Warning/var/www/broffset.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php308
Roll ups | Bannere til din messestand | Bestil fra 1stk

Roll ups

✓ Roll up bannere med farvetryk på én side
✓ Knivskarp print der sikrer høj billedkvalitet
✓ Inklusiv banner, stativ, print og transporttaske
✓ Hurtig og gratis levering af roll ups
✓ Billige roll up bannere
✓ Print på PP film
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

Sådan bestiller du roll ups

Du kan nemt og hurtigt finde prisen på roll ups i vores prisberegner ovenfor. Vælg blot antal og upload din fil. Har du brug for hjælp til layout kan vi også hjælpe med det. Læs mere om vores grafiske løsninger her.

VIGTIG: Din trykfil skal være 85,2 x 210,2 cm. Vær opmærksom på, at de nederste 10 cm ikke vil være synlige. Det synlige område er 85 x 200 cm.

Mere om roll ups

Roll ups er en økonomisk let løsning, når du skal præsentere produkter, løsninger og services på en messestand, i din butik, på dit kontor – ja faktisk alle steder, hvor du har brug for at sprede dine budskaber eller løsninger.
Roll up bannere er et ”must have” på messer, fordi det fanger deltagernes interesse samtidig med, at det er både hurtigt og nemt at folde ud og pakke ned igen.
Vores roll ups og bannersystemer leveres med en solid aluminiumsfod, som sikrer en lav vægt, stabilitet og let transportabel. Få en elegant og meget billig eksponering på messer og udstillinger med roll up bannere.

Billige roll ups

Hos BR Offset kan du finde roll up systemer og bannere til faste lave priser i forskellige størrelser og antal. Vores billige roll ups er den ideelle løsning til dig, der kun er til messe en gang i mellem. Vores bannere er særdeles egnet til indendørs brug og leveres med aluminiumsfod – usamlet.
Roll ups er en af de mest populære tryksager – med god grund. Kom ud med dine budskaber til mange mennesker for få penge.

Vælg det rigtige materiale til dine roll up stativer

Når vi taler roll ups, er den primære forskel hvilket materiale de er trykt på.
Det har meget at sige i forhold til hvor lang holdbarhed de har.

Vores udvalg af bannermateriale til roll ups

Hos BR Offset kan du vælge imellem forskellige bannermaterialer. Der er fordele og ulemper ved hvert enkelt materiale – mest i forhold til pris og holdbarhed.

Økonomi: Til dig der lejlighedsvis er på messer og har brug for roll ups. Her får du et bannermateriale af pp-film, som er en billig løsning, som er egnet til indendørs brug få gange. Pp-film er for mange rigeligt, fordi man enten har dem stående fremme hele tiden f.eks. i en butik, og derfor ikke slider materialet, eller fordi man ikke deltager i ret mange messer om året.

Premium: Til dig der ofte er til messer og har brug for kvalitetsmateriale, der holder til at blive sat op og pakket ned mange gange om året. Her får du B1 brandgodkendt PVC-folie, som kan benyttes både indendørs og udendørs. PVC-folie er et kraftigt materiale, som holder til både vind og vejr og er derfor velegnet til dig, der genbruger dine roll ups igen og igen.

Obs. Det er i øjeblikket kun muligt at købe vores økonomi roll ups.

Vælg det optimale format

Vi tilbyder roll ups i forskellige størrelser – både højde og bredde. Det afgørende for størrelsen, er hvor meget information du vil give. Overvej hvilke budskaber du vil fremhæve og hvor din messestand er. Store roll up systemer kan benyttes til at stjæle opmærksomheden fra de andre stande, men kan også være fordelagtige hvis du får en stand med en dårlig placering.

Ved bestilling a roll ups i vores online shop, vil målet være 85x200cm. Skal du bruge et banner i en anden størrelse, bedes du kontakte os på mail med din bestilling. Husk at notere, hvilket format der skal printes.

Hos BR Offset leverer vi roll ups op til 100cm i bredden og 1000cm i højden.

Roll up formater og mål

85x200cm (denne størrelse er standard, når du bestiller via shoppen)
85x215cm
100x200cm
100x215cm
200x200cm
200x220cm
200x250cm
200x300cm

Har du brug for hjælp til roll up design?

Vi har kompetente grafikere, som leverer professionelle og gennemtænkte layouts der er skræddersyet din målgruppe. Vi designer roll ups til nogle af landets bedste priser – vi sender altid designs til godkendelse hos dig, inden vi trykker. På den måde sikrer vi altid 100% tilfredshed. Læs mere om vores grafiske design her.

Hvad får du når du køber roll ups hos os?

– Kraftige og holdbare roll up bannere
– Stabile og sikre aluminiumsfødder samt ”teltstang”
– En lækker og praktisk transporttaske

Sådan bestiller du roll ups online hos BR Offset

1. Vælg bannermateriale
2. Vælg det ønskede antal
3. Upload fil
4. Læg i kurv og gennemfør betaling og få leveret din pakke inden længe

Hvorfor bruge roll ups frem for andre typer af bannere?

Roll ups er et fleksibelt og let anvendeligt markedsføringsmateriale. Det er både nemt og hurtigt at stille en roll up op på din messestand, men det er lige så nemt at pakke ned igen og tage med hjem.
Roll ups er velegnet, når du har brug for at kunne rykke rundt på dine budskaber. Du får et mere professionelt udtryk, når dit banner er sat op i et roll up system frem for bare at hænge et banner op. Du får et display, som tager minimalt lagerplads når det ikke bruges.

 

: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in on line