Print af kalendere

Bestil dine kalendere her ↓
✓ Kvalitetstrykte kalendere med farvetryk på én eller begge sider
✓ Professionelt digitaltryk
✓ Gratis (og hurtig) levering
✓ Vælg mellem flere forskellige papirtyper
✓ Få mange unikke kalendere med dit logo 

Sådan bestiller du printede kalendere
Bestil dine helt egne kalendere med logo eller flotte personaliserede kalendere med dine billeder. Du kan bestille kalendere online herunder.

A4

Dobbeltsidet print på 300g papir.

A3

Samme som A4

Plakat

A2, A1 og A0

Spiral Kalendere

Vægkalendere med spiral, så der visers en måned ad gangen.

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster opgave” kan vi sikkert hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Kalendere med tryk

Det er lige så vigtigt som det altid har været, at holde styr på mærkedage, datoer for fødselsdage og aftaler. Med en personlig kalender får du et praktisk overblik enten i hjemmet eller på kontoret med en vægkalender. Forskellen på en almindelig kalender og en vægkalender, er dybest set bare formålet med kalender.

Selvom mange i dag har deres kalender digital på enten computeren eller telefonen, er den fysiske kalender stadig et populært valg når overblikket over aftaler skal holdes. Når du vælger den printede variant, har du også mulighed for at personliggøre kalenderen med dit firmalogo, dine egne billeder, mærkedage eller noget helt tredje.

På vores shop kan du bestille både store og små vægkalendere, som måneds eller årskalender. Få trykt en kalender med dit logo til kontoret eller som reklameartikel på messer. 

Unikke kalendere med dit tryk

Sæt dig helt eget præg eller din virksomheds logo på årets kalender og glæd ansatte, kunder, leverandører, venner og bekendte.

Du kan få printet din kalender lige som du har lyst til, så hvad enten du ønsker en kalender med gamle billeder, oplevelser eller minder – du bestemmer, hvordan din egen kalender skal se ud.

Vores udvalg af papir til kalendere

Hos BR Offset tilbyder vi primært 1 papirtykkelse – men kan på forespørgsel naturligvis trykke på andet papir.

Som standard printes alle kalendere på lækkert 300g papir, som giver en god og kraftig kalender. Ønsker du endnu tykkere og mere stift papir, er du velkommen til at tage kontakt til os og høre om mulighederne. Skal du have printet en kalender i et stort format, kan vi printe kalendere op til 100x140cm.

Hvilken papirtykkelse skal du vælge?

Som udgangspunkt anbefaler vi vores 300g/m² papir. Trykket gengives godt og føles lækkert og eksklusivt i hånden. Ønsker du tyndere eller tykkere papir, kan vi sagtens klare det. Vi kan trykke helt ned til 80g og op til 350g.

Vælg det optimale format

Når du skal have printet kalendere, spiller det en væsentlig rolle, hvilken størrelse, de skal være i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvordan layoutet ser ud og hvilken type kalender du skal bruge. En bordkalender er typisk af mindre størrelse, mens en vægkalender har mere størrelse.

DIN-størrelser

De fleste kender og kan forholde sig til størrelsen på et stykke printerpapir. Det måler 29,7 x 21cm, og kaldes for A4-format. En halv størrelse af dette, går et nummer op. Det vil sige at det hedder A5 og har målene 21 x 14,8cm. – Det halve af A5 hedder A6 og måler 14,8 x 10cm.

Andre formater

Vi printer kalendere i mange forskellige størrelser til mange forskellige formål. Vi kan også printe unikke kalendere til dig.

Print af kalendere

Vi printer din personaliserede kalendere efter dine ønsker. Som regel laver vi kalendere i A4 eller A3 format. Din kalender kan indbindes med en plastik spiral, hvis du ønsker en månedskalender. Det eneste du skal gøre er at levere en fil til forsiden og en fil/motiv til hver enkelt side.

Lav din egen kalender og få den printet i højeste kvalitet

Lav din egen flotte kalender og nyd synet af dine bedste billeder eller firmalogo hver dag. En vægkalender er én af de bedste og mest praktiske vægdekorationer, som udover at være prydet med dit logo eller dine billeder, også giver dig overblikket over aftaler og mærkedage. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af kalender, uanset om du ønsker en kalender til dit bord eller til at hænge på væggen. Vores kalendere printes på kvalitets papir, som vælges alt efter dit motiv hvor vi i fællesskab kan finde frem til den optimale løsning.

Få en firmakalender med dit logo

En firmakalender med dit logo er perfekte til at sende med posten i en kuvert med dit logo. Vores almindelige kalendere lavet på ét ark, hvilket gør at de kan vedlægges når du sender eksempelvis årsrapporter, fakturaer, tilbud mm. 

Dine egne kalendere er også oplagte at lægge i din reception, mødelokale eller lignende lokaler, hvor dit logo eksponeres. En printet kalender er ikke noget vi går og tænker over, at vi har brug for i hverdagen. Behovet opstår typisk først, når man ser kalenderen. Vi kan printe dine kalendere på begge sider, så du nemt kan have alle årets 12 måneder selv på en A4 kalender.

Afhent dine kalendere i Odense samme dag

Bestiller du inden kl. 12 kan vi ofte have dine kalendere printet og klar til afhentning samme dag. Vi sender dig en besked når de er klar til afhentning. Har du ikke mulighed for at hente dem selv på vores adresse i Odense, sender vi dem gerne med posten helt gratis. 

Dit firma i fokus i hele året

Når du får printet kalendere med dit logo og designer dem ud fra din virksomheds visuelle profil, så sikrer du eksponering over for potentielle kunder hver eneste dag. Udnyt din virksomheds fordele på både borde og vægge. Bestil dine kalendere online her hos BR Offset.