Klistermærker

Klistermærker, stickers, etiketter, folie, labels – kært barn har mange navne, og vi printer klistermærker i mange forskellige former og størrelser – både store og små oplag. Vi laver klistermærker og stickers til både indendørs og udendørs brug, så du ikke behøver at gå på kompromis.

Runde

Valgfri størrelse

Kvadratiske

Valgfri størrelse

Rektangulære

Valgfri størrelse

Labelark

Vores billigste klistemærker er klistermærker på labelark. Labelark er ikke vandfaste og egner sig godt til bl.a. emballage i forskellige afskygninger. Klistermærker på labelark leveres som A4 ark.

Ø40mm

24 labels pr. ark i A4-størrelse

Ø50mm

15 labels pr. ark i A4-størrelse

Ø60mm

12 labels pr. ark i A4-størrelse

Ø90mm

6 labels pr. ark i A4-størrelse

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med bestillingen, så er det i mange tilfælde ikke noget problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter bestillingen, så vi altid har din ryg, hvis du står med en “haster”. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Hvad kan du bruge et klistermærke til?

Klistermærker kan bruges til lidt af hvert. Du kan bruge dem på din emballage, dine produkter, på bilen, butiksfacaden og meget, meget mere. Det er en nem måde at vise f.eks. dit logo og gøre opmærksom på dig selv i gadebilledet. Dette kan dine kunder hjælpe dig med. Du kan med fordel give dine kunder klistermærker med dit logo med i pakken, de skal have sendt, eller i posen, hvis de handler i din butik.

Vi laver (næsten) alle slags klistermærker fra konturskårede til klassiske runde eller firkantede.

Uanset om det bare er et lille klistermærke til en pakke, eller vinduesfolie til din butik, så kontakt os endelig og hør om de mange muligheder inden for tryksager.

Beregn nemt og hurtigt prisen på dine stickers med vores prisberegner inde på hvert produkt ovenfor.

Klistermærker til inden- eller udendørsbrug?

Vi har mange forskellige typer folie og papir, som vi bruger til klistermærker og stickers. Hvad der er bedst for dig, det afhænger af, hvad du skal bruge dem til. Nogle gange er klæbepapir mere end rigeligt, og andre gange skal der en vandfast folie til. Uanset hvad du har brug for, så kan vi hjælpe dig i mål.

Du kan læse mere om de forskellige folier herunder.

Vores Xerox Multilabel er et fint budgetpapir med en fornuftig klæbeevne. Finish minder meget om almindeligt kontorpapir, men har en klæber på bagsiden. Klistermærkerne på dette papir leveres på A4 ark og er, på trods af den lave pris, et fantastisk godt produkt.

Det er velegnet til simple tryk og er skrivbart, hvilket betyder, du kan skrive på det med kuglepen eller printe på det (f.eks. nummerering). Det virker med både laser- og inkjetprintere.

Især velegnet som adresselabels til forsendelser, som stregkoder eller til mange andre generelle kontorapplikationer.

Grafityp S05S er en blank hvid folie med en iøjnefaldende sort akryl klæber. Den sorte bagside fungerer som en lysblokker, som både blokerer for sol og andet lys, samt gør, at der ikke kan ses igennem. Denne folie er et godt valg til skiftende kampagner, hvor det er vigtigt, at det er nemt at afmontere klistermærket, samt til opgaver, hvor baggrunden skal skjules. Folien er aftagelig i op til 1 år og kan anvendes i op til 3 år udendørs.

OBS. Folien er let aftagelig, men har en god klæber, som holder til vind og vejr udendørs. Det må derfor endelig ikke afholde dig fra at vælge denne folie, at den er nem at afmontere.

GF E201 er en 5-7 års printfolie med en klar og permanent klæber. Det er en hvid folie, der er oplagt til dig, der ønsker at få printede klistermærker og ikke kun skårede. Folien har en ensartet overflade, som giver et flot print i lang tid, fordi folien hverken krymper eller bliver grim over tid. Folien egner sig særdeles godt til plane flader udendørs.

Denne folietype er det oplagte valg til dig, der vil montere folie eller klistermærker på lidt anderledes overflader. Denne folietype kan bl.a. benyttes i forbindelse med montering på gulvtæpper, beton og lignende overflader, som ikke er 100% plane. Folien er B1 brandgodkendt og giver et flot print med en holdbarhed i helt op til 5 år indendørs.

Derudover er det en hvid mat 85my polymerisk folie, som har en kraftig aftagelig klæber.

Den oplagte folie til lavenergi overflader som eksempelvis mursten og motorcross-køretøjer. Folien krymper en del på grund af den kraftige klæber, men til gengæld kan folien, når den er monteret, klare fra minus 54 grader til 107 grader.

Denne hvide sation 7 års 90my polymerisk folie er perfekt til vanskelige overflader og efterlader et ekstremt flot print.

Runde, firkantede eller konturskårede klistermærker?

Ja, det kan være svært at vælge, og vi tilbyder lidt af hvert.

Nedenfor kan du læse mere om forskellene.

Firkantede, rektangulære, runde, ovale.

Kiss-cut hvor det kun er selve folien, der er skåret, men hvor selve baglineren er firkantet/ark (dette er den billigste metode).

Hvor selve klistermærkerne får en unik form. Altså, du kan få dine klistermærker skåret lige præcis, som du gerne vil have dem. Er du eksempelvis frisør, og vil have klistermærker skåret ud som en saks, så er det intet problem. Vil du have skåret dit logo ud, uden den hvide baggrund, er det heller ikke noget problem. Vær dog opmærksom på hvilken detaljegrad dit logo besidder, i forhold til hvor godt resultatet bliver. Mange små og tynde elementer bliver aldrig helt godt.

Klistermærker med dit logo

Vil du nemt, hurtigt og billigt sprede dit budskab til et stort publikum, er klistermærker med dit logo en kvalitetsløsning, som er anvendelig i mange sammenhænge – eksempelvis som streamers, labels, stickers, på facader og meget mere.

Klistermærker er et fleksibelt markedsføringsmateriale, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser for brugen af dem.

Hos BR Offset leverer vi kvalitets klistermærker og stickers printet på Xerox klæbepapir, eller forskellige folietyper (velegnet til udendørs brug), som bliver konturskåret til det ønskede format, motiv og størrelse. Med mulighed for konturskårede klistermærker, kan du få dine klistermærker, lige som du ønsker det. Har du eksempelvis et bryggeri, kunne det være en kreativ idé at få skåret dine klistermærker som en ølflaske. Jo mere kreativ du er, jo mere opmærksomhed vil dine klistermærker få.

Stickers til alle behov - med eller uden logo

I vores trykkeri leverer vi mange typer stickers, og det kan derfor være uoverskueligt, hvilken type netop du skal vælge. Skal det være klassiske runde eller firkantede stickers, eller skal du have et kreativt indslag i din kommunikation med konturskårede stickers efter en særlig form? Mulighederne er mange her hos os.

Skal dine stickers bruges indendørs, anbefaler vi ”normale” stickers i form af klæbepapir, men skal du bruge stickers udendørs, så anbefaler vi en af vores vejrbestandige folier, der snildt kan klare vind og vejr.

Klistermærker til butik og tilbehør

Klistermærker er en fantastisk mulighed for at skabe brand awareness omkring din butik og dens brand. Vi leverer klistermærker af høj kvalitet med lang holdbarhed og høj klæbeevne, som er perfekt til giveaways i kundernes poser. Få dine kunder til at udbrede kendskabet til din butik, ved at give dem klistermærker til at sætte på computere, cykler eller noget helt andet. Spred også budskabet med logo klistermærker på poser og/eller kasser, når dine kunder har købt varer i din butik.

Vis dit logo over alt med klistermærker

Hver en kundekontakt tæller og er en mulighed for at efterlade et godt indtryk hos potentielle kunder. Derfor har vi gjort det simpelt for dig at lave dine helt egne klistermærker i lige det design, som du ønsker – og så med fuldfarvetryk. Du kan bestille dine personaliserede klistermærker med logo i en lang række størrelser, formater og former. Hent vores gratis skabeloner til klistermærker og slip kreativiteten løs.

Har du svært ved at beslutte dig, eller er du i tvivl om hvilket papir/folie, der passer bedst til dit formål? Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dine klistermærker. Vi hjælper også gerne med at designe en færdig trykfil.

Print dine klistermærker i Odense

Stickers, klistermærker og labels er en god og billig måde at få dit budskab bredt ud til mange mennesker. Et klistermærke er et fleksibelt materiale, der kan bruges til mange forskellige formål og bruges på mange placeringer både indendørs og udendørs.

Få printet dine klistermærker og stickers hos BR Offset i Odense og få dem i den ønskede form. Vi laver både standard størrelse og konturskæring, så de passer til dit unikke behov. Vi har print i Odense, så vi sikrer dig hurtig levering af dine tryksager.

Vi har en fleksibel produktion, som giver dig mulighed for at få fremstillet og printet klistermærker og stickers i meget små oplag. Det giver dig mange muligheder og en fleksibilitet for at få lavet mange forskellige typer af klistermærker.