Foldere

Foldere eller brochure kan bruges til mange forskellige formål. Typisk vil man benytte foldere eller brochure som et alternativ til flyers, hvis man har mange forskellige budskaber, flere produkter at fremvise eller lignende. Trykte foldere er særligt egnet til formidling af en virksomheds service/produkter, begivenheder, vigtige budskaber mm.

A5 (2-fløjet)

Et A4-ark, som er foldet én gang på midten.

A4 (2-fløjet)

Et A3-ark, som er foldet én gang på midten.

M65 (3-fløjet)

Et A4-ark, som er foldet to gange i Z eller C-fals.

Priser inkl. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster” kan vi hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Foldere

En folder vil ofte fylde mindre end flyers gør, når den er “lukket” og giver et naturligt skæld mellem budskaber og produkter, og giver dermed et optimalt overblik. Hvis du er en kreativ person lader en folder dig udfolde din kreativitet, fordi den giver dig mere plads at udnytte og “lege” med.

Når du skal lave dine foldere, er det vigtigt at spørge dig selv hvad det er, der gør at du selv gemmer en folder du har fået. Et flot layout, gode tilbud, brugbar information eller et aktuelt arrangement. Vi anbefaler at du holder budskabet eller informationen i din brochure simpel. Hvis du har for meget indhold, risikerer du at modtageren ikke fanger hovedbudskabet gennem dine tryksager.

Sider og fløje - hvad er forskellen?

Der er ofte lidt forvirring omkring forskellen på sider og fløje, samt hvilken fold der er den ene eller den anden.
Reglen er, at formatet på det færdige og lukkede folder bestemmer størrelsen. Det betyder, at et A4-ark, foldet på midten hedder en 2-fløjet A5-folder. Er A4-arket derimod foldet 2 gange, er det en 3-fløjet M65-folder. 3-fløjet og 4-fløjet kan foldes på forskellige måder – læs mere herunder.

Husk at hvis du mangler en skabelon til opsætningen af dine foldere, så hjælper vi gerne

Den mest enkle folder er den 2-fløjet. Det er et enkelt ark, som er foldet på midt. Som regel på langs.
Med en 2-fløjet folder får du i alt 4 siders indhold. Størrelsen afgøres af det lukkede format. Eksempler:
 
A5-folder:
Lukket: 210 x 148mm
Åben: 210 x 297mm
 
A6-folder:
Lukket: 148 x 105mm
Åben: 148 x 210mm

Den mest enkle folder er den 2-fløjet. Det er et enkelt ark, som er foldet på midt. Som regel på langs.
Med en 2-fløjet folder får du i alt 4 siders indhold. Størrelsen afgøres af det lukkede format. Eksempler:
 
A5-folder:
Lukket: 210 x 148mm
Åben: 210 x 297mm
 
A6-folder:
Lukket: 148 x 105mm
Åben: 148 x 210mm

Hvis du har meget på hjerte og vil lave en folder som virkeligt huskes, kan det anbefales at kigge på en 4-fløjet version. Her er der 8 sider, som du kan boltre dig på.
Der er naturligvis en hel del måder at folde de 4 fløjede foldere på, og hos BR Offset tilbyder vi de 3 mest anvendte.
 
Z-fals:
På denne version åbnes siderne lidt kronologisk, med to “skjulte” sider bagpå.
 
Rullefals:
Her foldes siderne ind i hinanden og det opfordre dermed læseren til at folde hele folderen ud, inden at vedkommende begynder at læse.
 
Portfals:
Den sidste type af foldere, som vi tilbyder er portfalsen, der som navnet antyder gør, at folderen åbnes som en port – ad to gange.

Vælg det rigtige papir til dine foldere

Hos BR Offset har vi flere forskellige papirtyper. Vi har både prisvenligt papir, og mere tykt og eksklusivt papir. Alt vores papir er dog nøje udvalgt til at være oplagt til tryk af foldere.

Vores mest prisvenlige papir, som får dit budskab frem, uden at sprænge dit budget. Trykkvaliteten er i top, og prisen i bund.

Dette papir er en tand tykkere, hvilket gør at dine foldere vil fremstå mere eksklusive og lækre. Der er ganske enkelt mere tykkelse på papiret, så det skiller sig lidt ud. Vores anbefaling til value-for-money.

Dette papir er, som 160g Colotech+, en tand tykkere, hvilket gør at dine foldere vil fremstå mere eksklusive og lækre. Der er ganske enkelt mere tykkelse på papiret, så det skiller sig lidt ud. Vores anbefaling til value-for-money.

170g papiret minder om det klassiske “silk papir” og har en mere blank overflade end 160g.

Hvis det skal være ekstra lækkert, og du har behov for at dine foldere skiller sig ud – så overvej dette lækre papir, som er tykkere og mere stift end de andre varianter. Et rigtigt lækkert papir, som får dine foldere til at fremstå bedst muligt.

Hvis det skal være ekstra lækkert, og du har behov for at dine foldere skiller sig ud – så overvej dette lækre papir, som er tykkere og mere stift end de andre varianter. Et rigtigt lækkert papir, som får dine foldere til at fremstå bedst muligt.

Den primære forskel på denne papirtype og 300g papiret er, at 350g papiret har en mere blank overflade.

Få trykt billige foldere

I vores trykkeri kan du sammenligne og bestille billige foldere online. Gennem vores online prisberegner kan du, hurtigt og nemt, sammenligne priser på foldere og bestille foldere til fordelagtige priser i standardformater. Vi leverer digitaltrykte foldere, som giver dig knivskarp trykkvalitet, lave stykpriser og hurtig levering. Opnå en mængderabat, der ikke er til at overse ved at bestille større oplag og få lavere stykpriser.

At bestille tryksager skal ikke tage lang tid og det skal være nemt. Derfor kan du via vores prisberegner se prisen på en folder i lige det format og antal du skal bruge, uploade dine trykfiler og bestille dem online. Du sparer tid og penge ved at bestille foldere i standardformater online, og opnår samme høje trykkvalitet. Kan du ikke finde det format du skal bruge, så er du velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne.

Der er mange der tager fejl af en folder og et hæfte. Forvirringen består af, at mange mener at de skal bruge en folder, selvom de rent faktisk mener et hæfte. Et hæfte er mere end ét ark der er foldet og klipset sammen i ryggen. I modsætning til det, består en folder kun af ét ark der er foldet én eller flere gange. I fagsprog vil der ofte blive nævnt “falset” frem for “foldet”, da det egentlig er det fagtekniske ord for det der gør, at arket folder – altså, det bliver falset.

Afhent dine printede foldere i Odense

 

Hvis du bestiller dine foldere med tryk inden kl. 12, kan du i langt de fleste tilfælde afhente dem i vores print butik i Odense. Du behøver ikke at bestille online inden du kommer, da vi har åbent i butikken. Du kan blot besøge os på adressen i Odense, medbringe et USB stik med dine printfiler og få printet dem med det samme. 

Har du ikke mulighed for at hente dem i Odense, tilbyder vi at sende dem til dig helt gratis.