Billige visitkort

✓ Kvalitetsvisitkort med farvetryk på en eller begge sider.
✓ Digitaltryk som sikrer høj kvalitet.
✓ Altid gratis levering
✓ Vælg imellem flere forskellige papirtyper.
✓ Afhent samme dag*

Kategori:

Sådan bestiller du

Du kan nemt og hurtigt finde prisen på det antal visitkort, du skal bruge, i vores beregner. Har du brug for hjælp til layout kan vi også hjælpe med det.

Det første skridt på vejen til en god og lang relation mellem dig og dine kunder — både privat og i erhverv. “Har du et visitkort” er et ofte stillet spørgsmål og det er derfor vigtigt at have et unikt visitkort der matcher netop din virksomhed.

Dit visitkort skal afspejle hvem du er og efterlade et professionelt indtryk. Vi hjælper dig gerne med både opsætningen og tryk, så du kan fremstå som professionel og kvalitetsbevidst over for nuværende og potentielle kunder. Visitkort er én af de mest populære tryksager, som du ikke vil undvære den dag du bliver spurgt om dine kontaktoplysninger. Og det bedste af det hele: Visitkort kan kommes i lommen, stå fremme på skrivebordet eller sættes fast på spejlet — prøv lige det med en e-mail..!

Billige visitkort i høj kvalitet

Hos BR Offset har vi skruet helt ned for priserne, så du kan bestille billige visitkort i kompromisløs kvalitet. Vi printer og/eller offset-trykker på flere forskellige papirtyper, men fælles for dem alle, er at de er solide, holdbare og billige.

Bestil dine billige visitkort online og spar tid og penge. Indtast dine ønsker til dit nye visitkort i vores online prisberegner, og få en pris på et øjeblik.
Der er store besparelser at hente ved at bestille store oplag med samme motiv gennem vores prisberegner på forudberegnede antal, papirtyper mm.

Vælg det rigtige papir til dine visitkort

Vores visitkort printes på forskellige papirtyper, alle med høj kvalitet og professionelt digital farvetryk. Uanset hvad du vælger hos BR Offset, er du sikker på at få et unikt og eksklusivt visitkort af højeste kvalitet, der vil blive husket af din modtager.

Vores udvalg af papir til visitkort

Hos BR Offset har vi flere forskellige papirtyper. De fleste visitkort fra os og andre trykkerier, er trykt på 300g/m². Til sammenligning er almindeligt printerpapir typisk på 80-90g/m².

Vi anvender primært vores lækre papir fra Xerox® Colotech+, når vi snakker digitaltrykte visitkort.
Det er FSC certificeret og super lækkert bestrøget og ubestrøget papir med høj rastertæthed, hvilket giver en høj trykkvalitet. Specielt tekst og billeder fremstår ultra skarpt på vores visitkort. Det hænger både sammen med det moderne og professionelle produktionsudstyr vi har, og det kvalitetspapir vi benytter.

Til visitkort tilbyder vi print på Xerox® Colotech+ papir som enten 300g/m² eller Xerox® Colotech Coated 350g/m², hvis dine visitkort skal have en mere blank overflade.

Mere om visitkort

Hvis du vil vide endnu mere om os og vores visitkort, så kan du læse det her.
Husk hvis du stadig er i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte os.

Skal vi stå for dit visitkort design?

Er du ikke den fødte grafiker, men vil gerne skille dig ud med et flot og professionelt visitkort design? Et velovervejet og veldesignet visitkort, er i mange tilfælde en god investering. Visitkortet er dit, og din virksomheds, professionelle ansigt udadtil over for bl.a. kunder, forretningspartnere osv.
Hos BR Offset sidder vi derfor klar til at hjælpe dig med at lave en professionelt visitkort design, som du kan være stolt af at vise frem. Læs mere om vores grafiske design-løsninger her.
Hvis du ikke ved hvilket papir du skal vælge, guider vi dig frem til den bedste løsning til dit behov – vi er med dig gennem hele processen fra design til tryk.
Kontakt os →

Visitkortstørrelse, mål og trykfil

Et visitkort måler, efter europæiske standarder, 85 x 54mm. Visitkort størrelser er ikke ens i hele verden. I USA er de mest anvendte formater 89 x 50mm eller 90 x 55mm. Et klassisk europæisk visitkort har samme størrelse som et kreditkort, og passer i en pung.

I USA vil du ofte finde trykkerier hvor standard visitkortstørrelsen er enten 89 x 50 mm eller 90 x 55 mm. Vi følger de europæiske mål for visitkort, som er 85 x 54 mm, men ønsker du et visitkort i en speciel størrelse kan vi også klare det.

Fordelen ved det europæiske visitkortmål er, at det, ligesom et kreditkort, passer i en almindelig kortholder. De fleste vælger at bestille visitkort i europæiske standardmål, så modtageren af kortet kan have det i pungen eller i en kortholder.

Når du sender dine filer til tryk, er det vigtigt at du har korrekt indsatte skæremærker og bleed. Din trykfil skal ikke have visitkortets slutmål. Din trykfil skal, hvis du skal have printet det i standardstørrelsen 85 x 54 mm, være 89 x 58mm.

Hvad skal der stå på et visitkort?

Et flot designet visitkort er et must-have for alle i virksomheden, fordi det er en effektiv måde at markedsføre sig på blandt potentielle kunder og partnere. Det er nemt at have med i pungen, og får din virksomhed til at fremstå seriøs og professionel. Det er vigtigt, at det altid er opdateret og indeholder korrekte firma- og kontaktoplysninger, da en mulig kontakt kan blive mistet – og hele visitkortets formål forsvinder.

Afhent dine visitkort i Odense samme dag

*Hvis du bestiller online eller sender din bestilling på vores mail inden kl 12, sørger vi for at du kan afhente dine visitkort sammen dag på vores adresse i Odense. Hvis du ønsker at afhente dem i Odense, sender vi dig en besked lige så snart de er klar til afhentning.

Er det en hastesag, så kan vi i mange tilfælde også hjælpe dig nu og her. Kontakt os gerne hvis det skal gå stærkt, eller mød op på adressen i Odense så printer vi dem til dig med det samme. Vi har både trykkeri og print i Odense, hvor du altid kan kigge forbi og bestille eller hente tryksager.

Har du ikke mulighed for at afhente dem på vores adresse i Odense, sender vi dem gerne helt gratis til din adresse. Vi sender fragtfrit i hele Danmark med enten PostNord, GLS, DAO eller Bring. Vi arbejder på at sende alle bestillinger afsted samme dag og senest den efterfølgende hverdag.