Warning/var/www/broffset.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php308
Kalendere med tryk | Få printet dine egne kalendere med logo

Print af kalendere

Bestil dine kalendere her ↓
✓ Kvalitetstrykte kalendere med farvetryk på én eller begge sider
✓ Professionelt digitaltryk
✓ Gratis (og hurtig) levering
✓ Vælg mellem flere forskellige papirtyper
✓ Få mange unikke kalendere med dit logo 

Sådan bestiller du printede kalendere
Bestil dine helt egne kalendere med logo eller med dine egne flotte personaliserede billeder. Du kan bestille kalendere online herunder.

A4

Dobbeltsidet print på 300g papir.

A3

Samme som A4

Plakat

A2, A1 og A0

Spiral Kalendere

Vægkalendere med spiral, så der visers en måned ad gangen.

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med bestillingen, så er det i mange tilfælde ikke noget problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter bestillingen, så vi altid har din ryg, hvis du står med en “haster”. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Kalendere med tryk

Det er lige så vigtigt som det altid har været, at holde styr på mærkedage, datoer for fødselsdage og aftaler. Med en personlig kalender får du et praktisk overblik, enten i hjemmet eller på kontoret. Forskellen på en almindelig kalender og en vægkalender er dybest set bare formålet med kalenderen.

Selvom mange i dag har deres kalender digitalt på enten computeren eller telefonen, er den fysiske kalender stadig et populært valg, når overblikket over aftaler skal holdes. Når du vælger den printede variant, har du også mulighed for at personliggøre kalenderen med dit firmalogo, dine egne billeder, mærkedage eller noget helt tredje.

På vores shop kan du bestille både store og små vægkalendere, og som måneds eller årskalender. Få trykt en kalender med dit logo til kontoret, eller som reklameartikel på messer. 

Unikke kalendere med dit tryk

Sæt dit helt eget præg på årets kalender, fx med din virksomheds logo, og glæd ansatte, kunder, leverandører, venner og bekendte med kalenderen.

Du kan få printet din kalender, lige som du har lyst til. Om du ønsker en kalender med gamle billeder, oplevelser eller minder – så er det helt op til dig, hvordan din kalender skal se ud.

Vores udvalg af papir til kalendere

Hos BR Offset tilbyder vi primært 1 papirtykkelse – men kan på forespørgsel naturligvis trykke på andet papir.

Som standard printes alle kalendere på lækkert 300g papir, som giver en god og kraftig kalender. Ønsker du endnu tykkere og mere stift papir, er du velkommen til at tage kontakt til os og høre om mulighederne. Skal du have printet en kalender i et stort format, kan vi printe kalendere op til 100x140cm.

Hvilken papirtykkelse skal du vælge?

Som udgangspunkt anbefaler vi vores 300g/m² papir. Trykket gengives godt og føles lækkert og eksklusivt i hånden. Ønsker du tyndere eller tykkere papir, kan vi også sagtens klare det. Vi kan trykke helt ned til 80g.

Vælg det optimale format

Når du skal have printet kalendere, spiller det en væsentlig rolle hvilken størrelse, de skal printes i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvordan layoutet ser ud, og hvilken type kalender du skal bruge. En bordkalender er typisk af mindre størrelse, mens en vægkalender har mere størrelse.

DIN-størrelser

De fleste kender og kan forholde sig til størrelsen på et stykke printerpapir. Det måler 29,7 x 21cm og kaldes for A4-format. En halv størrelse af dette går et nummer op – det vil sige A5 med målene 21 x 14,8cm. Det halve af A5 hedder så A6 og måler 14,8 x 10cm.

Andre formater

Vi printer kalendere i mange forskellige størrelser til mange forskellige formål. Vi kan også printe unikke kalendere til dig.

Print af kalendere

Vi printer dine personaliserede kalendere efter dine ønsker og behov. Som regel laver vi kalendere i A4 eller A3 format. Din kalender kan indbindes med en plastik spiral, hvis du ønsker en månedskalender. Det eneste du skal gøre, er at levere en fil til forsiden og en fil/et motiv til hver enkelt side.

Lav din egen kalender og få den printet i højeste kvalitet

Lav din egen flotte kalender og nyd synet af dine bedste billeder, eller dit firmalogo, hver eneste dag. En vægkalender er én af de bedste og mest praktiske vægdekorationer, som udover at være prydet med dit logo eller dine billeder, også giver dig overblikket over aftaler og mærkedage. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af kalendere, uanset om du ønsker en kalender til dit bord, eller til at hænge på væggen. Vores kalendere printes på kvalitetspapir, som vælges alt efter dit motiv.

Få en firmakalender med dit logo

En firmakalender med dit logo er perfekt til at sende med posten. Du kan endvidere sende den i en kuvert med dit logo. Vores almindelige kalendere er lavet på ét ark, hvilket gør, at de kan vedlægges, når du eksempelvis sender årsrapporter, fakturaer, tilbud mm. 

Dine egne kalendere er også oplagte at lægge i din reception, mødelokale eller lignende lokaler, hvor dit logo eksponeres. En printet kalender er ikke noget, vi går og tænker over, at vi har brug for i hverdagen. Behovet opstår typisk først, når man ser kalenderen. Vi kan printe dine kalendere på begge sider, så du nemt kan have alle årets 12 måneder, selv på en A4-kalender.

Afhent dine kalendere i Odense samme dag

Bestiller du inden kl. 12, kan vi ofte have dine kalendere printet og klar til afhentning samme dag. Vi sender dig en besked, når de er klar til afhentning. Har du ikke selv mulighed for at hente dem på vores adresse i Odense, sender vi dem gerne med posten helt gratis. 

Dit firma i fokus i hele året

Når du får printet kalendere med dit logo og designer dem ud fra din virksomheds visuelle profil, så sikrer du eksponering over for potentielle kunder hver eneste dag. Bestil dine kalendere online her hos BR Offset og fremvis din virksomheds fordele på både borde og vægge fremover.

: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in on line