Flyers print

Flyers (løsblade) er yderst populære og effektive til markedsføring, hvis du skal reklamere for dine ydelser, et arrangement eller noget helt tredje. Flyers er derudover et rigtigt godt og effektivt redskab til bl.a. messer, hvor deltagerne bliver proppet med mange informationer som skal fordøjes.
Flyers er desuden et billigt markedsføringsredskab at lægge med sammen med dine varer, hvis du har en butik eller en webshop. Kunden kender dig allerede og er derfor mere modtagelig for dit budskab eller dit tilbud.

Hos BR Offset tilbyder vi flyers i både store og små oplag. I langt de fleste tilfælde kan vi levere dag-til-dag. Vi har billigt papir til de hurtige engangsflyers, samt tykt og eksklusivt papir til de mere lækre flyers. Med andre ord har vi vi noget for enhver og til ethvert budget. Er du i tvivl om hvad du skal  vælge, så tøv ikke med at kontakte os.

Flyers med print på begge sider

A6-format

105 x 148 mm
115 - 300g/m² papir

A5-format

148 x 210 mm
115 - 300g/m² papir

A4-format

210 x 297 mm
115 - 300g/m² papir

M65-format

99 x 210 mm
115 - 300g/m² papir

Flyers med print på én side

A6-format

105 x 148 mm
115 - 300g/m² papir

A5-format

148 x 210 mm
115 - 300g/m² papir

A4-format

210 x 297 mm
115 - 300g/m² papir

M65-format

99 x 210 mm
115 - 300g/m² papir

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med at bestille så er det i mange tilfælde ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster opgave” vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig i mål til tiden. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Billige flyers og løsblade

Hos BR Offset kan du finde billige flyers og løsblade i mange forskellige formater, papirtyper og antal.

Flyers er en af de mest populære tryksager – med god grund. Flyers er en nem og billig måde at skabe opmærksomhed omkring et produkt, en service eller et emne.

Hos BR Offset opnår du store mængerabatter, og netop derfor finder du de billigste flyers hos os. Når du bestiller flyers hos os, så vil de oftest blive digitaltrykt som giver en knivskarp og lynhurtig produktion. Har du brug for store oplag tilbyder vi også at levere offset-trykte flyers. Herudover får du med vores digitaltrykte flyers en lav opstartspris og faste lave stykpriser.

 

Vælg det rigtige papir til dine flyers

Når vi taler flyers, er den primære forskel hvilket papir de er trykt på. Det har meget at sige i forhold til hvordan de føles, samt hvordan de opfattes af modtageren. Sælger du pristunge og eksklusive produkter er det derfor en god idé ikke lige at spare på dét punkt og bruge det billigste papir.
Omvendt kan du også sendte et signal om at dine produkter er billige og konkurrence-dygtige, hvis du vælger en billig (men stadig god) tryksag.

Hos BR Offset tilbyder vi et bredt udvalg af papirtyper- og kvaliteter i alle næsten prisklasser.
Når man skal sammenligne papir på kryds og tværs, taler man især om gramvægte. Når man snakker gram på papir, er det per kvadratmeter. Det vil sige at flyers trykt på f.eks. 170g/m² papir, ikke er flyers som vejer 170 gram stykket, men derimod at en kvadratmeter af papiret vejer 170 gram. Jo højere vægt, jo mere tykt, stift og dermed også eksklusivt vil papiret som tommelfingerregel være.

Som udgangspunkt anbefaler vi vores 170g/m² Xerox Multi Art Silk papir til flyers. Det er dobbelt så tykt som almindeligt kopipapir og derfor gengives trykket rigtigt godt, og det føles lækkert i hånden. Trykket vil generelt fremstå pænt, hvis din fil tillader det. Uanset hvilket papir der bruges. Men det er omvendt klart, at jo mere tykt det er, jo bedre kan papiret tage imod farven.

Skal det være lidt mere eksklusivt, anbefaler vi vores 300g/m². Det er i bund og grund samme papir, men i en tykkere og kraftigere version.

Afhængigt af om du foretrækker en mat eller en blank overflade, kan du også vælge hhv. 170g/m² og 350g/m² for at få den lettere blanke overflade. Det er ikke decideret fotopapir (det tilbyder vi naturligvis også), men har en let glans, som fremstår super flot med især fotos.

Naturligvis har vi også et billigere alternativ som er vores 115g/m² papir. Det er ikke så tykt, men har stadigvæk en god trykkvalitet og egner sig godt til især engangs løbesedler eller løsblade, hvor det vigtige er at prisen holdes nede.

Vi anvender primært vores lækre papir fra Xerox Colotech og Multi Art Silk®. Det er af en god kvalitet og sikrer et flot resultat, med en lettere mat eller blank overflade.
Til flyers tilbyder vi dette papir i 115g/m², 170g/m², 300g/m² og 350g/m².
Alle varianterne er naturligvis FSC-certificeret.

Er du på udkig efter en ekstraordinær flyer, har vi selvfølgelig nogle alternativer til det klassiske papir. Vælg 260g/ Cromocard for at få “postkort”-følelsen. Cromocard er et tyndere, men stift papir med en blank forside og ru bagside.

Skal det være endnu vildere? Så vælg 275g/m² Creme Verge. Creme Verge er ikke helt hvidt, men er mere hen mod creme/råhvid. Herudover har papiret en eksklusiv struktur, som sætter gang i modtagernes følesanser.

 

Vælg det optimale format - flyers størrelser

Når du skal have trykt flyers, spiller det en væsentlig rolle, hvilken størrelse, som de skal være i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvor meget information, du vil give. Men du kan med fordel også overveje hvem, som skal modtage dine flyers. Hvis de skal deles ud på gaden, kan en A4-flyer hurtigt virke lidt “voldsom”. Her kan du med fordel overveje A6 i stedet, som er mere postkort-størrelse.

De fleste kender og kan forholde sig til størrelsen på et stykke printerpapir. Det måler 29,7 x 21cm, og kaldes for A4-format. En halv størrelse af dette, går et nummer op. Det vil sige at det hedder A5 og har målene 21 x 14,8cm. – Det halve af A5 hedder A6 og måler 14,8 x 10cm.
Slutteligt er et klassisk flyer format M65, som er en tredjedel af et A4 ark. – Altså 9,9 x 21cm.

Grunden til at vi tilbyder netop disse størrelser er, at vi trykker mange flyers samtidigt, og dermed går det hele nemmere op, i forhold til arkets størrelse. Da trykbranchen generelt benytter disse standarder, betyder det også at du ikke får noget problem med at finde holdere, stativer osv. som vil passe til flyers printet i disse størrelser.

Har du specielle ønsker til størrelsen på dine flyers, så kontakt os. – Vi kan helt sikkert finde en løsning, og giver gerne et uforpligtende tilbud på lige præcis den størrelse flyer, som du skal bruge.

Bestil dine flyers online i standardformater og opnå de billigste priser.

Vores prisberegner er udstyret med information om flyers i standardformater, så du hurtigt kan få din pris på de mest populære formater.

Vi tilbyder flere formater end du finder her på siden. Skal dine flyers eksempelvis konturskæres, eller have helt specielle mål fordi de skal passe ind et bestemt sted, så er vi også leveringsdygtige i det.

Digitaltryk eller Offset - hvad skal du vælge til din brochure?

Hos BR Offset printer vi primært digital. Hvilket jo kan virke lidt ironisk, vores navn taget i betragtning. Men hvor offset engang var det mest sublime kvalitet i trykkvalitet, og langt det hurtigste – så er digitaltryk i dag langt smartere og på nogle punkter bedre.

Som tommelfingerregel siger vi dog stadig at små oplag er digitaltryk klart bedst. ved store oplag (typisk et par tusind) kan man vinde en del på prisen ved offset.
Læs mere om forskellene herunder.

Digitaltryk er lynhurtigt. Vi kan i langt de fleste tilfælde printe og sende en ordre med op til +/- 1.000 flyers, samme dag som vi modtager ordren, såfremt at filen er trykklar.

Digitaltryk giver et super flot tryk og farverne står knivskarpt takket være vores professionelle maskiner. Til digitaltrykte flyers anvender vi udelukkende en af vores 2 Xerox Versant 180.

En anden fordel ved digitaltryk er at der ikke er nogen begrænsinger i motivet. Forstået på den måde at du for samme pris kan få lavet flere forskellige flyers i samme ordre. Det kan være 2, 3 eller flere forskellige.
Ligeledes kan digitaltrykte flyers også være helt unikke, så der står navn på modtageren, nummerering eller unikke rabatkoder. Det er kun fantasien – og grafikerens evner – som sætter grænsen for hvad der kan lade sig gøre.

Offset er en lidt “old school” trykmetode som man især brugte i “gamle dag”. Dengang at BR Offset’s stifter Poul Nygaard havde trykkeriet, var det (som navnet antyder) især offset der blev anvendt som trykmetode. Og det gør det stadig rundt om i verden. Og i Danmark – og i stort stil.

Det skyldes især at man kan opnå nogle kæmpe besparelser ved at anvende offset som trykmetode. Det kræver dog at oplaget er relativt stort, for at det giver mening. Her hos BR Offset siger vi gerne som tommelfingerregel, at du skal have et oplat på et par tusind flyers, før at det giver mening.
Derudover er leveringstiden også en smule længere, så regn med cirka halvanden uge.

Miljøvenligt trykkeri - miljøvenlige flyers

Det har aldrig været vigtigere, at være et miljøvenligt trykkeri. Derfor gør vi også hvad vi kan hos BR Offset. Dette gøres via en 360 graders CSR-strategi, som omhandler alt fra vores papir til den strøm, som kommer ud af stikkontakten.

Alt vores papir er som minimum FSC-certificeret og det samme er vores emballage. Toneren fra vores printer er lavet på miljøskånsom vis, og brugte tonerparoner, reservedele m.m. bliver sendt retur til fabrikken for at kunne blive genanvendt.

Selv strømmen i vores produktion bestræber vi os på, st skal være så meget baseret som muligt på vindenergi.

Hvad skal dine flyers indeholde?

Når du skal bestille flyers er der flere ting, som du skal tage højde for. Først og fremmest papiret og budskabet, som der står i ovenstående. Men det næste er dit design. Hvordan skal din flyer se ud? Og måske endnu vigtigere – hvad skal den indeholde?

Længere nede på siden har vi linket til nogle guides, som viser dig hvordan du laver en trykklar i et par forskellige programmer. Men hvad den bør indeholde kan du læse mere om lige her:

Ja ja – Vi ved det godt.. Det kan virke lidt banalt. Men det er faktisk en af de ting, som vi ofte ser bliver lidt overset, og drukner i det flotte design med lækre billeder.

Overvej derfor hvad budskabet i din flyer skal være. Er det et god tilbud i bedste Lars Larsen stil. I så fald er det så også tidsbegrænset?
Eller er det for at fortælle om dig og din virksomhed samt hvilke produkter og services i tilbyder.

Reelt kan det sagtens være begge dele. Og Du kan derfor også overveje hvilken side der skal være hvad. Flyers kan laves som enkeltsider (med blank/hvid baggrund), men kan også – og er egentlig oftest – dobbeltsidet. Mange vælger derfor at have den en side med fokus på hvem de og deres virksomhed her, og bagsiden (eller forsiden om man vil) er med det gode tilbud eller det primære budskab.

En flyer skal for at opnå den bedste effekt have et kort og kontant budskab.
Begræns derfor mængden af tekst, selvom du har meget på hjerte. Prøve at holde det til maksimalt 100 ord pr. side, og gerne mindre. Folk bruger en flyer til et hurtigt overblik, og ønsker de at læse mere kan de med fordel gå ind på din hjemmeside, hvor du kan skrive mere uddybende.
Kan du ikke holde det på få hundrede ord, anbefaler vi dig i stedet at lave en folder eller et hæfte. Så får du flere sider at dele din tekst ud på.

Det er for tiden super moderne at lave layout med rammer. Det vil sige et layout, hvor tingene er indrammet.
Det må vi på det kraftigste fraråde. Det ser super flot, når man ser det på skærmen, men det er noget nær umuligt at printe pænt.

Årsagen er, at arkene i vores trykmaskiner næsten altid vil forskyde sig en lille smule ned igennem stakken. Det kan måske være blot en halv millimeter. Når så arkene skal skæres, forskydes der måske yderligere en halv millimeter. Det lyder jo ikke af meget. Men hvis man har et layout, hvor der er 4mm “luft” fra rammen til kanten af papiret – og dette efter beskæring kun er 3mm – Vel og mærke i den ene side kun. Så syner layoutet skævt.

Undgå derfor rammer og hold generelt tekster m.m. mindst 10mm inde fra papirets kant så vidt muligt.

En af de mest oversete ting, som vi ser når vi trykker flyers er, at det kan være svært at tyde hvem der egentlig er afsenderen på den. Ikke nødvendigvis i ordet bogstaveligste forstand. Men hvilket firma står bag denne flyer?
Et logo gør meget, men det er måske ikke alle der ved hvem “MV Byg” er. Overvej derfor om der skal stå “MV Byg – Din lokale tømrer i Langeskov”, eller andet lignende. Du kan med fordel også tilføje website, så kunderne kan læse mere om dig. Samt gerne adresse. Så kan folk se om det er en lokal eller lignende.

Den fancy beskrivelse Call To Action (ofte forkortet CTA) betyder i alt sin enkelthed at man skal huske at lede kunderne et sted hen, når de har set flyeren og (forhåbentligt) er klar til at købe. Du kan derfor overveje hvordan du gerne vil have at de skal kontakte dig. Skal det være via telefon, så skriv dit telefonnummer stort og tydeligt. Gerne på begge sider af din brochure.
Ønsker du i stedet at lede dem ind på din hjemmeside eller at de skal sende dig en mail. Så er det selvfølgelig værd at have med.

Det er ikke noget rigtigt og forkert. Bare det i et eller andet omfang er mulighed for at se hvordan man kommer i kontakt med dig.

QR-koder er meget omdiskuteret. I hvert fald effekten af dem. Hos BR Offset laver vi masser af flyers med QR-koder. Men vi laver også mange uden. Engang var QR-koder rigtigt besværligt. Det krævede en speciel app og virkede aldrig rigtigt. Sådan er det ikke længere. Faktisk har de fleste smartphones i dag indbygget det i deres kamera-software.

Du kan derfor overveje QR-koder, hvis du vil have kunderne ind på en specifik side. Eller hvis hvis du har et langt eller svært domænenavn.

Bestil dine flyers online

Hos BR Offset er det nemt at bestille dine flyers online og sammenligne priser. Uanset hvilket format du skal bruge, eller hvor mange du skal have printet, så får du nemt beregnet din pris.

Vi tilbyder mange formater og papirtyper, men er du på udkig efter noget helt specielt, så er du velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne.

For at kunne bestille hos os online, er det vigtigt at du kan lave en trykklar fil. Og hvad indebærer dét så?
Det indebærer bl.a. at du skal lave en fil (helst pdf), som er i den korrekte størrelse, og som har (helst) både bleed og skæremærker. Bleed er dog et must.

Er det sort snak, så læs mere om de her:
Læs mere om bleed og skæremærker her.

Vi ved, at det der med at lave en trykklar fil med korrekt bleed og skærermærker, kan være lidt forvirrende. Derfor har vi samlet en komplet guide til netop dette, som du kan se lige her:
Se vores gratis InDesign Guide

Da mange af vores kunder arbejder i det lidt mere profesionelle Adobe program InDesign, har vi naturligvis også lavet en guide hertil, som du kan se lige her:
Se vores gratis InDesign Guide

Professionelle flyers print med Xerox

Flyers er som alle andre tryksager vi tilbyder, noget der oftest skal bruges professionelt. Derfor er det også vigtigt for os at levere et professionelt produkt. Dette gøres på flere forskellige måder, der til sammen går op i en højere enhed.

En af måderne som sikre os et godt resultat hver gang, er bruges af Xerox maskiner. Xerox er suverænt markedsledere hvad angår digitale trykmaskiner. Der er ingen over og ingen ved siden af.
Vi anvender desuden Xerox papir for endnu bedre resultat.

Print flyers i Odense

Hos BR Offset kan du bestille flyers med en kort deadline. Så skal det gå meget stærkt, så kan du bestille online og ofte hente dem inden for få timer da vi har trykkeri og print i Odense

Vi printer på professionelle digitalprintere, som giver os stor fleksibilitet og mulighed for at printe billige flyers hurtigt i høj kvalitet.

Bedste, hurtigste og måske billigste flyers i Odense.