Skriveblokke

Skriveblokke er et “must have” på kontoret. Det kan bruges til alverdens ting, stort som småt. Skriveblokke med dit logo er også en fremragende løsning som reklamegave, når du er til messer eller lignende.

På trods af at teknologien vinder frem, er en skriveblok stadig et vigtigt redskab, både for private og erhverv. Har du nogensinde været nødsaget til at tage din smartphone op af lommen til et møde, for at tage noter? Så ved du, hvor vigtig en skriveblok stadig er. Hvorfor så ikke have en med dit firmalogo?

Alle vores skriveblokke trykkes på 90/m² offsetpapir.

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med bestillingen, så er det i mange tilfælde ikke noget problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter bestillingen, så vi altid har din ryg, hvis du står med en “haster”. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Offsettryk giver kvaliteten

Når du skal have lavet skriveblokke hos BR Offset, lægger vi stor vægt på kvaliteten. Derfor er alle vores skriveblokke lavet med offsettryk. Det sikrer dig en god trykkvalitet, så teksten og logo fremstår skarpt og præcist.

Skriveblokkene trykkes som udgangspunkt på 90g/m² offsetpapir, men har du specielle ønsker til papirvalg, så kontakt os gerne.

Selvom vi anbefaler vores offsetpapir til skriveblokke, er det naturligvis muligt for dig at få trykt på andet papir. Vær dog opmærksom på, at det helst skal være skrivbart.

Kontakt os gerne, så vi kan tage en snak om mulighederne.

Offset papiret fra Papyrus er træfrit kvalitetspapir, med god farvegengivelse. Du får her et klassisk papir, som giver dig en professionel kvalitet på din skriveblok.

Stansning af huller

Hvis papiret fra din skriveblok skal i et ringbind eller lignende, kan det være en fordel at få lavet stansning af huller til formålet. Det tilbyder vi naturligvis også at gøre for dig.
På A4-format kan du vælge mellem 2 eller 4 huller. På A6 og A5 kan du vælge 2 huller, da 4 fysisk ikke kan være der.

Hullerne stanses efter DIN-standarden.

2-hullet stansning

Den mest populære løsning, når vi taler stansning af huller, er den internationale standard kaldet ISO 838.
Her har hullerne en diameter på 6 mm og en afstand på 80 mm mellem hullernes midtpunkter. Hullerne er placeret 10 mm fra papirets kant.
Hullerne centreres langs papirets kant og afstanden fra papirets kant til hullerne er mellem 20 til 25 mm.

Bemærk at der i ovenstående mål altid tages højde for en forskydning/variation på plus/minus 0,5 mm.

4-hullet stansning

Vi tilbyder naturligvis også stansning af 4 huller. Dette gør vi på A4 papir, da stansningen kræver en minimumshøjde af arket på mindst 260 millimeter. Denne stansning kan især være velegnet til papirer, som senere skal i ringbind, da siderne vil sidde mere “fast”.

Når vi laver 4-hullet stansning, gør vi det med en variant af ISO 838-standarden, som ofte kaldes for 888 (selvom dette ikke er en officiel standard).

Hos os foregår stansningen ved, at de to midterste huller laves i overensstemmelse med 838, og de to ekstra huller tilføjes med en afstand på 80 mm til de midterste huller. På den måde er afstanden imellem alle huller 80 mm.

Andre trykkerier laver ofte 4-hullet stansning, ved at der først stanses de to nederste huller, og derefter vendes papiret, så man kan lave de øverste. Dette er både mere tidskrævende og ofte mere upræcist. Derfor gør vi det på ovenstående måde, som sikrer dig et ensartet resultat.

Skriveblokke med spiralryg

Hos BR Offset kan du få leveret skriveblokke med både limbinding og spiralryg, samt vælge om du ønsker med eller uden huller. Vores skriveblokke med limbinding kan fås i flere forskellige formater end bare standardformaterne, som du kan vælge her på webshoppen. Den helt store fordel ved at vælge skriveblokke med limbinding er, at du kan rive den enkelte side af og gemme i en mappe, en lomme i dit ringbind eller et helt tredje sted. Skriveblokkene kan fås blanke, linjeret, ternet eller med dit eget motiv. 

Skal du bruge skriveblokke med limbinding i andre formater eller med andet papir? Send os en forespørgsel og få et godt tilbud.

Unikke skrive- og notesblokke

Bruger I skrive- eller notesblokke i din virksomhed? Så har vi løsningen med unikke skrive- eller notesblokke med dit eget logo. Få lavet skriveblokke med din virksomheds logo og udstrål professionalisme over for kunder og samarbejdspartnere.

Skriveblokke er et fantastisk medie til at være kreativ og til at hjælpe hukommelsen, og er et meget alsidigt medie. Brug f.eks. dine skriveblokke til at skrive, tegne eller huske.
Vores blokke kan også bruges til restaurationer, så dine tjenere aldrig glemmer en bestilling igen.