Diplomer / certifikater

Bestil dine diplomer her ↓

✓ Kvalitetstrykte diplomer med farvetryk på én eller begge sider
✓ Professionel digitaltryk
✓ Altid gratis (og hurtig) levering
✓ Vælg mellem flere forskellige papirtyper
✓ Få mange unikke diplomer (navn, nummer mm.)

Sådan bestiller du diplomer

Du kan nemt og hurtigt finde prisen i vores online prisberegner herunder. Har du brug for hjælp til layout kan vi også hjælpe med det. Læs mere om vores grafiske løsninger her.

Standard

Flere forskellige papirtyper.
Tryk til kant.

Eksklusive

Flere forskellige papirtyper.
Tryk til kant.

Variable data

Få trykt unikke navne/deltagere på hvert diplom.

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med bestillingen, så er det i mange tilfælde ikke noget problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter bestillingen, så vi altid har din ryg, hvis du står med en “haster”. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Diplomer

Diplomer og certifikater gives typisk, når en person har gennemgået et forløb af den ene eller den anden slags. Disse gives som bevis for, at deltageren har gennemgået og fuldført forløbet. Et certifikat benyttes også til de særligt gode resultater, for at vise påskønnelse og give anerkendelse gennem et unikt certifikat eller diplom.

Diplomer og certifikater benyttes ligeledes, når en person (eller en virksomhed) opnår en autorisation inden for et givent emne. Vis din hæder frem ved at hænge diplomet op derhjemme, eller på arbejdspladsen.

Unikke diplomer til unik hæder

Unikke præstationer kræver unik og stilfuld hæder. Uanset om det er for en flot sportspræstation, et jubilæum eller et gennemført forløb, skal det hædres på bedste vis med et unikt diplom eller certifikat med tryk.

Hos BR Offset kan du få printet unikke diplomer i topkvalitet, i både store og små oplag. Vi kan med vores digitaltryk tilbyde helt ned til ét styk.

Diplomer og certifikater er velegnede til erhvervsmæssige sammenhænge, men absolut også til private anledninger. Har du som barn eller ung modtaget et hædersbevis i form af et diplom, husker du det garanteret som et stolt øjeblik og viser det med glæde frem.

Vores udvalg af papir til diplomer

Hos BR Offset tilbyder vi primært 1 papirtykkelse – men kan på forespørgsel naturligvis trykke på andet papir.

Når man snakker gram på papir, er det per kvadratmeter. Det vil sige, at diplomer trykt på 300g/m² papir ikke vejer 300 gram stykket, men derimod at en kvadratmeter af papiret vejer 300 gram. Jo højere vægt, jo mere tykt, stift og dermed også eksklusivt vil papiret som tommelfingerregel være. Af den grund benytter vi som standard 300g mat papir til dine diplomer, så de altid fremstår eksklusive.

Hvilken papirtykkelse skal du vælge?

Som udgangspunkt anbefaler vi vores 300g/m² mat papir. Trykket gengives godt og føles lækkert og eksklusivt i hånden. Ønsker du tyndere eller tykkere papir, kan vi sagtens klare det. Vi kan trykke helt ned til 80g.

Vælg det optimale format

Når du skal have trykt diplomer, spiller det en væsentlig rolle, hvilken størrelse de skal være i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvordan layoutet ser ud. Vi anbefaler, at dine certifikater og beviser bliver trykt i A4 format, som er den klassiske størrelse til netop dette. Skal det være mere unikt, kan vi trykke på andre formater. Send os en forespørgsel, uanset om du ønsker store eller små formater.

DIN-størrelser

De fleste kender og kan forholde sig til størrelsen på et stykke printerpapir. Det måler 29,7 x 21cm og kaldes for A4-format. En halv størrelse af dette, går et nummer op. Det vil sige A5 med målene 21 x 14,8cm. Det halve af A5 hedder så A6 og måler 14,8 x 10cm.

Andre formater

Har du specielle ønsker til størrelsen på dine diplomer / beviser / certifikater, så kontakt os gerne. Vi kan helt sikkert finde en løsning og giver gerne et uforpligtende tilbud på dette.

Diplomer med tryk – anvendelse

Vi kender alle den følelse, når man har udrettet noget eller har præsteret en toppræstation. Sportsklubber kan få trykt flotte diplomer for at hædre særligt gode sportslige præstationer, eller for at hædre et æresmedlem, der har lagt et særligt stort arbejde i klubben – eller bare har en lang og loyal fortid. Hos sportsklubberne er et ‘bevis’ særligt populært blandt kåringer af ”årets spiller” og lignede hæderspriser.

Uddannelsesinstitutioner kan designe et unikt certifikat til de succesfulde dimittender, som kan overrækkes ved dimissionen. En stor præstation kræver en stor og unik hæder.

Diplomer til private er også særligt populære. Få trykt et flot diplom til den næste børnefødselsdag, overræk det til vinderen af konkurrencen og se glæden lyse ud af øjnene. Det kan ligeledes bruges som et diplom for deltagelse, så alle børnene modtager et bevis.

Diplom til elever og dimittender

Har du ansvaret for elevoverrækkelser og dimittender? Vi hjælper uddannelsesinstitutioner med at få trykt professionelle og unikke beviser til de studerende, så de kan få den hæder, de har fortjent efter endt uddannelse. Uanset om beviset er til de afsluttende elever i 9. klasse, afsluttende studenter eller kandidatstuderende, så kan vi hjælpe med at lave et unikt diplom, som de stolt kan hænge op eller gemme.

Design et flot og unikt diplom

At designe et flot diplom / bevis / certifikat behøver ikke at være svært. Scroll op her på siden og hent vores skabeloner, som har de rette mål. Det eneste du så skal gøre, det er at indsætte billeder og tekst, så klarer vi resten.

Har du brug for hjælp til at få lavet et professionelt layout til dine nye diplomer? Vores grafiker sidder klar til at hjælpe dig med at omsætte dine tanker til flotte designs, så du med stolthed kan overrække dem til modtagerne – som helt sikkert vil gemme dem i mange år frem. Læs mere om vores grafiske løsninger til laver priser her.