Plakat & poster print

Er du på udkig efter flotte og billige plakater? Hos BR Offset i Odense leverer vi print af plakater i alle størrelser. Vi leverer i høj kvalitet og med kort varsel.

Plakater kan printes i mange forskellige formater, i store og små oplag, og kan både printes digitalt eller trykkes som offset, afhængig af antallet af motiver og det samlede oplag – naturligvis også alt efter hvor travlt du selv har. Vi printer helt ned til 1 eksemplar.

A2

42 x 59,4 cm

A1

59,4 x 84 cm

60x90

60 x 90 cm

B1

70 x 100 cm

A0

84,1 x 118,9 cm

B0

100 x 140 cm

Priser ekskl. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med bestillingen, så er det i mange tilfælde ikke noget problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter bestillingen, så vi altid har din ryg, hvis du står med en “haster”. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Store budskaber kræver store plakater

Plakater kan benyttes i mange sammenhænge og er ikke begrænset til at være indendørs. Plakater kan fremstilles i store formater og kan derfor skabe opmærksomhed omkring dit budskab, hvis du vil gøre det tydeligt. Plakater kan ses fra større afstande end klassiske tryksager, som flyers og foldere, hvilket også stiller krav til motivet. Vi anbefaler, at du holder motivet simpelt, så dine kunder hurtigt og nemt kan opfange og forstå dit budskab.

Hos BR Offset kan du få trykt plakater helt ned til ét styk i lige præcis det format, du skal bruge. Skal du bruge en speciel størrelse, kan vi oftest også hjælpe med det. Kontakt os med det samme og få et uforpligtende tilbud på dine special plakater.

Plakater er, sammen med flyers, en af vores mest fleksible tryksager. Der er næsten ikke grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Den største forskel på de 2 tryksager er, at plakater kan laves i meget, meget store formater. Vi kan, in-house, printe plakater helt op til 100 cm i bredden og stort set uanede meter langt. Skal det være endnu større? Vi har stærke samarbejdspartnere, så vi kan levere selv de største formater.

Vælg det rigtige papir til dine plakater

Når vi taler plakater, er den primære forskel, hvilket papir de er trykt på. Det har meget at sige, i forhold til hvordan de føles.

Vores udvalg af papir til plakater

Hos BR Offset tilbyder vi primært 2 forskellige papirtyper – mat og satin. Når man snakker gram på papir, er det pr. kvadratmeter. Det vil sige, at plakater printet på f.eks. 235/m² papir, ikke vejer 235 gram stykket, men derimod at en kvadratmeter af papiret vejer 235 gram. Jo højere vægt, jo mere tykt, stift og dermed også eksklusivt vil papiret som tommelfingerregel være.

Hvilken papirtykkelse skal du vælge?

Hvilken papirtykkelse/kvalitet du skal vælge, afhænger af hvad plakaterne skal bruges til, hvilket motiv der er på og hvor de skal hænge. Vores standard 235 g papir, vil ofte være et godt og stabilt valg. Trykket gengives rigtig godt og føles samtidig lækkert i hånden. Det har både en lækker og eksklusiv følelse, men står også knivskarpt visuelt.

Det matte papir er særdeles velegnet, når du skal have printet grafiske plakater til indendørs brug.

Satin er velegnet til mange forskellige motiver, men er særligt velegnet til fotoplakater.

Vores miljøvenlige plakatpapir

Vi anvender udelukkende top kvalitetspapir fra HP, som giver et skarpt og gennemført print. Vi tilbyder mat og satin papir.

Alle plakater fremstilles af FSC®️-certificeret papir, pakkes i miljøvenlig emballage og beskyttes af organisk og nedbrydeligt pakkefyld.

Vælg det optimale format

Når du skal have printet plakater, spiller det en væsentlig rolle, hvilken størrelse de skal være i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvor meget information du vil give, eller hvordan dit design skal tage sig ud.

Du kan med fordel overveje hvem, der skal se dine plakater, og hvor de skal se dem henne. Hvis de skal ses fra tæt afstand (i et lokale), kan 1,5 x 2 meter plakater godt virke voldsomme. Her kan du med fordel overveje 50×70 cm i stedet. Skal det derimod ses fra lang afstand (typisk udendørs), kan det være en god idé med 1,5 x 2 meter.

Plakatstørrelser

Du kan bestille de klassiske A- og B-formater (A4, A3, B1, B2 mm.) online i vores shop.

Grunden til, vi tilbyder netop disse størrelser er, at vi trykker mange plakater samtidig, og dermed går det hele nemmere op i forhold til papirrullens størrelse. Da trykbranchen generelt benytter disse standarder, betyder det også, at du ikke får noget problem med at finde rammer mm., som vil passe til plakater trykt i disse størrelser.

Plakat print i Odense

Uanset om du handler i erhvervssammenhæng eller privat, kan vi printe dine plakater. Vi printer helt ned til ét styk. Alle plakater printes i topkvalitet i optimal opløsning og kan leveres eller gøres klar til afhentning i trykkeriet hurtigt og gratis.

Om du skal bruge reklameplakater, grafiske plakater, sandwichskilte eller diverse til butik, showroom eller andre steder, kan vi printe dine plakater professionelt til faste lave priser med hurtig levering. Skal det gå ekstra hurtigt, kan du afhente dine plakater i trykkeriet i Odense.

Vi printer alle former for plakater billigt:

  • Grafiske plakater
  • A-skilte
  • Filmplakater
  • Kunstplakater
  • Design Plakater
  • Plakatkunst
  • Tekniske tegninger

Print plakater i andre formater

Har du specielle ønsker til størrelsen på dine plakater, så kontakt os gerne. Vi kan helt sikkert finde en løsning og giver gerne et uforpligtende tilbud på dette.

Tryk af individuelle plakater til fordelagtige priser

Vi trykker vores plakater in-house digitalt på vores 9 farvede HP 44” storformatprinter. Netop derfor kan du bestille trykte plakater med mange forskellige motiver og formater, helt uden at betale overpriser.

Når du har lavet en trykklar fil, er det hurtigt og nemt at bestille dine plakater online. Du skal blot vælge antallet af plakater pr. motiv, papirtype og uploade din fil. Så sørger vi for resten og leverer din(e) pakke(r) til døren, helt gratis.

Plakat tryk med dit motiv

Unikke og personlige plakater er et hit. Skab opmærksomhed omkring din butik, dine tilbud, dit event eller dit brand til lave priser. Du skal heller ikke vente længe på at modtage din(e) pakke(r). Vi producerer oftest bestilte plakater samme dag, eller næstkommende hverdag, og leverer fragtfrit til døren. Har du brug for hjælp til at designe dine unikke plakater? Læs mere om vores grafiske løsninger her.

Vandfaste plakater

Plakaternes holdbarhed og vandfasthed afhænger af, hvilken type papir du vælger. Vi kan printe plakaterne på flere forskellige typer papir, så det er vigtigt at vide, hvad du skal bruge plakaterne til. Skal du bruge plakater udendørs, fx til A-skilte, så skal plakaterne helst kunne tåle lidt vand. Derfor bør du her vælge vores PP film, som fint tåler regnvejr.

Skal du derimod bruge plakater indendørs, behøver du ikke tage højde for vandfasthed. Derfor er der lidt friere rammer for valg af papir til indendørs plakater.