Brevpapir

Brevpapir med logo bruges typisk til faktura og fremsendelse af tilbud til dine kunder.
Brevpapiret er en del af dit firmas ansigt udadtil, så det er derfor vigtigt at efterlade et professionelt udtryk, når du aflevere brevpapir til dine kunder og ikke mindst dine erhvervsmæssige forbindelser.

Vi tilbyder brevpapir på vores standard 80g/m² papir, hvilket er samme type som standard kontorpapir. Ønsker du at få det en smule mere eksklusivt tilbyder vi, at trykke på 115g/m² papir.

Sort/Hvid Tryk

Mulighed for tryk til kant og hulning.

Farvetryk

Mulighed for tryk til kant og hulning.

Variable Data

Få navne eller numre på dit brevpapir.

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster opgave” kan vi sikkert hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Professionelt brevpapir

Til vores brevpapir benytter vi to slags papir, som begge fremstår professionelt, når dine kunder får det i hånden.
Vores Multi Art Silk® fra Papyrus er træfrit kvalitetspapir, med en mat og skrivbar finish. Papiret kan kun fås ved store oplag.
Vi anvender 80 og 115g/m² ubestrøget papir, som er let at skrive på efterfølgende. Det minder overordnet set meget om kopipapir, men varianten med 115g/m² er selvsagt tykkere og mere lækkert.

Hvis du ønsker at skille dig lidt mere ud, så overvej vores 115 grams papir. Der er tykkere og mere stift end 80 grams versionen. Det indeholder naturligvis også de samme kvaliteter og er derfor også velegnet til at skrive på bagefter. Både blyant, kuglepen og tusch gengives godt på dette papir.

Bestiller du små oplag af brevpapir, kan du holde stykprisen nede ved at vælge vores 80g Multioffice papir. Papiret er en helt klassisk papirtype, som du kender fra kontorer, skoler og i hjemmet.

Professionelt og personaliseret brevpapir

Det er de små detaljer der tæller, når kunderne tænker på jeres virksomhed frem for konkurrenten. Fremstå professionel over for dine kunder med brevpapir med dit logo, kontaktoplysninger og navn. Efterlad et professionelt udtryk og bliv husket på en positiv måde. Det ér bare mere professionelt og udstråler seriøsitet, når dit firma har sit eget brevpapir med tryk, logo og matchende farver, uanset om det er til fakturering, tilbud eller reklame.

Trykt brevpapir er ikke kun til at sende ud til kunderne, men er også et vigtigt element på kontoret. Får du kunder på besøg på kontoret, er det oplagt at printe aftaler mm. på jeres helt eget brevpapir og vedlægge et matchende visitkort. Om en kunde vælger dig eller din konkurrent handler ikke udelukkende om pris, men om den samlede oplevelse. Netop derfor er brevpapir et ofte overset element i forhold til at udstråle professionalisme over for dine kunder.

 

Billigt fakturapapir med hurtig levering

Vi tilbyder nogle af landets bedste og billigste priser på brevpapir og fakturapapir med tryk. Vi bestræber os på, at tilbyde vores kunder de absolut bedste priser på alle tryksager – uanset oplag. Vi kan holde vores faste lave priser ved at tilbyde de mest populære standardstørrelser og derved optimere produktionen til fordel for vores kunder.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger med særlige papirtyper, mål og tykkelser, så du kan få unikt brevpapir der matcher dit behov til lave priser. Skulle du have spørgsmål eller særlige ønsker til dit brevpapir, er du velkommen til at kontakte os.

Design dine egne eller brug vores skabeloner

Skal du have trykt brevpapir og vil du selv kaste dig ud i, at lave layoutet? Hos BR Offset har vi skabeloner, der er lavet så de kan sendes direkte til tryk når du er færdig med dit design. Har du mod på, at lave dit eget design og vil bruge vores skabeloner, er du velkommen til at kontakte os.

Har du allerede forsøgt uden held, så sidder vores grafiker klar til at assistere dig og lave et unikt og professionelt design efter dine ønsker. Læs mere om vores grafiske design her.
Vi sørger for at dit brevpapir udtrykker professionalisme og har et stærkt visuelt udtryk, der fanger modtagerens interesse.

 

Kraftigt kvalitetspapir

Få trykt brevpapir på vores standard 80g papir eller kraftige og eksklusive 115g papir. Vores 80g standard brevpapir er samme type som standard kontorpapir. Den tykkere 115g papirkvalitet giver ikke kun et bedre indtryk hos modtageren, men du undgår også at teksten ikke skinner igennem papiret som på almindeligt kontorpapir. 

Få printet dit brevpapir i Odense

Vi tilbyder print i Odense med hurtigt og fleksibel produktion. Vi printer på professionelle digitalprintere, som giver os en fleksibel, billig og professionel produktion. Fordi vi benytter digitaltryk, kan du bestille meget små oplag til billige priser og fastholde den høje kvalitet.

Hent dit brevpapir hos vores trykkeri i Odense samme dag som du bestiller. Vi sørger for at have din ordre klar, når du kommer. Vi tilbyder at sende dine brevpapirer helt gratis senest den efterfølgende hverdag.