Folie print i Odense – faste lave priser på folie

Hos BR Offset printer og skærer vi på folie – både folie til vinduer og folie til biler. Vi kan også hjælpe dig med folie til dekoration på væggen eller som vinduesfolie. Vi tilbyder derfor folie til indendørs og udendørs projekter, samt gulvfolie, aftagelig folie, gennemsigtig folie og sandblæst folie. Vi tilbyder mange muligheder og har mange forskellige varianter. Herudover kan du vælge mellem forskellige farver, hvis du ikke ønsker at have printet på folie men vil have konturskårede foliestykker eller klistermærker. Leder du efter store formater til indendørs brug, kan du bestille plakater her.

Med folie fra BR Offset er du sikret folie, som holder i mange år både inden- og udendørs i vind og vejr. Du kan også få selvklæbende bogstaver, som du kan sætte på bilen, båden, butiksvinduet, skilte osv. Det er kun dig og din fantasi, som sætter grænserne. Vi kan levere dét, som du ønsker og det udseende, som du ønsker dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig og yder en professionel service. Vi indgår gerne i en dialog, hvis du har et specifikt ønske til at få printet folie.

Montering af folie – på vinduer, i butikken eller på kontoret? Du bestemmer

Skal du have monteret folie, står vi klar til at hjælpe dig så du får et flot og professionelt resultat. Vi printer og monterer folie på vinduer, facader, kontorer og i private hjem, og tilbyder stort set alle former for opsætninger.

Vi holder til i Odense og monterer primært folie i Odense og omegn. Vi kører gerne længere, hvis det giver mening i forhold til opgavens omfang.

Din lokale printleverandør af folie i Odense

Leder du efter et trykkeri, der leverer kvalitetsfolie i Odense, varetager vi gerne din opgave uanset
om du skal bruge vinduesfolie, selvklæbende folie eller folie til gulvet i din butik. Vi er der for dig.
Butikken er placeret på Ørstedsgade centralt i Odense, tæt på Banegården og gågaden – og med gode gratis parkeringsmuligheder lige ude foran samt gode busforbindelser.


Vi er et grafisk produktionshus, der er kendt for at levere flotte tryksager og samtidig tage vores kunder i hånden gennem hele processen – og vi gør ingen forskel, når det gælder folie. Vi leverer ikke kun ydelser, men er også klar med kyndig rådgivning, så du får den bedste løsning. Vi opfylder de fleste ønsker inden for folie med udgangspunkt i en dialog med hver kunde. Dét er den bedste indgangsvinkel til at levere et godt
produkt.

Vi printer gerne dit folie

Vi printer dit folie på en Roland LEC-330, som er en UV-skæreprinter, der både skærer og printer i 1 arbejdsgang. Derfor kan vi nemt og hurtigt skabe holdbart og slidstærkt folie, så dit vinduesfolie eller dit folie til bilen f.eks. kan holde til vand, rengøring og skidt. Derudover kan vores Roland LEC-330, som den professionelle maskine, som den er, tilføje lak, mønstre og andre specielle effekter. Jeres folie er i helt trykke hænder i vores maskine.
Priser fra 3 kr. pr. cm (OBS. rullebredde på 60cm)

Vores udvalg af folietyper

Vi tilbyder primært 4 mærker; Grafityp fra Belgien, Arlon fra Belgien, GF (General formulations) fra USA og MacTac (skærefolie) fra USA.

Grafityp S05S er en blank hvid folie med en iøjenfaldende sort akryl klæber. Den sorte bagside fungerer som en lysblokker, som både gør at der ikke kan ses igennem samt blokker for sol og andet lys. Denne folie er et godt valg til skiftende kampagner, hvor det er vigtigt at det er nemt at afmontere samt til opgaver, hvor baggrunden skal skjules. Folien er aftagelig i op til 1 år og kan anvendes i op til 3 år udendørs.

OBS. Folien er let aftagelig, men har en god klæber som holder til vind og vejr udendørs. Det skal derfor ikke afskrække dig fra at vælge denne folie, at den er nem at afmontere.

GF E201 er en 5-7 års printfolie med en klar og permanent klæber. Det er en hvid folie, der er oplagt til dig der ønsker at få printede klistermærker og ikke kun skåret. Folien har en ensartet overflade, som giver et flot print i lang tid, fordi folien hverken krymper eller bliver grim over tid. Folien egner sig særdeles godt til plane flader udendørs.

Denne folietype er det oplagte valg til dig, der vil montere folie eller klistermærker på lidt anderledes overflader. Denne folietype kan bl.a. benyttes i forbindelse med montering på gulvtæpper, beton og lignende overflader, som ikke er 100% plane. Folien er B1 brandgodkendt og giver et flot print med en holdbarhed i helt op til 5 år indendørs.

Derudover er det en hvid mat 85my polymerisk folie, som har en kraftig aftagelig klæber.

Den oplagte folie til lavenergioverflader som eksempelvis mursten og motorcross-køretøjer. Folien krymper en del på grund af den kraftige klæber, men til gengæld kan folien, når den er monteret, klare fra minus 54 grader til 107 grader.

Denne hvide sation 7 års 90my polymerisk folie er perfekt til vanskelige overflader, men efterlader et ekstremt flot print. 

Hvorfor vælge uv-print til dit folie?

UV print teknologien er langt mere miljøvenlig end for eksempel Solvent print, som er storformat print med blæk. Dette skyldes, at overførelsessprocessen ved uv kun udleder et mimimum af spildvarme og dampe, når den producerer jeres folieprint. Derudover sparer man rigtig mange kvadratmeter selvklæbende folie, da uv-print kan udføres direkte på et givent emne. Dette kan også ske, selvom der måske anvendes nogen utraditionelle skiltematerialer

Efterbehandling

UV-behandlingUV-print er en digital trykteknologi der anvender ultra-violet lys til at hærde toneren. Umiddelbart efter printhovedet, som sprøjter toneren på mediet, følger UV lys enheden og hærder toneren. Der erderfor ikke nogen tørretid at tage hensyn til – printet er klar så snart det kommer ud af maskinen.

Laminat

Ønsker du en ekstra høj holdbarhed? Så kan vi tilføje laminat til dit folie. Kontakt os og hør om mulighederne.

Vi printer folie til alle formål

Hos BR Offset findes der ikke et formål, som vi ikke kan producere dit folie til. Ønsker du f.eks. at reklamere for dit produkt, din virksomhed eller forening, kan du med fordel få sat folie på din bil, som derfor bliver en kørende reklamesøjle. Ønsker du at folk skal holde en bestemt afstand eller kunne finde vej i din butik, så kan vi også producere folie til dit gulv eller gulvtæppe. Der findes ikke det formål, som ikke kan skabe netop det, som du ønsker, til.

Ofte stillede spørgsmål

I princippet ja. Dog tager det lidt tid at trykke og skære folie, samt der er noget opsætning. Så det skal være en dag du har god tid. Derfor anbefaler vi at du i stedet sender os filerne på forhånd - så er det nemlig klar til dig, når du kommer og afhenter det.

Ja det kan du godt. Intet problem.

Hvor hurtigt vi kan have dine print klar til afhentning afhænger af, hvad og hvor meget du skal have printet samt hvad tid du bestiller. I langt de fleste tilfælde, kan vi have din ordre klar efterfølgende hverdag.

Vi kan printe ud af det meste men foretrækker en pdf eller png fil.

Skal du have konturskåret eksempelvis bogstaver, skal du levere en EPS fil.

Du kan bestille folie ved at ringe eller sende en mail til os.

Ja vi monterer folie på facader og lignende i Odense og omegn. For 925,- ex moms pr. time kommer vi to mand og monterer folie.

Du kan både betale med kort og kontanter i butikken. Hvis du har du et CVR nummer, kan du også
få en faktura.