Gavekort

Et gavekort med logo eller billede er en fremragende idé at tilbyde dine kunder som en gaveidé. Glade kunder kommer ikke kun igen, de hjælper dig også gerne med at gøre din kundekreds større, blandt andet ved at forære dine gavekort til venner og familie som gave.

Har du en butik eller en webshop? SĂĄ benytter du garanteret allerede gavekort – hvis ikke, sĂĄ hjælper vi dig gerne med at komme i gang. FĂĄ lavet personlige gavekort med logo i et flot og professionelt design, der passer til dit brand og din identitet. Vi hjælper gerne med opsætningen af layoutet til dine tryksager, sĂĄ de passer perfekt til din virksomhed.

Vi trykker gavekort i flere forskellige formater og printes pĂĄ 300 -og 400g kunsttrykpapir.
Kan du ikke finde det rette format, eller ønsker andet papir? Kontakt os gerne på mail, så finder vi helt sikker en løsning til dig og dine kunder.

Vores trykkeri går ind for høj kvalitet og god kundeservice
Specifikationer

Medtag en margen beskæring på 2mm, vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Trykfilsformater:
A6 format (inkl. 2,0 mm tryk til kant): 10,9 x 15,2cm
Beskåret størrelse: 10,5 x 14,8cm

A5 format (inkl. 2,0 mm tryk til kant): 15,2 x 21,4cm
Beskåret størrelse: 14,8 x 21,0cm

Opløsning skal være mindst 300 dpi

Maksimum farvepåføring: 300 %

Farveprofiler:
FOGRA39 (ISO coated v2) til bestrøget papir.
FOGRA47 (PSO uncoated ISO12647) til ubestrøget papir.

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer, i trykfil-PDF, slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!
– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Det er hurtigt at bestille hos vores trykkeri nær Odense

Vælg antal gavekort


Tilpas Gavekort

Papirtype
Størrelse
Retning

Upload filer

Dropshipping er for dig med en plakatshop

Vælg det rigtige papir

Hos BR Offset har vi flere forskellige papirtyper. De fleste gavekort med logo skal helst fremstå lækre og eksklusive. Derfor trykker vi dem på stift og lækkert papir.
Vi anvender 300-400g/m² silkepapir. Til sammenligning er almindeligt kontorpapir typisk på 80g/m².

300g/m² MultiArt® Silk

Vores lækre silkepapir fra MultiArt, som giver en god billedgengivelse og fremstår lækkert. Det er relativt stift og tykt papir og en god, prisvenlig løsning, til dig som ønsker at få trykt gavekort med logo eller et billede.

400g/m² MultiArt® Silk

Skal det være lidt mere eksklusivt? Så overvej vores 400g silkepapir fra MultiArt. - En kvadratmeter af papiret vejer hele 400 gram, og er derfor tykt, stift og lækkert. Vi trykker med offset-metode, så motivet er også super skarp.

Tryksager af høj kvalitet kan bestilles online hos BR Offset

Vi tilbyder forskellige formater

Hvis du ønsker at få trykt gavekort med logo, billeder eller andre motiver, kan det være en god idé at tænkte på hvem modtagerne bliver. Skal det være lille og handy eller stort og iøjenfaldende?

Liggende format

En klassiker indenfor gavekort er en 4-sidet "folder", som har logo eller billede på forsiden, og så skrives der indeni. Her er liggende format meget pænt og stilrent.

StĂĄende format

Som alternativ til liggende format, kan det selvfølgelig også være stående. Det kan være velegnet, hvis der skal udfyldes flere felter end normalt, eller at der ønskes lidt mere plads til at skrive en hilsen.

Andre formater

Hvis du ønsker noget helt unikt, som et specielt format eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvis du ikke ønsker at dine gavekort skal åbne (være foldede), så kan du bestille dem som løse ark. Bestil dem da blot som postkort eller visitkort.

FĂĄ trykt gavekort med dit logo

Skab opmærksomhed og kundeloyalitet gennem gavekort med dit logo. Glade kunder vender som bekendt igen, men de er også villige til at hjælpe dig med at øge din kundekreds, dit omdømme og dermed dit brand. 
Gavekort er et fantastisk alsidigt produkt, som bliver brugt i forbindelse med fødselsdage, konfirmationer, julegaver og meget mere. Mange personer vil få et gavekort fra din virksomhed stukket i hånden, så hvorfor ikke give en følelse af eksklusivitet, professionalisme og din virksomheds identitet ved at få gavekort trykt med dit logo? Tag f.eks. vores 400g MultiArt Silk, som er meget kraftigt og giver følelsen af eksklusivitet hos modtageren.

FĂĄ printet dine gavekort i Odense

I vores trykkeri og print i Odense tilbyder vi lynhurtigt produktion af trykte gavekort. Vi kan ofte printe dine gavekort samme dag som du bestiller - både med og uden fals. Står du med en hastesag, kan du møde op i trykkeriet i Odense og få printet dine gavekort med det samme.

Hvis ikke du vil hente dine gavekort selv, sender vi dem naturligvis gerne helt gratis. Vi bestræber os på at sende din ordre samme dag, men senest efterfølgende hverdag.