Warning/var/www/broffset.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php308
➡ Folie print | Køb langtidsholbar folie til bil og facade her

Folie print i Odense – faste lave priser på folie

Hos BR Offset printer og skærer vi folie – både folie til vinduer og folie til biler. Vi kan også hjælpe dig med folie til dekoration på væggen eller som vinduesfolie.

Vi tilbyder folie til både indendørs og udendørs projekter, samt gulvfolie, aftagelig folie, gennemsigtig folie og sandblæst folie. Vi tilbyder mange muligheder og har mange forskellige varianter. Herudover kan du vælge mellem forskellige farver, hvis du ikke ønsker at have print på folien, men hellere vil have konturskårede foliestykker eller klistermærker. Leder du efter store formater til indendørs brug, kan du bestille plakater her.

Med folie fra BR Offset er du sikret kvalitetsfolie, som holder i mange år – både inden- og udendørs i alt vind og vejr. Du kan også få selvklæbende bogstaver, som du kan sætte på bilen, båden, butiksvinduet, skilte osv. Vi kan levere lige dét, som du ønsker, i præcis det udseende der passer til dig og din virksomhed.

Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde en professionel service. Vi indgår gerne i en dialog, hvis du har et specifikt ønske til printet folie.

Montering af folie – på vinduer, i butikken eller på kontoret? Du bestemmer

Skal du have monteret folie, så står vi klar til at hjælpe dig med at opnå et flot og professionelt resultat.

Vi printer og monterer folie på vinduer, facader, kontorer og i private hjem, og vi tilbyder stort set alle former for opsætninger.

Vi holder til i Odense og monterer primært folie i Odense og omegn. Vi kører gerne længere, hvis det giver mening i forhold til opgavens omfang.

Vi har en timepris på 600 kr., og du vil altid få et prisoverslag, inden vi går i gang.

Din lokale printleverandør af folie i Odense

Leder du efter et trykkeri, der kan levere kvalitetsfolie i Odense og omegn, varetager vi gerne din opgave. Det gælder uanset, om du skal bruge vinduesfolie, selvklæbende folie eller folie til gulvet i din butik. Vi er der for dig.

Vi er et grafisk produktionshus, der er kendt for at levere flotte tryksager og samtidig tage vores kunder i hånden gennem hele processen – og folietryk er ingen undtagelse. Vi leverer ikke kun ydelser, men er også klar med kyndig rådgivning, så du får den bedste løsning. Vi opfylder de fleste ønsker, inden for folie, med udgangspunkt i en dialog med hver kunde. Dét er den bedste indgangsvinkel til at levere et godt produkt.

Trykkeriet er placeret på Egegårdsvej i Odense S, tæt på motorvejsafkørslen. Der er gratis parkeringsmuligheder lige ude foran butikken.

Vi printer gerne dit folie

Vi printer dit folie på en professionel storformat skæreprinter, der både skærer og printer i 1 arbejdsgang. 

Vi kan nemt og hurtigt skabe holdbart og slidstærkt folie, så dit vinduesfolie, eller dit folie til bilen, kan holde til både vand og rengøring. 

Vores udvalg af folietyper

Vi tilbyder primært 3 mærker af folie; Grafityp fra Belgien, Arlon fra Belgien, GF (General formulations) fra USA og MacTac (skærefolie) fra USA.

GF E201 er en 5-7 års printfolie med en klar og permanent klæber. Det er en hvid folie, der er oplagt til dig, der ønsker at få printede klistermærker og ikke kun skårede. Folien har en ensartet overflade, som giver et flot print i lang tid, fordi folien hverken krymper eller bliver grim over tid. Folien egner sig særdeles godt til plane flader udendørs.

Denne folietype er det oplagte valg til dig, der vil montere folie eller klistermærker på lidt atypiske overflader. Denne folietype kan bl.a. benyttes i forbindelse med montering på gulvtæpper, beton og lignende overflader, som ikke er 100% plane. Folien er B1 brandgodkendt og giver et flot print med en holdbarhed i helt op til 5 år indendørs.

Derudover er det en hvid mat 85my polymerisk folie, som har en kraftig aftagelig klæber.

Den oplagte folie til lavenergi overflader, som eksempelvis mursten og motorcross-køretøjer. Folien krymper en del på grund af den kraftige klæber, men til gengæld kan folien, når den er monteret, klare fra minus 54 grader til 107 grader.

Denne hvide sation 7 års 90my polymerisk folie er perfekt til vanskelige overflader og efterlader et ekstremt flot print.

Hvorfor vælge solvent print til dit folie?

Solvent print giver en fin printkvalitet på materialer, hvor det er vigtigt at opretholde elasticiteten af vinyl materialet.

Farverne fremstår super fint, og print metoden er særdeles velegnet til bannere og store skilte, både inden- og udendørs, da printet er modstandsdygtigt over for regn og sollys.

Efterbehandling

Ønsker du en ekstra høj holdbarhed på dit print?
Så kan vi tilføje laminat til dit folie. Kontakt os og hør om mulighederne.

Vi printer folie til alle formål

Hos BR Offset kan vi producere folie til alle formål.

Ønsker du f.eks. at reklamere for dit produkt, din virksomhed eller forening, kan du med fordel få sat folie på din bil, som derved bliver en kørende reklamesøjle.

Ønsker du at folk skal holde en bestemt afstand eller kunne finde vej i din butik, så kan vi også producere folie til døre, skilte og gulve med flere forskellige slags belægning.

Ofte stillede spørgsmål

I princippet ja. Dog tager det lidt tid at trykke og skære folie, samt der er noget opsætning. Så det skal være en dag du har god tid. Derfor anbefaler vi at du i stedet sender os filerne på forhånd - så er det nemlig klar til dig, når du kommer og afhenter det.

Ja det kan du godt. Intet problem.

Hvor hurtigt vi kan have dine print klar til afhentning afhænger af, hvad og hvor meget du skal have printet samt hvad tid du bestiller. I langt de fleste tilfælde, kan vi have din ordre klar inden for 5 hverdage.

Vi kan printe ud af det meste men foretrækker en pdf eller png fil.

Skal du have konturskåret eksempelvis bogstaver, skal du levere en EPS fil.

Du kan bestille folie ved at ringe eller sende en mail til os.

Ja vi monterer folie på facader og lignende i Odense og omegn. 

Hvis du har du et CVR nummer, kan du også
få en faktura.
: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in on line