Hæfter

Bestil dine hæfter her ↓

  • Digital eller offsettrykte hæfter af høj kvalitet
  • Fuldfarve tryk til kant
  • Hurtig og gratis levering

Sådan bestiller du hæfter
Du kan finde priser på tryk af hæfter og brochurer herunder. Du kan bestille online eller sende os en fil med din opgave.

A5 Hæfter

8 Sider

8 siders fuldfarve

12 Sider

12 siders fuldfarve

16 Sider

16 siders fuldfarve

20 Sider

20 siders fuldfarve

24 Sider

24 siders fuldfarve

28 Sider

28 siders fuldfarve

32 Sider

32 siders fuldfarve

36 Sider

36 siders fuldfarve

A4 Hæfter

8 Sider

8 siders fuldfarve

12 Sider

12 siders fuldfarve

16 Sider

16 siders fuldfarve

20 Sider

20 siders fuldfarve

24 Sider

24 siders fuldfarve

28 Sider

28 siders fuldfarve

32 Sider

32 siders fuldfarve

36 Sider

36 siders fuldfarve

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster” kan vi hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Hæfter

Et hæfte kan benyttes til mange forskellige formål af alle typer virksomheder. Hos BR Offset kan vi trykke hæfter i mange forskellige størrelser, i flere forskellige papirtyper og i lige det antal du skal bruge.

Vi trykker hæfter til alverdens formål herunder produktkataloger, prishæfter, manualer, brochurer og meget mere.

Et hæfte er minimum 2 sider der foldes på midten og hæftes sammen med hæfteklammer. Et hæfte kan laves med ethvert antal sider, der kan deles i 4. Hvis du kun har ét papir der skal foldes, kan du bestille foldere her.

Papirvalg til dine hæfter

Vi tilbyder at printe hæfter på forskellige typer af papir med tykkere omslag. Vi benytter primært 115g papir til indmaden, hvor vi kan tilbyde et tykkere omslag på 170g, 300g eller 350g papir. Ønsker du tykkere eller tyndere indmad, kan de også laves med 80g eller 170g papir.

I de fleste tilfælde anbefaler vi, at du vælger 120g uncoated papir til indmaden med et omslag der som tommelfingerregel er nogenlunde dobbelt så tykt. Er du på udkig efter en mere eksklusiv løsning, kan du overveje at få trykt indmaden på lækkert 160g eller 170g coated papir med et omslag på 300g papir. 

Vil du omvendt have den billigst mulige løsning, kan du også få trykt indmaden af hæfterne på klassisk 80g papir uden omslag, eller blot vælge et lækkert papir til omslag.

Vær opmærksom på at hæfter trykt på papir under 100g kan fremstå en smule gennemsigtigt – altså, man kan ane trykket igennem papiret. Er du i tvivl om hvilken type papir der egner sig bedst til dit formål, tager vi gerne en snak med dig og finder den bedste løsning.

Har du et hæfte med mange sider, anbefaler vi at du vælger at få lavet squarefold. Når du vælger squarefold kommer hæftet igennem squarefolden som presser ryggen sammen, så det får en “firkantet” ryg. Fordelen ved at vælge at få lavet squarefold er, at man undgår at hæfterne flosser i kanterne, hvilket et hæfte med mange sider vil gøre uden squarefold.

Hvis sideantallet overstiger 48 sider, anbefaler vi at få lavet kataloger med limbundet ryg frem for et hæfte, da det giver et pænere slutresultat.

Billig tryk af hæfter

Hos BR Offset producerer og leverer vi hæfter med tryk i absolut højeste kvalitet med knivskarp print og farvegengivelse i mange forskellige formater og papiryper til faste lave priser. Vi trykker i både standardmål og specialmål i fuldfarve eller sort/hvid. Dine hæfter renskæres efter trykning, så du får flotte hæfter uden hvide kanter, ødelagt grafik eller andet. Vi håndterer gerne filer der skal trykkes til kant, da der printes på overstørrelse papir. 

Skal du have printet et “skævt” antal, forskellige hæfter eller andre variabler, så er du kommet til det rigtige sted. Vi leverer variabel print, så du kan bestille præcis det antal af de forskellige filer du ønsker – uden at det påvirker prisen.

Bestil hæfter online

Det behøver ikke at være en lang og svær proces at bestille hæfter. Hos os kan du nemt og hurtigt bestille dine hæfter online via vores online prisberegner. Du skal blot igennem få steps, vælge format, antal sider, antal hæfter og papirtype og så sørger vi for at du får leveret en knivskarpt hæfte lynhurtigt. 


Afhent dine hæfter i Odense, eller få dem sendt gratis

Bor du eller din virksomhed i Odense eller omegn, kan du bestille dine tryk online og vi giver besked når du kan kigge forbi trykkeriet og afhente dine printede hæfter.  Vi hjælper dig altd gerne med at finde den rette løsning. Du kan altid kontakte os pr. mail eller telefon i vores åbningstid.

Bor du ikke i nærheden af Odense, eller har du ikke mulighed for at hente dem selv, så sender vi gerne dine hæfter med PostNord, GLS eller Bring helt gratis.