Stempelkort / bonuskort

Bestil dine stempelkort her ↓
Digitaltrykte stempel- og bonuskort
Fuldfarve tryk til kant
Design dine egne stempelkort
Hurtig og gratis levering.
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

Sådan bestiller du stempelkort

Bestil stempel- og bonuskort online med vores prisberegner herover. Det er nemt at bestille stempelkort ved at vælge antal, papirtype og om du ønsker tryk på én eller begge sider.

Læs mere om stempelkort

Et stempel-, aftale,- eller bonuskort i praktisk kreditkortstørrelse, er en god idé hvis du har et ønske om at højne loyaliteten og få dine kunder til at komme igen og genkøbe. Beløn dine trofaste kunder, der regelmæssigt lægger penge i din virksomhed, ved at give dem et praktisk stempelkort i kreditkortstørrelse.

Vi trykker stempelkort til alle former for virksomheder. Et stempelkort bruges ikke kun som rabatkuponer, men også som aftalekort som du kender fra din frisør, tandlæge og lignende.

Udnyt pladsen på dine stempelkort ved at få trykt dit visitkort på bagsiden og slå 2 fluer med 1 smæk.

Vi tilbyder også foldede stempelkort, som du kan bestille lige her.

Papirvalg til dine stempelkort

Vores udvalg af papir

Vi har hos BR Offset flere forskellige papirvarianter vi kan printe lækre stempel- og bonuskort på. Vi printer på papir helt nede fra almindeligt 80g kontorpapir til 350g papir, som er et ekstra tykt papir der udstråler kvalitet. Derimellem kan vælges 115g, 170g, 300g og 350g papir som bestrøget eller ubestrøget.

Bestil stempelkort online

Du kan bestille alle dine tryksager online hos BR Offset, og det gælder naturligvis også stempelkort. Det er hurtigt og nemt at bestille online via vores prisberegner, der automatisk beregner en pris til dig på baggrund af dine til- og fravalg. Vi sikrer lynhurtig produktion, som gør at du ofte kan hente dit print samme dag.

Afhent dine stempelkort i Odense, eller få dem sendt gratis

Ofte kan du hente dine tryksager på vores adresse i Odense samme dag som du har bestilt, hvis du bestiller inden kl. 12.  Har du ikke mulighed for at afhente dit print på adressen i Odense, så sender vi det gerne til dig helt gratis.

Det gode ved alle kortene i kreditkortstørrelse, kan bruges til mange forskellige formål. De bruges dog oftest som:

  • Visitkort
  • Rabatkort – “Køb 9 stk og få 1 gratis”
  • Billetter
  • Drinksbilletter  

Variabel print

Hos BR Offset behøver dine layouts ikke at være de samme. Vi printer variabelt, så du kan bestille 100 stempelkort med 100 forskellige layouts – uden det koster ekstra. 

Få lavet ét gratis prøvetryk

Er du i tvivl om, hvorvidt din fil ser godt ud når den printes og ikke bare på computerskærmen, tilbyder vi at lave et prøvetryk af din fil helt gratis. Vores priser er betinget af, at du leverer en trykklar fil. Har du ikke en trykklar fil, hjælper vi dig gerne i mål med layoutet til din brochure. Læs mere om vores grafiske løsninger her.