Plakat & poster print

Er du på udkig efter flotte og billige plakater? Hos BR Offset i Odense leverer vi print af plakater i alle størrelser – i høj kvalitet og med kort varsel.

Plakater kan printes i mange forskellige formater, i store oplag, i små oplag, og kan både printes digitalt og trykkes som offset – afhængig af antallet af motiver samt det samlede oplag – og hvor travlt du har. Vi printer helt ned til 1 eksemplar.

A2

42 x 59,4 cm

A1

59,4 x 84 cm

60x90

60 x 90 cm

B1

70 x 100 cm

A0

84,1 x 118,9 cm

B0

100 x 140 cm

Priser ekskl. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster” kan vi hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Store budskaber kræver store plakater

Plakater kan benyttes i mange sammenhænge, og er ikke begrænset til at være indendørs. Plakater kan fremstilles i store formater, og kan derfor skabe opmærksomhed om dit budskab, hvis dit budskab skal være stort. Plakater kan ses fra større afstande end klassiske tryksager, som flyers og foldere, hvilket også stiller krav til motivet. Vi anbefaler, at du holder motivet simpelt, så dine kunder hurtigt og nemt kan opfange og forstå dit budskab.

Hos BR Offset kan du få trykt plakater helt ned til ét styk i lige det format, du skal bruge. Skal du bruge en speciel størrelse, kan vi ofte også hjælpe med det. Kontakt os med det samme og fået uforpligtende tilbud på dine specialplakater.

Plakater er, sammen med flyers, en af vores mest fleksible tryksager. Der er næsten ikke grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Den største forskel på de 2 tryksager, er at plakater kan laves i meget, meget store formater. Vi kan, in-house, printe plakater helt op til 100cm i bredden og stort set uanede meter langt – skal det være endnu større? Vi har stærke samarbejdspartnere, så vi kan levere selv de største formater.

Vælg det rigtige papir til dine plakater

Når vi taler plakater, er den primære forskel hvilket papir de er trykt på. Det har meget at sige i forhold til hvordan de føles.

Vores udvalg af papir til plakater

Hos BR Offset tilbyder vi primært 2 forskellige papirtyper. Mat og satin. Når man snakker gram på papir, er det pr kvadratmeter. Det vil sige at plakater printet på f.eks. 235/m² papir, ikke vejer 235 gram stykket, men derimod at en kvadratmeter af papiret vejer 235 gram. Jo højere vægt, jo mere tykt, stift og dermed også eksklusivt vil papiret som tommelfingerregel være.

Skal du bruge plakater til A-skilte, skal plakaterne kunne tåle lidt vand. Her bør du vælge vores PP film.

Hvilken papirtykkelse skal du vælge?

Hvilken papirtykkelse/kvalitet du skal vælge, afhænger af hvad plakaterne skal bruges til, hvilket motiv der er på og hvor de skal hænge. Vores standard 235 papir, vil ofte være et godt og stabilt valg. Trykket gengives rigtigt godt, og føles lækkert i hånden. Det har både en lækker og eksklusiv følelse, men også visuelt.

Det matte papir er særdeles velegnet, når du skal have printet grafiske plakater til indendørs brug.

Satin er velegnet til mange forskellige motiver, men er særdeles velegnet til fotoplakater. 

Vores miljøvenlige plakatpapir

Vi anvender udelukkende topkvalitets papir fra HP, som giver et skarpt og gennemført print. Vi tilbyder mat og satin papir.

Alle plakater fremstilles af FSC®️-certificeret papir, pakkes i miljøvenlig emballage og beskyttes af organisk og nedbrydeligt pakkefyld.

Vælg det optimale format

Når du skal have printet plakater, spiller det en væsentlig rolle, hvilken størrelse, de skal være i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvor meget information, du vil give eller hvordan dit design skal tage sig ud.

Du kan med fordel overveje hvem, der skal se dine plakater, og hvor de skal se dem henne. Hvis de skal ses fra tæt afstand (i et lokale), kan 1,5 x 2 meter plakater godt virke voldsom. Her kan du med fordel overveje 50×70 i stedet. Skal det derimod ses fra lang afstand (typisk udendørs) kan det være en god idé med 1,5 x 2 meter.

Plakatstørrelser

Du kan bestille de klassiske A- og B-formater (A4, A3, B1, B2 mm.) online i vores shop.

Grunden til at vi tilbyder netop disse størrelser er, at vi trykker mange plakater samtidigt, og dermed går det hele nemmere op, i forhold til papirrullens størrelse. Da trykbranchen generelt benytter disse standarder, betyder det også at du ikke får noget problem med at finde rammer mm. som vil passe til plakater trykt i disse størrelser.

Plakat print i Odense

Uanset om du handler i erhvervssammenhæng eller privat, kan vi printe dine plakater – vi printer helt ned til ét styk. Alle plakater printes i topkvalitet i optimal opløsning og leveres hurtigt eller kan afhentes gratis i trykkeriet.

Om du skal bruge reklameplakater,, grafiske plakater, sandwichsskilte, til butik, showroom eller noget helt andet, kan vi printe dine plakater professionelt til faste lave priser med hurtig levering. Skal det gå ekstra hurtigt, kan du afhente dine plakater i trykkeriet i Odense.

Vi printer alle former for plakater billigt:

  • Grafiske plakater
  • A-skilte
  • Filmplakater
  • Kunstplakater
  • Designplakater
  • Plakatkunst
  • Tekniske tegninger

Print plakater i andre formater

Har du specielle ønsker til størrelsen på dine plakater, så kontakt os gerne. Vi kan helt sikkert finde en løsning, og giver gerne et uforpligtende tilbud på dette.

Tryk af individuelle plakater til fordelagtige priser

Vi trykker vores plakater in-house digitalt på vores 9 farvede HP 44” storformatprinter. Netop derfor kan du bestille trykte plakater med mange forskellige motiver og mange forskellige formater, uden at betale overpriser.

Når du har lavet en trykklar fil, er det hurtigt og nemt at bestille dine plakater online. Du skal blot vælge antallet af plakater pr. motiv, papirtype og uploade din fil. Så sørger vi for resten og leverer din pakke(r) til døren, helt gratis.

Plakat tryk med dit motiv

Unikke og personlige plakater er et hit. Skab opmærksomhed om din butik, dit tilbud, dit event eller dit brand til lave priser. Du skal ikke vente længe på at modtage din pakke(r). Vi producerer ofte bestilte plakater samme dag, eller næstkommende hverdag – og leverer til døren fragtfrit. Har du brug for hjælp til at designe dine unikke plakater? Læs mere om vores grafiske løsninger her.