Visitkort print

✓ Kvalitetsvisitkort med farvetryk på en eller begge sider.
✓ Digitaltryk som sikrer høj kvalitet.
✓ Altid gratis levering
✓ Vælg imellem flere forskellige papirtyper.
✓ Afhent samme dag*
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

Sådan bestiller du visitkort med print

Med vores beregner kan du nemt og hurtigt finde prisen på det antal visitkort du skal bruge. Har du brug for hjælp til layout kan vi også hjælpe med det.

Et godt visitkort er første skridt på vejen til en god og lang relation mellem dig og dine kunder — både privat og i erhverv. “Har du et visitkort” er et ofte stillet spørgsmål og det er derfor vigtigt at have et unikt visitkort der matcher netop din virksomhed.

Dit visitkort skal afspejle hvem du er og efterlade et professionelt indtryk. Vi hjælper dig gerne med både opsætningen og print, så du kan fremstå både professionel og kvalitetsbevidst over for nuværende og potentielle kunder. Visitkort er én af de mest populære tryksager, som du ikke vil undvære den dag du bliver spurgt om dine kontaktoplysninger. Og det bedste af det hele: Visitkort kan kommes i lommen, stå fremme på skrivebordet eller sættes fast på spejlet — prøv lige det med en e-mail!

 

Hvad skal der stå på et visitkort?

Et flot designet visitkort er et must-have for alle i virksomheden, fordi det er en effektiv måde at markedsføre sig på blandt potentielle kunder og partnere. Det er nemt at have med i pungen, og får din virksomhed til at fremstå seriøs og professionel. Det er vigtigt, at det altid er opdateret og indeholder korrekte firma- og kontaktoplysninger, da en mulig kontakt kan blive mistet – og hele visitkortets formål forsvinder.

Vi har spurgt en række grafikere om, hvilke oplysninger man skal huske når man skal lave det perfekte visitkort:
– Navn, arbejdstitel, telefonnummer og E-mail
– Firmanavn, logo, adresse samt link til din hjemmeside
– Gennemført design med en rød tråd
– Professionelt billede af dig selv
– Der er læst korrektur
– Udnyt bagsiden

 

Billige visitkort i høj kvalitet

Hos BR Offset har vi skruet helt ned for priserne, så du kan bestille billige visitkort med print i en kompromisløs kvalitet. Vi printer på flere forskellige papirtyper, men fælles for dem alle, er at de er solide, holdbare og altid til en skarp lav pris.

Bestil dine billige visitkort online og spar tid og penge. Indtast dine ønsker til dit nye visitkort i vores online prisberegner, og få en pris på et øjeblik.
Der er store besparelser at hente ved at bestille store oplag med samme motiv.

 

Vælg det rigtige papir til dine visitkort

Vores visitkort kan printes på forskellige papirtyper, alle med høj kvalitet og professionelt digital farvetryk. Uanset hvad du vælger hos BR Offset, er du sikker på at få et både unikt og eksklusivt visitkort af højeste kvalitet, der vil blive husket af din modtager. Vi printer som standard på 350g coated papir, som har en let glat overflade. Hvis du ikke er til den glatte overflade, kan dine visitkort også printes på 300g uncoated (mat papir).

 

Vores udvalg af papir til visitkort

Hos BR Offset har vi flere forskellige papirtyper. De fleste visitkort bliver trykt på 300g/m². Til sammenligning er almindeligt printerpapir typisk på 80g/m².

Vi anvender primært vores lækre papir fra Xerox® Multi Art Silk, når vi snakker digitaltrykte visitkort.
Det er et FSC certificeret og super lækkert bestrøget og ubestrøget papir med høj rastertæthed, hvilket giver en høj trykkvalitet. Specielt tekst og billeder fremstår ultra skarpt på vores visitkort. Det hænger både sammen med det moderne og professionelle produktionsudstyr vi har, og det kvalitetspapir vi benytter.

Til visitkort tilbyder vi print på Xerox® Multi Art Silk 350g/m², så dine visitkort får et lækkert visitkort i hånden.

 

Mere om visitkort

Hvis du vil vide endnu mere om os og vores visitkort, så kan du læse det her.
Husk hvis du stadig er i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Skal vi stå for dit visitkort design?

Er du ikke den fødte grafiker, men vil gerne skille dig ud med et flot og professionelt visitkort design? Et velovervejet og veldesignet visitkort, er i mange tilfælde en god investering. Visitkortet er dit, og din virksomheds, professionelle ansigt udadtil over for bl.a. kunder, forretningspartnere osv.
Hos BR Offset sidder vi klar til at hjælpe dig med at lave et professionelt visitkort design, som du kan være stolt af at vise frem.

Læs mere om vores grafiske design-løsninger her.
Hvis du ikke ved hvilket papir du skal vælge, guider vi dig frem til den bedste løsning til dit behov – vi er med dig gennem hele processen fra design til tryk.
Kontakt os →

Alternativt kan du designe dine egne visitkort. Selvom du ikke er den fødte grafiker, kan du spare mange penge ved at designe dine egne visitkort. Vi har lavet en guide til, hvordan du med gratisprogrammet Canva kan lave en trykklar PDF til print af visitkort – det er nemmere end du tror. Se og følg guiden lige her.

Visitkortstørrelse, mål og trykfil

Et visitkort måler, efter europæiske standarder, 85 x 54mm. Visitkort størrelser er ikke ens i hele verden. I USA er de mest anvendte formater 89 x 50mm eller 90 x 55mm. Et klassisk europæisk visitkort har samme størrelse som et kreditkort, og passer i en pung.

I USA vil du ofte finde trykkerier hvor standard visitkortstørrelsen er enten 89 x 50 mm eller 90 x 55 mm. Vi følger de europæiske mål for visitkort, som er 85 x 54 mm, men ønsker du et visitkort i en speciel størrelse kan vi også klare det.

Fordelen ved det europæiske visitkortmål er, at det, ligesom et kreditkort, passer i en almindelig kortholder. De fleste vælger at bestille visitkort i europæiske standardmål, så modtageren af kortet kan have det i pungen eller i en kortholder.

Når du sender dine filer til tryk, er det vigtigt at du har korrekt indsatte skæremærker og bleed. Din trykfil skal ikke have visitkortets slutmål. Din trykfil skal, hvis du skal have printet det i standardstørrelsen 85 x 54 mm, være 89 x 58mm.

 

Print på hele visitkortet og udnyt bagsiden

Det er vigtigt at huske på, at et visitkort har 2 sider der kan printes på. Du kan med fordel udnytte både for- og bagside ved at have kontaktplysninger på den ene side og udfolde din kreativitet på den anden side, hvor du præsenterer din virksomhed, dit logo, slogan, produkt, jobtitel eller anden information. Det er ikke en god idé at plastre hele visitkortet til med tekst, men informationer på visitkortet er vigtige for at modtageren kan huske både dig og hvad I givetvis har talt om – sandsynligvis dit produkt eller din service, som fremgår af dit visitkort.

 

Afhent dine visitkort i Odense samme dag

Hvis du bestiller online eller sender din bestilling på vores mail inden kl 12, sørger vi for at du kan afhente dine visitkort sammen dag på vores adresse i Odense. Hvis du ønsker at afhente dem i Odense, sender vi dig en besked lige så snart de er klar til afhentning.

Er det en hastesag, så kan vi i mange tilfælde også hjælpe dig nu og her. Kontakt os gerne hvis det skal gå stærkt. Vi har både trykkeri og print i Odense.

Du kan 24/7 bestille tryksager via vores online shop.

Har du ikke mulighed for at afhente dem på vores adresse i Odense, sender vi dem gerne helt gratis til din adresse. Vi sender fragtfrit i hele Danmark med PostNord. Vi arbejder på at sende alle bestillinger afsted samme dag og senest den efterfølgende hverdag.