Gavekort med tryk

Et gavekort med logo eller billede er en fremragende ting at tilbyde dine kunder som en gaveidé. Glade kunder kommer ikke kun igen, de hjælper dig også gerne med at gøre din kundekreds større, blandt andet ved at forære dine gavekort til venner og familie som gave.

A6 Enkeltsidet

Tryk på begge sider.

A5 Enkeltsidet

Tryk på begge sider.

M65 Enkeltsidet

Tryk på begge sider.

Kuverter

Få lavet fine matchende kuverter til.

A6 Liggende

Liggende format.
Foldet på den korte led.

A5 Liggende

Liggende format.
Foldet på den korte led.

M65 Liggende

Liggende format.
Foldet på den korte led.

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med bestillingen, så er det i mange tilfælde ikke noget problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter bestillingen, så vi altid har din ryg, hvis du står med en “haster”. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Gavekort

Har du en butik eller en webshop? Så benytter du garanteret allerede gavekort. Hvis ikke, så hjælper vi dig gerne med at komme i gang. Få lavet personlige gavekort med logo i et flot og professionelt design, der passer til dit brand og din identitet. Vi hjælper gerne med opsætningen af layoutet til dine tryksager, så de passer perfekt til din virksomhed.

Vi trykker gavekort i flere forskellige formater, som printes på 300 -og 400g kunsttrykpapir.

Kan du ikke finde det rette format, eller ønsker du andet papir? Kontakt os gerne på mail, så finder vi helt sikkert en løsning til dig og dine kunder.

Vælg det rigtige papir

Hos BR Offset har vi flere forskellige papirtyper. De fleste gavekort med logo skal helst fremstå lækre og eksklusive. Derfor trykker vi dem normalvis på stift og lækkert papir.

Vi anvender 300-400g/m² silkepapir. Til sammenligning er almindeligt kontorpapir typisk på 80g/m².

Vores lækre silkepapir fra MultiArt giver en god billedgengivelse og fremstår lækkert. Det er relativt stift og tykt papir, og samtidig en god prisvenlig løsning til dig, som ønsker at få trykt gavekort med logo eller billede.

Skal det være lidt mere eksklusivt? Så overvej vores 400g silkepapir fra MultiArt. – En kvadratmeter af papiret vejer hele 400 gram, og er derfor tykt, stift og lækkert. Vi trykker med offset-metode, så motiv og tekst fremstår super skarpt.

Vi tilbyder forskellige formater

Hvis du ønsker at få trykt gavekort med logo, billeder eller andre motiver, kan det være en god idé at tænke på hvem modtageren er. Skal det være småt og handy eller stort og iøjenfaldende?

En klassiker indenfor gavekort er en 4-sidet “folder”, som har logo eller billede på forsiden, og så skrives der indeni. Her er liggende format meget pænt og stilrent.

Som alternativ til liggende format, kan det selvfølgelig også være stående. Det kan være velegnet, hvis der skal udfyldes flere felter end normalt, eller at der ønskes lidt mere plads til at skrive en hilsen.

 

Hvis du ønsker noget helt unikt, som et specielt format eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvis du ikke ønsker at dine gavekort skal åbne (være foldede), så kan du bestille dem som løse ark. Bestil dem da blot som postkort eller visitkort.

Få trykt gavekort med dit logo

Skab opmærksomhed og kundeloyalitet gennem gavekort med dit logo. Glade kunder vender som bekendt tilbage igen, men de er også villige til at hjælpe dig med at øge din kundekreds, dit omdømme og dermed dit brand. 

Gavekort er et fantastisk alsidigt produkt, som bliver brugt i forbindelse med fødselsdage, konfirmationer, julegaver og meget mere. Mange personer vil få et gavekort fra din virksomhed stukket i hånden, så hvorfor ikke give en følelse af eksklusivitet, professionalisme og din virksomheds unikke identitet ved at få gavekort trykt med dit logo?

Få printet dine gavekort i Odense

I vores trykkeri og print i Odense tilbyder vi lynhurtig produktion af trykte gavekort. Vi kan ofte printe dine gavekort samme dag, som du bestiller – både med og uden fals.

Står du med en hastesag, kan du sende os en mail med din fil, eller bestille online via vores brugervenlige hjemmeside, og vi printer dine gavekort med det samme.

Kan du ikke selv hente dine gavekort, sender vi dem naturligvis gerne helt gratis. Vi bestræber os på at sende din ordre samme dag og senest efterfølgende hverdag.