Kuverter med tryk

Bestil kuverter med tryk til små penge. Du behøver ikke bestille hverken hele eller halve paller af trykte kuverter. Vi printer og leverer kuverter i både store og helt små oplag, fordi vi godt ved, at det er de færreste, der skal bruge 10.000+ kuverter i dag. Bestil dine kuverter med tryk lige her på siden. Du finder et bredt udvalg af kuverter og konvolutter af professionelt papirmateriale, til priser hvor alle kan være med.

En kuvert eller en konvolut er mere end bare indpakning til brevforsendelser. Veludførte og gennemtænkte konvolutter skaber et professionelt førstehåndsindtryk hos dine modtagere – dét er værd at investere i.

C6

Passer til A6

C5

Passer til A5

C4

Passer til A4

Genbrugspapir

Kvistpapir version i C5 størrelse. Kun sort/hvid tryk.

C6

Med rude

C5

Med rude

C4

Med rude

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med bestillingen, så er det i mange tilfælde ikke noget problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter bestillingen, så vi altid har din ryg, hvis du står med en “haster”. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Sådan bestiller du kuverter med tryk

Bestil flotte og personaliserede kuverter med dit helt eget tryk på hos BR Offset. Det er nemt og hurtigt at bestille trykte kuverter i vores online shop. Du skal blot udfylde størrelse, vælge antal og uploade den/de filer, der skal trykkes på dine kuverter. Skal der printes unikke navne/adresser på kuverterne, kan vi printe dem med variabel data, hvilket betyder, at hver enkelt kuvert printes unikt.

Brandede kuverter med tryk

Når du sender breve til kunder såvel som samarbejdspartnere, er det vigtigt at din virksomhed, dit brand eller din butik fremstår lige så professionel som på alle andre tidspunkter. Derfor er det ikke uvæsentligt, når du sender fakturaer, tilbud, informationer eller andet, at du sender dine breve i en brandet kuvert med dit logo trykt på. Det er ligeledes en god idé, at få printet firmanavn, kontaktinformation og eventuelt jeres slogan på. Det er både nemt, billigt og effektivt at profilere din virksomhed gennem dine kuverter med tryk, hver gang du sender et brev.

Hvordan skal dine kuverter se ud?

Der er næsten ubegrænsede muligheder for, hvad du vil have printet og på hvilken type kuvert. Du kan få printet dit logo på, men du er ikke begrænset til kun at få printet dit logo. Du kan få printet mønstre, figurer, billeder og ikke mindst navne og adresser på modtagerne. Vi printer kuverter med variabel data, hvilket betyder, at vi kan printe hver enkelt kuvert unikt – eksempelvis med modtagerens navn og adresse.

Kuvertstørrelser og matchende indhold

Det er selvfølgelig vigtigt, at du bestiller kuverter i den rigtige størrelse, så det passer til indholdet, der skal placeres i kuverten. Herunder kan du danne dig et overblik over, hvilke kuvertstørrelser der passer til de forskellige A-formater.

C6 kuverter passer til A6 formatet (en halv A5 – eller et A4 ark, der foldes 2 gange)

C5 kuverter passer til A5 formatet (en halv A4). C5 kuverten er en anelse større end M5 kuverter, hvilket betyder, at der kan være flere ark i kuverten.

C4 kuverter passer til A4 formatet.