Print af foldere

En folder eller brochure kan bruges til mange forskellige formål. Typisk vil man benytte foldere eller brochure som et alternativ til flyers, hvis man har mange forskellige budskaber, flere produkter at fremvise eller lignende. Trykte foldere er særligt egnet til formidling af en virksomheds service/produkter, begivenheder, vigtige budskaber mm.

En folder er i bund og grund en flyers, der er foldet én eller flere gange. Typisk vil der være tale om et A4 ark, der foldes på midten som bliver til en A5 folder.

M65 (3-fløjet)

Et A4-ark, som er foldet to gange i Z eller C-fals.

A5 (2-fløjet)

Et A4-ark, som er foldet én gang på midten.

A5 (3-fløjet)

En 6-siders folder, der i sammenfoldet er A5-format.

A4 (2-fløjet)

Et A3-ark, som er foldet én gang på midten.

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er altid en god idé at bestille tryksager i god tid, men er du lidt sent ude med at bestille, så kan vi i mange tilfælde hjælpe dig alligevel. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster opgave” kan vi ofte hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Folder print

En folder vil ofte fylde mindre end flyers gør, når den er “lukket” og giver en naturlig opdeling mellem budskaber og produkter med et optimalt overblik. Har du mange kreative ideér får du med en folder virkelig mulighed for at udfolde din fantasi, da der her er plads til et spændende mix af tekst og fotos.

Når du skal lave dine foldere, er det vigtigt at spørge dig selv hvad det er, der gør at du selv gemmer en folder du har fået. Et flot layout, gode tilbud, brugbar information eller et aktuelt arrangement. Vi anbefaler at du holder budskabet eller informationen i din brochure simpel. Hvis du har for meget indhold, risikerer du at modtageren ikke fanger hovedbudskabet gennem dine tryksager.

Sider og fløje - hvad er forskellen?

Der er ofte lidt forvirring omkring forskellen på sider og fløje, samt hvilken fold der er den ene eller den anden.
Reglen er, at formatet på den færdige og lukkede folder bestemmer størrelsen. Det betyder, at et A4-ark, foldet på midten hedder en 2-fløjet A5-folder. Er A4-arket derimod foldet 2 gange, er det en 3-fløjet M65-folder. 3-fløjet og 4-fløjet kan foldes på forskellige måder – læs mere herunder.

Husk at hvis du mangler en skabelon til opsætningen af dine foldere, så hjælper vi gerne

Den mest enkle folder er en 2-fløjet. Det er et enkelt ark, som er foldet på midt. Som regel på langs.
Med en 2-fløjet folder får du i alt 4 siders indhold. Størrelsen afgøres af det lukkede format. Eksempler:

A5-folder:
Lukket: 210 x 148mm
Åben: 210 x 297mm

A6-folder:
Lukket: 148 x 105mm
Åben: 148 x 210mm


Med en 3-fløjet folder får du i alt 6 siders indhold. Det er en A4 side der er foldet 2 gange.

Størrelsen afgøres af det lukkede format. 

M65-folder:
Lukket: 210 x 99mm
Åben: 210 x 297mm

Hvis du har meget på hjerte og vil lave en folder som virkeligt huskes, kan det anbefales at kigge på en 4-fløjet version. Her er der 8 sider, som du kan boltre dig på.
Der er naturligvis en hel del måder at folde de 4 fløjede foldere på, og hos BR Offset tilbyder vi de 3 mest anvendte.
 
Z-fals:
På denne version åbnes siderne lidt kronologisk, med to “skjulte” sider bagpå.
 
Rullefals:
Her foldes siderne ind i hinanden og det opfordre dermed læseren til at folde hele folderen ud, inden at vedkommende begynder at læse.
 
Portfals:
Den sidste type af foldere, som vi tilbyder er portfalsen, der som navnet antyder gør, at folderen åbnes som en port – ad to gange.

Vælg det rigtige papir til dine foldere

Hos BR Offset har vi flere forskellige papirtyper. Vi har både prisvenligt papir, og mere tykt og eksklusivt papir. Alt vores papir er dog nøje udvalgt til at være oplagt til tryk af foldere.

Vores mest prisvenlige papir, som får dit budskab frem, uden at sprænge dit budget. Trykkvaliteten er i top, og prisen i bund.

Dette papir er, en tand tykkere igen, hvilket gør at dine foldere vil fremstå endnu mere eksklusive og lækre. Der er ganske enkelt mere tykkelse på papiret, så det skiller sig lidt ud. 

170g papiret minder om det klassiske “silk papir” og har en mere blank overflade.

Hvis det skal være ekstra lækkert, og du har behov for at dine foldere skiller sig ud – så overvej dette lækre papir. Det er tykkere og mere stift end de andre varianter. Et rigtigt lækkert papir, som får dine foldere til at fremstå bedst muligt.

Hvis det skal være ekstra lækkert, og du har behov for at dine foldere skiller sig ud – så overvej dette lækre papir. Det er endnu tykkere og mere stift end de andre varianter. Et rigtigt lækkert papir, som får dine foldere til at fremstå super lækre og eksklusive.

Den primære forskel på denne papirtype og 300g papiret er, at 350g papiret har en mere blank overflade.

Billige foldere med print

I vores trykkeri kan du sammenligne og bestille billige foldere online. Gennem vores online prisberegner kan du, hurtigt og nemt, sammenligne priser på foldere og bestille foldere til fordelagtige priser i alle standardformater.

Vi leverer digitaltrykte foldere, som giver dig knivskarp trykkvalitet med lave stykpriser og hurtig levering. Opnå en mængderabat, der ikke er til at overse ved at bestille større oplag og få lavere stykpriser.

At bestille tryksager skal ikke tage lang tid og det skal være nemt. Derfor kan du via vores prisberegner se prisen på en folder i lige det format og antal du skal bruge, uploade dine trykfiler og bestille dem online. Du sparer tid og penge ved at bestille foldere i standardformater online, og opnår samme høje trykkvalitet. Kan du ikke finde det format du skal bruge, så er du velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne.

Der er mange der tager fejl af en folder og et hæfte. Forvirringen består i, at mange mener at de skal bruge en folder, selvom de rent faktisk mener et hæfte. Et hæfte er mere end ét ark der er foldet og klipset sammen i ryggen. I modsætning til det, består en folder kun af ét ark der er foldet én eller flere gange. I fagsprog vil der ofte blive nævnt “falset” frem for “foldet”, da det egentlig er det fagtekniske ord for det der gør, at arket folder – altså, det bliver falset.

Afhent dine printede foldere i Odense

Har du en hasteopgave og skal have printet foldere i en fart? Så er du kommet til det helt rigtige trykkeri. Hos BR Offset printer vi 2- og 3-fløjede foldere i både sort/hvid og farve, og leverer gerne dag-til-dag. I mange tilfælde, afhængigt af antallet af foldere du skal bruge, kan vi have dine færdige foldere klar til afhentning allerede samme dag.

Ved bestilling senest kl. 12, kan vi som regel nå at have 200-300 A5 foldere klar samme dag. Vi er vant til, at det skal gå stærkt og kan imødekomme langt de fleste deadlines, hvis vi gøres opmærksom på at der er en kort deadline. 

Hvad er en folder?

Foldere, brochure – og af nogle også kaldet flyers, selvom det er noget andet – er en populær tryksag blandt både private, erhverv og foreninger, fordi det er en nem og billig måde at distribuere et budskab.

En folder er et ark der er foldet 1 eller flere gange. Foldere og brochure er en tryksag, der printes eller trykkes som digital- eller offsettryk og benyttes til reklamepublikationer hvor budskaber skal formidles, som indeholder information af produkter, serviceydelser eller arrangementer.