Flyers / løsblade

Bestil dine flyers her ↓
Kvalitetsflyers med farvetryk på én eller begge sider.
Digitaltryk der sikrer høj kvalitet.
Hurtig og gratis levering af flyers
Vælg imellem flere forskellige papirtyper. læs mere →
Mulighed for lækre finishes. læs mere →

Sådan bestiller du
Du kan nemt og hurtigt finde prisen i vores beregner herunder. Har du brug for hjælp til layout kan vi også hjælpe med det.

Læse mere om flyers

Flyers og løsblade er populære og effektive midler til markedsføring, hvis du skal reklamere for f.eks. ydelser eller arrangementer eller noget tredje. Flyers er et godt og effektivt redskab til bla. messer, hvor deltagerne bliver proppet med mange informationer som skal fordøjes.

Flyers er et billigt markedsføringsredskab at lægge med sammen med dine varer, hvis du har en butik eller en webshop. Kunden kender dig allerede og er derfor mere modtagelig for dit budskab eller dit tilbud.

Effektivt tip til brug af flyers i din markedsføring:
Vil du kunne måle effekten af dine flyers, kan du integrere en kupon- eller rabatkode, som dine kunder skal oplyse ved bestilling. På den måde kan du analysere hvordan dine tryksager virker for dig.

Har du meget på hjertet og kan du ikke begrænse dine budskaber eller kreativitet, så er det oplagte valg for dig vores foldere.

Vælg antal flyers


Tilpas Flyers

Størrelse
Papirtype
Tryk
Finish
Afrundede hjørner

Upload filer

Billige flyers og løsblade

Hos BR Offset kan du finde billige flyers og løsblade i mange forskellige formater, papirtyper og antal. Flyers er en af de mest populære tryksager – med god grund. Flyers er en nem og billig måde at skabe opmærksomhed omkring et produkt, en service eller et emne.
Hos BR Offset opnår du store mængerabatter, og netop derfor finder du – måske – de billigste flyers hos os. Når du bestiller flyers hos os, så vil de oftest blive offsettrykt fordi det giver det bedste tryk og du får de billigste priser i større oplag.

Brug for hjælp til designet?

Få hjælp af erfarne grafikere til designet af dine flyers.
Kopien blev aldrig bedre end originalen. Derfor er fejlfrie trykfiler afgørende for et godt slutresultat.

Læs mere Kontakt os

Skabeloner, specifikationer og meget mere.

Herunder kan du finde skabeloner til dine flyers.
Du kan også læse mere om alt fra farveprofiler til trykmetode.

Spørg os om alt!

Har du spørgsmål til visitkort er du altid velkommen til at kontakte os.

Næsten alt er muligt!
Finder du ikke det, du søger, f.eks. andet papir eller
andre størrelser, udregner vi en specialpris til dig.
Skriv til kontakt@broffset.dk.

Skabeloner

Vi har skabeloner klar, som minimerer antallet af fejl.

Få leveret billige visitkort i store oplag med offsettryk

Trykmetode: Offset

Dine flyers bliver tryk med metoden offset. Konsekvent farvetryk, pålidelighed og hastighed er hvad der gør offsettryk så unikt. Med tryk af 15.000 ark i timen, giver den os den fornødne hastighed, for at kunne leverer tryksager i store oplag, til små priser.
Offset bruges typisk til af større oplag og især visitkort, flyers, foldere m.m.

Miljøvenlig produktion og emballage

Vi vil være et miljøvenligt trykkeri og derfor gør vi meget for at vores produktion er bæredygtig.
Vi anvender udelukkende emballage af genbrugspap. De er kraftige, så dine visitkort når sikkert frem og derudover er de ganske miljøvenlige.
Læs mere om vores miljø-tiltag her.

Vi leverer dine visitkort i miljøvenlig emballage

Trykfilsformater:
Medtag en margen beskæring på 2mm, vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Trykfilsformater inkl. 2mm bleed):
A6 format: 10,9 x 15,2cm
Beskåret størrelse: 10,5 x 14,8cm

A5 format: 15,2 x 21,4cm
Beskåret størrelse: 14,8 x 21,0cm

A4 format: 21,4 x 30,1cm
Beskåret størrelse: 21,0 x 29,7cm

M65 format): 10,3 x 21,4cm
Beskåret størrelse: 9,9 x 21,0cm

Opløsningen skal være mindst 300 dpi

Maksimum farvepåføring: 300 %

Farveprofiler:
FOGRA39 (ISO coated v2) eller FOGRA51 (PSO Coated v3) til bestrøget papir.

FOGRA47 (PSO uncoated ISO12647) eller FOGRA52 til ubestrøget papir.

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer, i trykfil-PDF, slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!
– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Vælg det rigtige papir til dine flyers

Når vi taler flyers, er den primære forskel hvilket papir de er trykt på.
Det har meget at sige i forhold til hvordan de føles.

Dropshipping er for dig med en plakatshop

Vores udvalg af papir til flyers

Hos BR Offset tilbyder vi primært 4 forskellige papirtykkelser.
Når man snakker gram på papir, er det per kvadratmeter. Det vil sige at flyers trykt på f.eks. 170g/m² papir, ikke er flyers som vejer 170 gram stykket, men derimod at en kvadratmeter af papiret vejer 170 gram. Jo højere vægt, jo mere tykt, stift og dermed også eksklusivt vil papiret som tommelfingerregel være.

Hvilken papirtykkelse skal du vælge?

Som udgangspunkt anbefaler vi vores 170g/m² papir til flyers. Der gengiver trykket rigtigt godt, og føles lækkert i hånden. Skal det være lidt mere lækkert, anbefaler vi vores 250g/m². Og skal det virkeligt være noget, som folk husker, kan man gå op i vores 300g/m². Naturligvis har vi også et billigere alternativ som er vores 135g/m² papir. Det er ikke så tykt, men har også stadigvæk en god trykkvalitet og velegner sig godt til især engangs løbesedler eller løsblade.

Vores silkepapir til flyers

Vi anvender primært vores lækre papir fra MultiArt®. Det har en god kvalitet og sikrer et flot resultat, med en lettere blank overflade.
Til flyers tilbyder vi dette papir i 135g/m², 170g/m², 250g/m² og 300g/m².
Ønsker du 400g/m², så kontakt os eller se kategorien postkort.

Tryksager af høj kvalitet kan bestilles online hos BR Offset

Vælg det optimale format

Når du skal have trykt flyers, spiller det en væsentlig rolle, hvilken størrelse, som de skal være i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvor meget information, du vil give. Men du kan med fordel også overveje hvem, som skal modtage dine flyers. Hvis de skal deles ud på gaden, kan en A4-flyer hurtigt virke lidt “voldsom”. Her kan du med fordel overveje A6 i stedet, som er mere postkort-størrelse.

DIN-størrelser

De fleste kender og kan forholde sig til størrelsen på et stykke printerpapir. Det måler 29,7 x 21cm, og kaldes for A4-format. En halv størrelse af dette, går et nummer op. Det vil sige at det hedder A5 og har målene 21 x 14,8cm. - Det halve af A5 hedder A6 og måler 14,8 x 10cm.
Slutteligt er et klassisk flyer format M65, som er en tredjedel af et A4 ark. - Altså 9,9 x 21cm.

Grunden til at vi tilbyder netop disse størrelser er, at vi trykker mange flyers samtidigt, og dermed går det hele nemmere op, i forhold til trykarkets størrelse. Da trykbranchen generelt benytter disse standarder, betyder det også at du ikke får noget problem med at finde holdere, stativer osv. som vil passe til flyers trykt i disse størrelser.

Andre formater

Har du specielle ønsker til størrelsen på dine flyers, så kontakt os. - Vi kan helt sikkert finde en løsning, og giver gerne et uforpligtende tilbud på dette.

Bestil dine flyers online

Hos BR Offset er det nemt at bestille dine flyers online og sammenligne priser. Uanset hvilket format du skal bruge, eller hvor mange du skal bruge, så får du nemt beregnet din pris.
Vi tilbyder mange formater og papirtyper, men er du på udkig efter noget helt specielt, så er du velkommen til at kontakte os og høre om mulighederne.

Flyers i standardformater 

Bestil dine flyers online i standardformater og opnå de billigste priser. Vores prisberegner er udstyret med information om flyers i standardformater, så du hurtigt kan få din pris på de mest populære formater.
Vi tilbyder flere formater end du finder her på siden. Skal dine flyers eksempelvis konturskæres, eller have helt specielle mål fordi de skal passe ind et bestemt sted, så er vi også leveringsdygtige i det.

Print flyers i Odense

Hos BR Offset kan du bestille flyers med en kort deadline. Så skal det gå meget stærkt, så kan du bestille og hente dem inden for få timer da vi har trykkeri og print i Odense. Måske du bare vælger, at afhente dine tryksager direkte i trykkeriet på grund af vores placering i Odense.

Du kan komme ind i trykkeriet med din ordre, så sørger vi for at du får den med med det samme. Vi printer på professionelle digitalprintere, som giver os stor fleksibilitet og mulighed for at printe billige flyers hurtigt i høj kvalitet.