Visitkort print

✓ Kvalitetsvisitkort med farvetryk på en eller begge sider.
✓ Digitaltryk som sikrer høj kvalitet.
✓ Altid gratis levering
✓ Vælg imellem flere forskellige papirtyper.
✓ Afhent samme dag*
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

Billige visitkort med hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering af visitkort i hele landet, og sender oftest samme dag som du bestiller. Vi sender fragtfrit i hele Danmark, så du ikke skal spekulere over fragten. Hvis du står med en ‘haster’, så kan dine visitkort afhentes samme dag i Odense.

Visitkort er en af de mest populære tryksager, og det er gået hen og blevet en del af mange erhvervsfolks identitet. Visitkort kan være svære at undvære, når man møder potentielle kunder og gerne vil efterlade et professionelt indtryk. Hertil er det vigtigt at tilføje, at kvaliteten af selve visitkortet også spiller en rolle, og det gælder både indhold og papirvalg.

 

Hvilket papir skal jeg vælge til visitkort?

Vi tilbyder print af visitkort på forskellige papirtyper, men alle vores visitkort printes naturligvis med høj kvalitet og professionelt digital farvetryk. De fleste visitkort printes på 350g/m² papir, som er super lækkert og fast, så modtageren virkelig kan føle kvaliteten af produktet. Det gør at tekst og billeder fremstår knivskarpt, så du er helt sikker på at efterlade det rigtige indtryk. 

Udover print på vores Xerox® MultiArt Silk 350g/m², tilbyder vi også 260/g/m² Creme Vergé papir, som er et cremefarvet visitkort med mere struktur.

 

Hvilken størrelse er et visitkort?

Det mest gængse visitkort i europæisk format måler 85 mm x 54 mm, som er det mest ideelle mål ift. at kunne have det med sig i pungen eller inderlommen. I USA anvender man lidt større visitkort, som typisk måler 89 mm x 50 mm eller 90 mm x 55 mm, hvilket gør det lidt større end et typisk kreditkort. 

Vi printer for det meste visitkort efter det europæiske format, men skulle du ønske visitkort i en speciel størrelse, så klarer vi også det.

 

Hvorfor bruge visitkort?

Visitkort bruges stadigvæk i stor stil rundt om i verden, og er en utrolig nem måde at udveksle oplysninger med potentielle kunder og samarbejdspartnere. Visitkort har en lang historie og har ændret karakter flere gange gennem tiderne, men bliver endnu flittigt benyttet. Du kan læse mere om hvorfor visitkort stadigvæk er relevante her.

 

Brug visitkort som stempel- eller loyalitetskort

Kundeloyalitet er vigtigt for dit salg på længere sigt, og her kan et loyalitetskort være en god løsning. Loyalitetskort er en af de absolut nemmeste måder til at opretholde loyaliteten hos dine kunder. Et loyalitetskort/stempelkort kan både bruges til frisøren, pizzeriaet og alt hvad du ellers kan finde på. Du kan bestille dine stempelkort her.

 

Hvad skal et visitkort indeholde

Must have:

  • Navn/Logo: Først og fremmest skal man vide hvem du er og hvem du arbejder for.
  • Adresse: Det er væsentligt for folk at vide hvor din virksomhed befinder sig
  • Et vellignende billede: Så man kan genkende dig
  • Hjemmeside: Et link der gør det hurtigt og nemt for modtageren at finde yderligere information om dig og din virksomhed
  • Mail og telefonnummer: For at det er muligt at kontakte dig

Could have (hvis det giver mening):

  • Din titel
  • Sociale medier

 

Hold en rød tråd på dit visitkort

Det er vigtigt at dit visitkort matcher med din virksomhedsprofil. Det betyder, at du helst skal ramme den samme stil, som virksomheden bruger på hjemmesiden, i foldere, på plakater og generelt som visuel identitet. Det gælder både farver, typografi og stilen generelt, så din profil bliver forbundet med din virksomheds.

 

Print på hele visitkortet og udnyt bagsiden

Du kan med fordel udnytte både for- og bagside på dit visitkort. Du kan fx have kontaktoplysninger på den ene side, mens du udfolder din kreativitet på den anden side, hvor du præsenterer din virksomhed, dit logo, slogan, produkt, jobtitel eller anden information.

Det er ikke nogen god idé at plastre hele visitkortet til med tekst, men informationer på visitkortet er vigtige for, at modtageren kan huske både dig og hvad I givetvis har talt om – sandsynligvis dit produkt eller din service, som også fremgår af dit visitkort.

 

Hvordan skal din visitkort fil sættes op?

For at opnå det bedste resultat, skal dine visitkort-filer indeholde skæremærker. Det vigtigste er dog, at de indeholder 2 mm bleed på hver led. Det betyder, at hvis dit motiv kræver tryk helt ud til kanten, skal motivet faktisk gå “ud over kanten”, for at undgå en hvid ramme om dit visitkort. Se hvordan du tilføjer skæremærker og bleed til din visitkort fil her.

 

Lav dit eget visitkort i Canva

Canva gør det nemt at designe sit eget visitkort, og så er det tilmed ligetil at tilføje skæremærker og bleed, som er en nødvendighed. Vi har lavet en guide til hvordan du laver en trykklar fil i Canva, som du kan finde her.

Du kan også få hjælp til det grafiske arbejde af vores designer, som gerne hjælper med at designe visitkortet efter dit behov.

 

Kan jeg få forskellige motiver på mine visitkort?

Ja det kan du godt. Vi tilbyder variabelt print, hvilket betyder, at du kan uploade lige præcis det antal filer, du ønsker. Vi printer visitkort på vores professionelle digital printer, som gør os i stand til at printe forskellige motiver til samme billige pris.

Skal du bruge noget helt unikt, er du meget velkommen til at kontakte os og få et tilbud, inden du bestiller online.

 

Køb visitkort i Odense

Hos BR Offset i Odense kan du købe visitkort, som er lavet af højeste kvalitet. Der er mange fordele ved at handle lokalt, og det er ingen undtagelse hos os. Du bestiller dine visitkort online og vi sætter produktionen i gang så snart ordren er godkendt. Det er nemt og hurtigt, og vi kan oftest levere i Odense fra dag til dag, eller du kan afhente her hos os. Vi giver besked så snart dine visitkort er færdige – nemmere bliver det ikke.

Vores visitkort er billige, men kvaliteten er i top. Vi hjælper gerne hvis du har spørgsmål, eller hvis du har en specialordre i tankerne.

 

Visitkort i Odense med mulighed for afhentning samme dag

Hos BR Offset kan du som regel afhente din bestilling i Odense samme dag, som du bestiller. Ønsker du at få ordren sendt, så sender vi samme dag eller senest næstkommende hverdag, når du bestiller online.

Vi har billige visitkort af høj kvalitet, og ønsker du at afhente dine visitkort i Odense, så skriver vi en besked så snart de ligger klar til dig.

 

Bestil visitkort online

Bestil visitkort her på hjemmesiden eller kontakt os på mail hvis du skulle have uddybende spørgsmål. Vi har stor erfaring med print af visitkort, så hos os er du i sikre hænder. 

Send din printklare PDF-fil og afhent den muligvis allerede i dag i Odense, eller få den sendt i morgen.