Visitkort

Bestil dine visitkort her.
Kvalitetsvisitkort med farvetryk på en eller begge sider.
Digitaltryk som sikrer høj kvalitet.
Altid gratis levering
Vælg imellem flere forskellige papirtyper. læs mere →
Mulighed for lækre finishes. læs mere →
Afhent samme dag*

Sådan bestiller du
Du kan nemt og hurtigt finde prisen i vores beregner herunder. Har du brug for hjælp til layout kan vi også hjælpe med det.

Læse mere om visitkort

Det første skridt på vejen til en god og lang relation mellem dig og dine kunder — både privat og i erhverv. “Har du et visitkort” er et ofte stillet spørgsmål og det er derfor vigtigt at have et unikt visitkort der matcher netop din virksomhed.

Dit visitkort skal afspejle hvem du er og efterlade et professionelt indtryk. Vi hjælper dig gerne med både opsætningen og tryk, så du kan fremstå som professionel og kvalitetsbevidst over for nuværende og potentielle kunder. Visitkort er én af de mest populære tryksager, som du ikke vil undvære den dag du bliver spurgt om dine kontaktoplysninger. Og det bedste af det hele: Visitkort kan kommes i lommen, stå fremme på skrivebordet eller sættes fast på spejlet — prøv lige det med en e-mail..!

1. Tilpas dine visitkort

Antal af visitkort er pr. motiv. Ønsker du 2 slags visitkort, med 500 af hver, skal du derfor bestille 2x500. Vælg papirtype og tilføj f.eks. en lækker finish.


Antal
Papirtype
Antal motiver

Upload filer

Billige visitkort i høj kvalitet

Hos BR Offset har vi skruet helt ned for priserne, så du kan bestille billige visitkort i kompromisløs kvalitet. Vi printer og/eller offset-trykker på flere forskellige papirtyper, men fælles for dem alle, er at de er solide, holdbare og billige.

Bestil dine billige visitkort online og spar tid og penge. Indtast dine ønsker til dit nye visitkort i vores online prisberegner, og få en pris på et øjeblik.
Der er store besparelser at hente ved at bestille store oplag med samme motiv gennem vores prisberegner på forudberegnede antal, papirtyper mm.

Brug for hjælp til designet?

Få hjælp af erfarne grafikere til designet af dine visitkort.
Kopien blev aldrig bedre end originalen. Derfor er fejlfrie trykfiler afgørende for et godt slutresultat.

Læs mere Kontakt os

Skabeloner, specifikationer og meget mere.

Herunder kan du finde skabeloner til dine visitkort.
Du kan også læse mere om alt fra farveprofiler til trykmetode.

Spørg os om alt!

Har du spørgsmål til visitkort er du altid velkommen til at kontakte os.

Næsten alt er muligt!
Finder du ikke det, du søger, f.eks. andet papir eller
andre størrelser, udregner vi en specialpris til dig.
Skriv til kontakt@broffset.dk.

Skabeloner

Vi har skabeloner klar, som minimerer antallet af fejl.

Se og download gratis alle skabeloner vores her

Xerox Versant 180 er vores største trykmaskine til professionelle og billige tryksager

Trykmetode: Digital print

Dine visitkort bliver tryk på vores digitale trykmaskine Xerox Versant 180. Konsekvent farvetryk, pålidelighed og hastighed er hvad der gør vores digitaltryk så unikt. Med print af 80 ark i minuttet, giver den os den fornødne hastighed, for at kunne levere flotte visitkort i både store og små oplag, til billige priser.
Skal du have et meget store oplag af ens trykfiler, kan offsettryk bruges. Offset bruges typisk til af større oplag og især visitkort, flyers, foldere m.m.

Miljøvenlig produktion og emballage

Vi vil være et miljøvenligt trykkeri og derfor gør vi meget for at vores produktion er bæredygtig.
Vi anvender udelukkende emballage af genbrugspap. De er kraftige, så dine visitkort når sikkert frem og derudover er de ganske miljøvenlige og eksklusive.
Læs mere om vores miljø-tiltag her.

Vi leverer dine visitkort i miljøvenlig emballage

Trykfilsformater:
Medtag en margen beskæring på 2mm, vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Visitkortformat inkl. 2mm til kant):
8,9 x 5,9cm
Beskåret størrelse: 8,5 x 5,5cm

Opløsningen skal være mindst 300 dpi

Maksimum farvepåføring: 300 %

Farveprofiler:
FOGRA39 (ISO coated v2) eller FOGRA51 (PSO Coated v3) til bestrøget papir.
FOGRA47 (PSO uncoated ISO12647) eller FOGRA52 til ubestrøget papir.

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer, i trykfil-PDF, slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!
– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Vælg det rigtige papir til dine visitkort

Vores visitkort printes på forskellige papirtyper, alle med høj kvalitet og professionelt digital farvetryk.
Uanset hvad du vælger hos BR Offset, er du sikker på at få et unikt og eksklusivt visitkort af højeste kvalitet, der vil blive husket af din modtager.

Dropshipping er for dig med en plakatshop

Vores udvalg af papir til visitkort

Hos BR Offset har vi flere forskellige papirtyper. De fleste visitkort fra os og andre trykkerier, er trykt på 300g/m². Til sammenligning er almindeligt printerpapir typisk på 80-90g/m².

Colotech+

Vi anvender primært vores lækre papir fra Xerox® Colotech+, når vi snakker digitaltrykte visitkort.
Det er FSC certificeret og super lækkert bestrøget og ubestrøget papir med høj rastertæthed, hvilket giver en høj trykkvalitet. Specielt tekst og billeder fremstår ultra skarpt på vores visitkort. Det hænger både sammen med det moderne og professionelle produktionsudstyr vi har, og det kvalitetspapir vi benytter.

Til visitkort tilbyder vi print på Xerox® Colotech+ papir som enten 300g/m² eller 3500g/m².

Chromocard® fra Papyrus

Skal det være endnu mere eksklusivt så overvej vores Chromocard® fra Papyrus. Det er et flerlags cellulosepapir med en lækker glat overflade på hver side. Cellulose er et af de mest almindelige organiske stoffer i naturen. Det findes i planternes cellevægge og bruges ofte til papirproduktion. Vores Kromokarton har 100% jomfrufibre, trippelbestrøget forside og pigmenteret bagside, hvilket sikrer en god trykkvalitet som kun får dine visitkort til at fremstå endnu mere eksklusive.

Finishen er silkemat, og vi trykker på det med mat, vandbaseret sværte (farve). Papiret er 450g/m², hvilket betyder at en kvadratmeter af papiret vejer hele 450g, og derfor er tykt og eksklusivt. Papiret har desuden en høj bulk-værdi, hvilket gør at det fremstår stift. Det giver dig lækre og eksklusive visitkort.

Cyclus® Offset Genbrugspapir

Dette genbrugspapir, er en nem måde at skåne miljøet uden at gå på kompromis med dine visitkort.
Konceptet bag Cyclus®, er, at man samler genbrugspapir ind til afsværtning på anlægget. Fibrene vaskes ud med vand og mild sæbe for senere at blive til nyt papir. Der anvendes ikke klorblegning til rensning af fibrene. Det gør dog også at papiret fremstår en anelse mere gråligt.

Energien til papirfremstillingen stammer fra biobrændsel, hvilket sætter et begrænset CO2 aftryk.
Papir har et eksklusivt udtryk og en høj bulk-værdi, hvilket betyder 1,3 gange større volumen. Så selvom der her er tale om 300g/m² papir, føles det som 400g, da det er mere stift end f.eks. 300g/m² MultiArt®.

Vores genbrugspapir består af 100 % genbrugspapir og bærer "Blå engel"-mærket, der har været med inden for miljøvenlige produkter siden 1978. Så du er med garanti på rette vej rent miljømæssigt.

Tryksager af høj kvalitet kan bestilles online hos BR Offset

Få eksklusive visitkort med lækker finish

Hvis du ønsker et visitkort, som bliver husket, så bør du helt klart overveje at tilføje det en finish. Vi tilbyder de to nedenstående finishes på vores MultiArt® 300g/m² og 400g/m² papir. Det er derfor ikke muligt at tilvælge finish på 450g/m² Chromocard® karton .

Bemærk, at produktionstiden for efterbehandlinger er 2 ekstra arbejdsdage.

UV-Lak

Uv-lak hærder i det øjeblik, at det eksponeres for UV-lys. Dette giver en slidstærk og højglans overflade. Farver og nuancer bliver ekstra tydelige, og dit visitkort vil skille sig enormt meget ud fra mængden i positiv forstand. Merprisen for at tilføje denne lækre finish, er meget lille og bør derfor overvejes.

Soft Touch Kachering

Vores mest eksklusive finish. Soft touch kachering giver visitkortene et helt unikt og ekstravagant udtryk og selv følelsen af dem i hånden, bliver helt speciel. Kachering foregår på den måde, at vi først trykker visitkortene og herefter tilføjer en mat filmlaminering, som giver visitkortet dette særprægede look og fløjlsagtige bløde overflade.

Er du stadig i tvivl?

Vi har samlet en del af de oftest stillede spørgsmål herunder.
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Kan jeg få forskellige motiver på mine visitkort

Ja det kan du godt. Vi tilbyder variabelt print, hvilket betyder at du kan uploade lige det antal filer du ønsker. Vi printer visitkort på vores professionelle digitalprinter, som gør os i stand til at printe mange forskellige motiver til samme billige pris.  Skal du bruge noget helt unikt, er du meget velkommen til at kontakte os og få et tilbud inden du bestiller online.

Hvilke formater kan I bruge?

Vi kan trykke stort set alle slags filer, men foretrækker at modtage layoutet i pdf-format.

Hvordan skal filen sættes op?

For at opnå det bedste resultat, bør dine visitkort-filer indeholde skæremærker. Men det vigtigste er dog at de indeholder 2-3mm bleed på hver led. Det betyder at hvis dit motiv kræver tryk helt ud til kanten, skal motivet faktisk gå "ud over kanten", for at undgår hvide streger.

Er du i tvivl om hvorvidt dine filer kan bruges, så kontakt os gerne. Du kan læse mere om bleed og skæremærker i vores blogindlæg her.

Hvilken emballage bruger i?

Vi anvender udelukkende emballage af genbrugspap. De er kraftige, så dine visitkort når sikkert frem og derudover er de ganske miljøvenlige. Det går vi nemlig meget op i. Både i forhold til emballage og vores tryksager generelt. Vil du vide mere, så kan du læse vores Miljø og CSR politik her.

Hvad koster fragten?

Der er fri fragt på alle vores produkter her på webshoppen. - Også visitkort.

Hvor lang leveringstid er der?

På visitkort skal du regne med 1-2 hverdage for selve trykket. Dertil skal du regne med 1-2 hverdage til leveringen. Alternativt kan du hente dine print i Odense.
Haster det, så kontakt os og hør om mulighederne for ekspresstryk.

Tilbyder i ekspresstryk

Ja, det gør vi naturligvis. Vi bestræber os på at printe og sende dine visitkort samme dag og senest den efterfølgende hverdag. Skal det gå endnu hurtigere, kan du hente dine visitkort i vores trykkeri i Odense.

Er der returret på visitkort?

Alle visitkort fra os hører under kategorien 'specialfremstillet varer', hvilket betyder at vi ikke tilbyder retur. I og med at visitkortene er fremstillen specielt til dig og din virksomhed, så kan de derfor ikke bruges af andre.

Kan jeg annulere min ordre

Ja, naturligvis. Indtil produktionen er startet. Herefter kan produktionen naturligvis også stoppe, og ordren dermed annulleres. Men du vil blive faktureret for de omkostninger, som der har været indtil produktionen stoppes.

Mere om visitkort

Hvis du vil vide endnu mere om os og vores visitkort, så kan du læse det her.
Husk hvis du stadig er i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte os.

Skal vi stå for dit visitkort design?

Er du ikke den fødte grafiker, men vil gerne skille dig ud med et flot og professionelt visitkort design? Et velovervejet og veldesignet visitkort, er i mange tilfælde en god investering. Visitkortet er dit, og din virksomheds, professionelle ansigt udadtil over for bl.a. kunder, forretningspartnere osv.
Hos BR Offset sidder vi derfor klar til at hjælpe dig med at lave en professionelt visitkort design, som du kan være stolt af at vise frem. Læs mere om vores grafiske design-løsninger her.
Hvis du ikke ved hvilket papir du skal vælge, guider vi dig frem til den bedste løsning til dit behov - vi er med dig gennem hele processen fra design til tryk.
Kontakt os →

Visitkortstørrelse, mål og trykfil

Standardstørrelsen på et visitkort er ikke ensartet i hele verden. De fleste europæiske trykkerier printer visitkort i samme mål og format som et kreditkort, som er 85 x 54 mm. I USA vil du ofte finde trykkerier hvor standard visitkortstørrelsen er enten 89 x 50 mm eller 90 x 55 mm. Vi følger de europæiske mål for visitkort, som er 85 x 54 mm, men ønsker du et visitkort i en speciel størrelse kan vi også klare det.

Fordelen ved det europæiske visitkortmål er, at det, ligesom et kreditkort, passer i en almindelig kortholder. De fleste vælger at bestille visitkort i europæiske standardmål, så modtageren af kortet kan have det i pungen eller i en kortholder.

Når du sender dine filer til tryk, er det vigtigt at du har korrekt indsatte skæremærker og bleed. Din trykfil skal ikke have visitkortets slutmål. Din trykfil skal, hvis du skal have printet det i standardstørrelsen 85 x 54 mm, være 60 x 91mm.

Hvad skal der stå på et visitkort?

Et flot designet visitkort er et must-have for alle i virksomheden, fordi det er en effektiv måde at markedsføre sig på blandt potentielle kunder og partnere. Det er nemt at have med i pungen, og får din virksomhed til at fremstå seriøs og professionel. Det er vigtigt, at det altid er opdateret og indeholder korrekte firma- og kontaktoplysninger, da en mulig kontakt kan blive mistet - og hele visitkortets formål forsvinder.

Et godt visitkort bør minimum indeholde:

  • Virksomhedsnavn
  • Logo
  • Adresse
  • Hjemmeside
  • Telefonnummer (både direkte og hovednummer)
  • E-mailadresse
  • Nyt og vellignende foto

Husk at du repræsenterer en virksomhed, så det er vigtigt at fremstå professionel. Det gør du ved at få printet et visitkort i ordentlig kvalitet og sørger for at læse korrektur inden du sender din fil til tryk. Det er en god idé at fastholde den røde tråd, der matcher virksomheden visuelle identitet i både design og farvekombinationer.

 

Afhent dine visitkort i Odense samme dag

*Hvis du bestiller online eller sender din bestilling på vores mail inden kl 12, sørger vi for at du kan afhente dine visitkort sammen dag på vores adresse i Odense. Hvis du ønsker at afhente dem i Odense, sender vi dig en besked lige så snart de er klar til afhentning.

Er det en hastesag, så kan vi i mange tilfælde også hjælpe dig nu og her. Kontakt os gerne hvis det skal gå stærkt, eller mød op på adressen i Odense så printer vi dem til dig med det samme. Vi har både trykkeri og print i Odense, hvor du altid kan kigge forbi og bestille eller hente tryksager.

Har du ikke mulighed for at afhente dem på vores adresse i Odense, sender vi dem gerne helt gratis til din adresse. Vi sender fragtfrit i hele Danmark med enten PostNord, GLS, DAO eller Bring. Vi arbejder på at sende alle bestillinger afsted samme dag og senest den efterfølgende hverdag.

 

Brug visitkortformatet som stempel- eller loyalitetskort

At arbejde aktivt med kundeloyalitet kan være vigtigt for salget på langt sigt. Loyalitetskort er en af de nemmeste måder at opretholde loyaliteten blandt dine kunder. Loyalitetskort benyttes ofte af bl.a. frisører der giver den 10. klipning gratis, pizzamanden der giver den 10. pizza gratis osv.

Har du, eller dine kunder, problemer med at huske aftaler?
Vores visitkort kan også benyttes som praktiske aftalekort, så hverken du eller dine kunder glemmer jeres aftaler. Det kan f.eks. være tandlægetid, frisørtid, næste bilsyn eller lignende.