommer ud af stikkontakten.

Alt vores papir er som minimum FSC-certificeret, og det samme er vores emballage. Tonerne fra vores printere er fremstillet på miljøskånsom vis, og brugte tonerpatroner, reservedele m.m., bliver sendt retur til fabrikken, så det kan genanvendes.

Selv strømmen i vores produktion bestræber vi os på at basere mest muligt på vindenergi.

Sådan designer du en flyer

Når du skal bestille flyers, er der flere ting, som du skal tage højde for. Først og fremmest papiret og budskabet, der er beskrevet ovenfor. Herefter følger det det næste, som er dit design. Hvordan skal din flyer se ud? Og måske endnu vigtigere – hvad skal den indeholde?

Længere nede på siden har vi linket til nogle guides, som viser dig, hvordan du laver en trykklar fil i et par forskellige programmer. Hvad den helt præcis bør indeholde, kan du læse mere om lige her:

Ja ja – Vi ved det godt.. Det kan virke lidt banalt, men det er faktisk en af de ting, som vi ofte ser blive overset, og simpelthen ender med at drukne i det flotte design med lækre billeder.

Overvej derfor hvad budskabet i din flyer skal være. Er det et godt tilbud i bedste Lars Larsen stil? I så fald, er det så også tidsbegrænset? Eller er det for at fortælle om dig og din virksomhed, samt hvilke produkter og services i tilbyder?

Reelt set kan det sagtens være begge dele. Du kan derfor også overveje hvilke sider, der skal være til hvad. Flyers kan laves som enkeltsider (med blank/hvid baggrund), men kan være, og er egentlig oftest, dobbeltsidet. Mange vælger derfor at lave den ene side med fokus på hvem de og deres virksomhed er, og så udforme den anden side med det gode tilbud eller det primære budskab.

Iøjnefaldende overskrift
Det er vigtigt, at din overskrift er iøjnefaldende, så du fanger modtagerens opmærksomhed med det samme. Hvis modtageren af din flyer ikke støder på noget bemærkelsesværdigt inden for de første sekunder, så er chancen langt mindre for, at de læser videre.

En flyer skal, for at opnå den bedste effekt, have et kort og kontant budskab.

Begræns derfor mængden af tekst, selvom du har meget på hjerte. Prøv at holde det til maksimalt 100 ord pr. side, og gerne mindre. Folk bruger en flyer til at få et hurtigt overblik, og ønsker de at læse mere, kan de med fordel besøge din hjemmeside og gå i dybden med emnet.

Kan du ikke holde det på få hundrede ord, anbefaler vi dig i stedet at lave en folder eller et hæfte. Dermed får du flere sider at fordele din tekst ud på.

Det er for tiden super moderne at lave layout med rammer. Det vil sige, et layout hvor tingene er indrammet.

Det må vi på det kraftigste fraråde. Det ser super flot ud, når man ser det på skærmen, men det er noget nær umuligt at printe pænt.

Årsagen er, at arkene i vores trykmaskiner næsten altid vil forskyde sig en lille smule gennem stakken. Det kan blot være en halv millimeter, men når arkene så skal skæres, forskydes der måske yderligere en halv millimeter. Det lyder jo ikke af meget, men hvis man har et layout med 4 mm “luft” fra rammen til kanten af papiret, og dette efter beskæring kun er 3 mm i den ene side, så syner layoutet skævt.

Undgå derfor rammer og sørg generelt for at holde tekster m.m. mindst 10 mm fra papirets kant, hvis muligt.

Hvis du skifter for meget rundt mellem layout og skrifttyper på de enkelte sider eller afsnit, så er der risiko for at modtageren oplever det som støj. Sørg derfor for ikke at overkomplicere designet – nogle gange er det bedst at holde det simpelt.

En af de mest oversete ting vi ser, når vi trykker flyers, er at det kan være svært at tyde hvem, der egentlig er afsenderen på den. Ikke nødvendigvis i ordets bogstaveligste forstand, men hvilket firma der står bag den enkelte flyer.

Et logo gør meget, men det er måske ikke alle, der ved hvem “MV Byg” er. Overvej derfor om der skal stå “MV Byg – Din lokale tømrer i Langeskov” eller lignende. Du kan med fordel også tilføje website, så kunderne kan læse mere om dig, samt en adresse, så kan folk se om du er lokal.

Den fancy beskrivelse Call To Action (ofte forkortet CTA) betyder i alt sin enkelthed, at man skal huske at lede kunderne et sted hen, når de har set flyeren og (forhåbentligt) er klar til evt. at købe eller tilmelde sig. Du kan derfor overveje, hvordan du gerne vil have, at kunderne skal kontakte dig. Skal det fx være via telefon, så skriv dit telefonnummer stort og tydeligt – gerne på begge sider af din brochure.

Ønsker du i stedet at lede dem ind på din hjemmeside, eller at de sender dig en mail, så er det selvfølgelig det, du skal have i fokus. 

Der er ikke noget rigtigt og forkert, bare der i et eller andet omfang er mulighed for at se, hvordan man kommer i kontakt med dig.

QR-koder er meget omdiskuteret, eller i hvert fald effekten af dem. Hos BR Offset laver vi mange flyers med QR-koder, men vi laver også mange uden. Engang var QR-koder rigtig besværligt, da det krævede en speciel app, og det virkede alligevel aldrig rigtigt. Sådan er det dog ikke længere. Faktisk har de fleste smartphones i dag indbygget QR-scanner i deres kamera-software.

Du kan derfor overveje QR-koder, hvis du vil have kunderne ind på en specifik side, eller hvis du har et langt eller svært domænenavn.

Bestil dine flyers online

Hos BR Offset er det nemt at bestille dine flyers online og sammenligne priser. Uanset hvilket format du skal bruge, eller hvor mange styk du skal have printet, så får du nemt beregnet din pris.

Vi tilbyder mange formater og papirtyper, men er du på udkig efter noget helt specielt, så er du velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne.

For at kunne bestille online hos os er det vigtigt, at du kan lave en trykklar fil. 

Hvad indebærer dét så?
Det indebærer bl.a., at du skal lave en fil (helst pdf), som er i den korrekte størrelse, og som helst har både bleed og skæremærker. Bleed er dog et must.

Er det sort snak, så læs mere om det her:

Læs mere om bleed og skæremærker her.

Vi ved, det kan være lidt forvirrende at lave en trykklar fil med korrekt bleed og skæremærker. Derfor har vi samlet en komplet guide til netop dette, som du kan se lige her:

Se vores gratis InDesign Guide

Da mange af vores kunder arbejder i det lidt mere professionelle Adobe program ‘InDesign’, har vi naturligvis også lavet en guide hertil, som du kan se lige her:

Se vores gratis InDesign Guide

Professionelle flyers print med Xerox

Flyers er, som alle andre tryksager vi tilbyder, noget der oftest skal bruges professionelt. Derfor er det også vigtigt for os at levere et professionelt produkt. Det sikres på flere forskellige måder gennem processen, der sammen ender op i en højere enhed.

En af måderne, som sikrer os et godt resultat hver gang, er brugen af Xerox maskiner. Xerox er suverænt markedsledere hvad angår digitale trykmaskiner. Der er ingen over og ingen ved siden af.

Vi anvender desuden Xerox papir for et endnu bedre resultat.

Print flyers i Odense

Hos BR Offset kan du bestille flyers med en kort deadline. Skal det gå meget stærkt, kan du bestille online og ofte hente dem inden for få timer, da vi har trykkeri og print i Odense

Vi printer på professionelle digitale printere, som giver os stor fleksibilitet og mulighed for at printe billige flyers hurtigt, i høj kvalitet.

Bedste, hurtigste og måske billigste flyers i Odense.