Visitkort

Det første skridt på vejen til en god og lang relation mellem dig og dine kunder — både privat og i erhverv. “Har du et visitkort” er et ofte stillet spørgsmål og det er derfor vigtigt at have et unikt visitkort der matcher netop din virksomhed.

Dit visitkort skal afspejle hvem du er og efterlade et professionelt indtryk. Vi hjælper dig gerne med både opsætningen og tryk, så du kan fremstå som professionel og kvalitetsbevidst over for nuværende og potentielle kunder. Visitkort er én af de mest populære tryksager, som du ikke vil undvære den dag du bliver spurgt om dine kontaktoplysninger. Og det bedste af det hele: Visitkort kan kommes i lommen, stå fremme på skrivebordet eller sættes fast på spejlet — prøv lige det med en e-mail.

Få trykt klimakompenserede visitkort

Visitkort

Lækre visitkort, som bliver husket.

Foldede

Gør lidt ekstra ud af dit visitkort og lav det med 4 sider.

Stempelkort

Giv mængderabatter i barer og restauranter.

Hangtags

Opmærk tøjet i din butik med egne hangtags.

Priser inkl. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster” kan vi hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Billige visitkort i høj kvalitet

Hos BR Offset har vi skruet helt ned for priserne, så du kan bestille billige visitkort i kompromisløs kvalitet. Vi printer og/eller offset-trykker på flere forskellige papirtyper, men fælles for dem alle, er at de er solide, holdbare og billige.

Bestil dine billige visitkort online og spar tid og penge. Indtast dine ønsker til dit nye visitkort i vores online prisberegner, og få en pris på et øjeblik.
Der er store besparelser at hente ved at bestille store oplag med samme motiv gennem vores prisberegner på forudberegnede antal, papirtyper mm.

Vælg det rigtige papir til dine visitkort

Vores visitkort printes på forskellige papirtyper, alle med høj kvalitet og professionelt digital farvetryk. Uanset hvad du vælger hos BR Offset, er du sikker på at få et unikt og eksklusivt visitkort af højeste kvalitet, der vil blive husket af din modtager.

Hos BR Offset har vi flere forskellige papirtyper. De fleste visitkort fra os og andre trykkerier, er trykt på 300g/m². Til sammenligning er almindeligt printerpapir typisk på 80-90g/m².

Vi anvender primært vores lækre papir fra Xerox® Colotech+, når vi snakker digitaltrykte visitkort.
Det er FSC certificeret og super lækkert bestrøget og ubestrøget papir med høj rastertæthed, hvilket giver en høj trykkvalitet. Specielt tekst og billeder fremstår ultra skarpt på vores visitkort. Det hænger både sammen med det moderne og professionelle produktionsudstyr vi har, og det kvalitetspapir vi benytter.

Til visitkort tilbyder vi print på Xerox® Colotech+ papir som enten 300g/m² eller Xerox® Colotech Coated 350g/m², hvis dine visitkort skal have en mere blank overflade.

Er du stadig i tvivl?

Vi har samlet en del af de oftest stillede spørgsmål herunder.
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

PRODUKTION
DIGITALTRYK I HØJ KVALITET

Ja det kan du godt. Vi tilbyder variabelt print, hvilket betyder at du kan uploade lige det antal filer du ønsker. Vi printer visitkort på vores professionelle digitalprinter, som gør os i stand til at printe mange forskellige motiver til samme billige pris.  Skal du bruge noget helt unikt, er du meget velkommen til at kontakte os og få et tilbud inden du bestiller online.

Vi kan trykke stort set alle slags filer, men foretrækker at modtage layoutet i pdf-format.

For at opnå det bedste resultat, bør dine visitkort-filer indeholde skæremærker. Men det vigtigste er dog at de indeholder 2mm bleed på hver led. Det betyder at hvis dit motiv kræver tryk helt ud til kanten, skal motivet faktisk gå “ud over kanten”, for at undgå en hvid ramme om dit visitkort.

Er du i tvivl om hvorvidt dine filer kan bruges, så kontakt os gerne. Du kan læse mere om bleed og skæremærker i vores blogindlæg her.

EMBALLAGE
DINE VISITKORT NÅR SIKKERT FREM

Vi anvender udelukkende FSC certificeret emballage samt dansk produceret bionedbrydeligt pakkefyld. Emballagen er kraftig, så dine visitkort når sikkert frem og derudover er de ganske miljøvenlige. Det går vi nemlig meget op i. Både i forhold til emballage og vores tryksager generelt. Vil du vide mere, så kan du læse vores Miljø og CSR politik her.

Der er fri fragt på alle vores produkter her på webshoppen.

LEVERINGSTID
VI VIL IKKE LADE DIG VENTE FOR LÆNGE

På visitkort skal du regne med 1-2 hverdage for selve trykket. Dertil skal du regne med 1-2 hverdage til leveringen. Alternativt kan du hente dine print i Odense.
Haster det, så kontakt os og hør om mulighederne for ekspresstryk – selvfølgelig uden ekstra gebyrer!

Ja, det gør vi naturligvis. Vi bestræber os på at printe og sende dine visitkort samme dag og senest den efterfølgende hverdag. Skal det gå endnu hurtigere, kan du hente dine visitkort i vores trykkeri i Odense. Står du med en hasteopgave, så kontakt os og hør om mulighederne for ekspresstryk.

Alle visitkort fra os hører under kategorien ‘specialfremstillet varer’, hvilket betyder at vi ikke tilbyder retur. I og med at visitkortene er fremstillen specielt til dig og din virksomhed, så kan de derfor ikke bruges af andre.

 

Ja, naturligvis. Indtil produktionen er startet, kan du annullere din ordre. Herefter kan produktionen naturligvis også stoppe, og ordren dermed annulleres. Men du vil blive faktureret for de omkostninger, som der har været indtil produktionen stoppes.

Mere om visitkort

Hvis du vil vide endnu mere om os og vores visitkort, så kan du læse det her.
Husk hvis du stadig er i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte os.

Er du ikke den fødte grafiker, men vil gerne skille dig ud med et flot og professionelt visitkort design? Et velovervejet og veldesignet visitkort, er i mange tilfælde en god investering. Visitkortet er dit, og din virksomheds, professionelle ansigt udadtil over for bl.a. kunder, forretningspartnere osv.
Hos BR Offset sidder vi derfor klar til at hjælpe dig med at lave en professionelt visitkort design, som du kan være stolt af at vise frem. Læs mere om vores grafiske design-løsninger her.
Hvis du ikke ved hvilket papir du skal vælge, guider vi dig frem til den bedste løsning til dit behov – vi er med dig gennem hele processen fra design til tryk.
Kontakt os →

Visitkort størrelse, mål og trykfil

Et visitkort måler, efter europæiske standarder, 85 x 54mm. Visitkort størrelser er ikke ens i hele verden. I USA er de mest anvendte formater 89 x 50mm eller 90 x 55mm. Et klassisk europæisk visitkort har samme størrelse som et kreditkort, og passer i en pung.

I USA vil du ofte finde trykkerier hvor standard visitkortstørrelsen er enten 89 x 50 mm eller 90 x 55 mm. Vi følger de europæiske mål for visitkort, som er 85 x 54 mm, men ønsker du et visitkort i en speciel størrelse kan vi også klare det.

Fordelen ved det europæiske visitkortmål er, at det, ligesom et kreditkort, passer i en almindelig kortholder. De fleste vælger at bestille visitkort i europæiske standardmål, så modtageren af kortet kan have det i pungen eller i en kortholder.

Når du sender dine filer til tryk, er det vigtigt at du har korrekt indsatte skæremærker og bleed. Din trykfil skal ikke have visitkortets slutmål. Din trykfil skal, hvis du skal have printet det i standardstørrelsen 85 x 54 mm, være 89 x 58mm.

Afhent dine visitkort i Odense samme dag

*Hvis du bestiller online eller sender din bestilling på vores mail inden kl 12, sørger vi for at du kan afhente dine visitkort samme dag på vores adresse i Odense C. Hvis du ønsker at afhente dem i Odense, sender vi dig en besked lige så snart de er klar til afhentning.

Er det en hastesag, så kan vi i mange tilfælde også hjælpe dig nu og her. Kontakt os gerne hvis det skal gå stærkt, eller mød op på adressen i Odense så printer vi dem til dig med det samme. Vi har både trykkeri og print i Odense, hvor du altid kan kigge forbi og bestille eller hente tryksager.

Har du ikke mulighed for at afhente dem på vores adresse i Odense, sender vi dem gerne helt gratis til din adresse. Vi sender fragtfrit i hele Danmark med enten PostNord. Vi arbejder på at sende alle bestillinger afsted samme dag og senest den efterfølgende hverdag.

Brug visitkortformatet som stempel- eller loyalitetskort

At arbejde aktivt med kundeloyalitet kan være vigtigt for salget på langt sigt. Loyalitetskort er en af de nemmeste måder at opretholde loyaliteten blandt dine kunder. Loyalitetskort benyttes ofte af bl.a. frisører der giver den 10. klipning gratis, pizzamanden der giver den 10. pizza gratis osv.

Har du, eller dine kunder, problemer med at huske aftaler?

Vores visitkort kan også benyttes som praktiske aftalekort, så hverken du eller dine kunder glemmer jeres aftaler. Det kan f.eks. være tandlægetid, frisørtid, næste bilsyn eller lignende.

Hvad skal der stå på et visitkort?

Et flot designet visitkort er et must-have for alle i virksomheden, fordi det er en effektiv måde at markedsføre sig på blandt potentielle kunder og partnere. Det er nemt at have med i pungen, og får din virksomhed til at fremstå seriøs og professionel. 

Det er vigtigt, at det altid er opdateret og indeholder korrekte firma- og kontaktoplysninger, da en mulig kontakt kan blive mistet – og hele visitkortets formål forsvinder.

Et godt visitkort bør minimum indeholde:

  • Virksomhedsnavn
  • Logo
  • Adresse
  • Hjemmeside
  • Telefonnummer (både direkte og hovednummer)
  • E-mailadresse
  • Nyt og vellignende foto

Husk at du repræsenterer en virksomhed, så det er vigtigt at fremstå professionel. Det gør du ved at få printet et visitkort i ordentlig kvalitet og sørger for at læse korrektur inden du sender din fil til tryk. Det er en god idé at fastholde den røde tråd, der matcher virksomheden visuelle identitet i både design og farvekombinationer.