Warning/var/www/broffset.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php308
Blog - BR Offset
Sådan hjælper tryksager din virksomhed
Uncategorized

Hvordan hjælper tryksager din virksomhed?

Digital markedsføring og det trykte medie er ikke hinandens modsætninger. Du opnår de bedste resultater på kampagner, hvis du anvender begge metoder.

Read More →
Disse papirtyper kan du vælge imellem
Uncategorized

Coated eller uncoated papir?

Her er der to papirtyper: coated/glat- og uncoated/mat papir. En tryksag med det rette papir og en flot æstetisk grafik giver du et blivende indtryk hos modtageren, og skiller dig ud fra mængden.

Read More →
Guide til at lave en trykklar fil i canva
Guides

Sådan laver du en trykklar fil i Canva – Step By Step

Har du ingen grafisk baggrund, er Canva et fantastisk redskab til at lave trykklare filer. Her er en step by step guide til opsætningen.

Read More →
Guide til at lave en trykklar fil i Indesign
Guides

Sådan laver du en trykklar fil i InDesign – Trin for trin guide

Ønsker du det bedste resultat, er InDesign et glimerende redskab til at lave trykklare filer. Her er en trin for trin guide til opsætningen.

Read More →
Visitkort er en afspejlning af dig
Tryksager

Visitkort er mere end blot et stykke papir

Et visitkort er en afspejling af dig selv, og din arbejdsplads. Det er bruges til at udveksle informationer, og er det første skridt til en god og lang relation til dine kunder.

Read More →
Her er CRAP designregler
Uncategorized

Designregler – CRAP

Designer man en tryksag eller en hjemmeside, er der mange overvejelser undervejs. Det kan dog være til fordel at følge nogle af de mange designregler, der findes. I det her indlæg fortæller vi om CRAP reglerne, som har været anvendt i årtier.

Read More →
Disse papirstørrelser findes
Guides

Papirstørrelser – A formater og B formater

Der er mange der ikke kender til de forskellige papirstørrelser. Derfor har vi i dette indlæg samlet alle de forskellige formater og mål.

Read More →
Disse giveaways og reklameartikler er gode til messer
Erhverv

6 giveaways og reklameartikler til messen

Konkurrencen om opmærksomheden er altid stor på messer. Vi har her lavet en liste med gode tricks, som du kan bruge til at skille dig ud med.

Read More →
Golfbold som visitkort
Erhverv

Golfbolde som dit nye visitkort

Tænker du at få dig et nyt visitkort, og er dine kunder på golfbanen? Golfbolde skifter ofte hænder på forskellige måder, og er et visitkort der giver et blivende indtryk hos kunderne.

Read More →
Historien om papiret og trykppressen
Tryksager

Papiret og trykpressens historie

Trykpressen er en gammel opfindelse, og papir er endnu ældre. Begge opfindelser er betydningsfulde, og har været med til ændre måden vi arbejder på. Læs indlægget og få historien bag.

Read More →
Derfor er det vigtigt med en bogholder
Erhverv

Vigtigheden af en bogholder

Er du selvstændig, og har ingen erfaring med regnskab? Så kan du overveje at hyre en bogholder. I dette indlæg kan du læse mere, om hvorfor det kan være en god ide at hyre en bogholder.

Read More →
Ting dit trykkeri skal vide
Guides

Det her skal dit trykkeri vide

Skal du have lavet tryksager hos et trykkeri? Og gerne vil sikre dig, et resultat i lighed med dit design. Så kan du læse dette indlæg, og undgå et resultat som ikke lever op til dine forventninger.

Read More →
Vi bruger Tonerland.dk som leverandør
Tryksager

Derfor bruger vi Tonerland.dk

Leverandører er vigtige for en virksomhed. Det er derfor også vigtigt at man kan stole på dem. Tonerland.dk er vores leverandør af blæk og toner, da vi altid kan regne med dem.

Read More →
Hjælp til hvad skæremærker og bleed er
Uncategorized

Skæremærker og bleed

Skæremærker og bleed er noget vi, som trykkeri, gerne vil have at du bruger på dit design. I det her indlæg kan læse om hvad det er, og hvorfor vi gerne vil have dem.

Read More →
Dette er en brochure
Tryksager

Hvad er en Brochure?

Hvad er egentlig en brochure? En brochure kan være mange forskellige ting. De kan indholde illustreringer, oplysninger om eller reklamere for noget. I dette indlæg kan du læse nærmere om hvad en brochure er, hvordan de kan bruges, og hvad de kan indholde.

Read More →
Visitkort er relevante
Tryksager

Derfor er visitkort stadigvæk relevante

Visitkort er idag stadig relevante. I disse digitale tider, kan det faktisk også være en decideret fordel at have dem. I dette indlæg kan du læse mere om visitkort, og dets fordele.

Read More →
: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in on line