Diplomer

Bestil dine diplomer her ↓
 Kvalitetstrykte diplomer med farvetryk på én eller begge sider
Professionel digitaltryk
Altid gratis (og hurtig) levering
Vælg mellem flere forskellige papirtyper
Få mange unikke diplomer (navn, nummer mm.)
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

Sådan bestiller du diplomer

Du kan nemt og hurtigt finde prisen og bestille med vores online prisberegner ovenfor. Har du brug for hjælp til layout kan vi også hjælpe med det.

Diplomer og certifikater gives typisk, når en person har gennemgået et forløb af den ene eller den anden slags. Disse gives som bevis for, at deltageren har gennemgået og fuldført forløbet. Et certifikat benyttes også til de særligt gode resultater, for at vise påskønnelse og give anerkendelse gennem et unikt certifikat eller diplom.

Diplomer og certifikater benyttes ligeledes, når en person (eller en virksomhed) opnår en autorisation inden for et givent emne. Vis din hæder frem ved at hænge diplomet op derhjemme, eller på arbejdspladsen.

Unikke diplomer til unik hæder

Unikke præstationer, kræver unik og stilfuld hæder. Uanset om det er for en flot sportspræstation, et jubilæum eller et gennemført forløb, skal dette hædres på bedste vis med et unikt diplom eller certifikat med tryk.

Hos BR Offset kan du få printet unikke diplomer i topkvalitet i både store og små oplag. Vi kan med vores digitaltryk tilbyde helt ned til ét styk. Diplomer og certifikater er velegnede til erhvervsmæssige sammenhænge, men absolut også til private anledninger. Har du som barn eller ung modtaget et hædersbevis i form af et diplom, husker du det garanteret som et stolt øjeblik og viste det frem med glæde.

Brug for hjælp til designet?

Få hjælp af erfarne grafikere til designet af dine diplomer. Kopien blev aldrig bedre end originalen. Derfor er fejlfrie trykfiler afgørende for et godt slutresultat.

Vores udvalg af papir til diplomer

Hos BR Offset tilbyder vi primært 1 papirtykkelse – men kan på forespørgsel naturligvis trykke på andet papir.

Når man snakker gram på papir, er det per kvadratmeter. Det vil sige at diplomer trykt på 300g/m² papir, ikke vejer 300 gram stykket, men derimod at en kvadratmeter af papiret vejer 300 gram. Jo højere vægt, jo mere tykt, stift og dermed også eksklusivt vil papiret som tommelfingerregel være. Af den grund benyttet vi som standard 300g mat papir til dine diplomer, så de fremstår eksklusive.

Hvilken papirtykkelse skal du vælge?
Som udgangspunkt anbefaler vi vores 300g/m² mat papir. Trykket gengives godt og føles lækkert og eksklusivt i hånden. Ønsker du tyndere eller tykkere papir, kan vi sagtens klare det. Vi kan trykke helt ned til 80g og op til 350g.

Vælg det optimale format

Når du skal have trykt diplomer, spiller det en væsentlig rolle, hvilken størrelse, som de skal være i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvordan layoutet ser ud. Vi anbefaler, at dine certifikater og beviser bliver trykt i A4 format, som er den klassiske størrelse til netop dette. Skal det være mere unikt, kan vi trykke på andre formater. Send os en forespørgsel, uanset om du ønsker store eller små formater.

DIN-størrelser
De fleste kender og kan forholde sig til størrelsen på et stykke printerpapir. Det måler 29,7 x 21cm, og kaldes for A4-format. En halv størrelse af dette, går et nummer op. Det vil sige at det hedder A5 og har målene 21 x 14,8cm. – Det halve af A5 hedder A6 og måler 14,8 x 10cm.

Andre formater
Har du specielle ønsker til størrelsen på dine diplomer / beviser / certifikater, så kontakt os. Vi kan helt sikkert finde en løsning, og giver gerne et uforpligtende tilbud på dette.

Diplomer med tryk – anvendelse

Vi kender alle den følelse man får, når man har udrettet noget eller har præsteret en toppræstation. Sportsklubber kan få trykt flotte diplomer for at hædre særligt gode sportslige præstationer, eller for at hædre et æresmedlem der har lagt særligt stort arbejde i klubben – eller bare har en lang og loyal fortid. Hos sportsklubberne er et bevis særligt populært blandt kåringer af ”årets spiller” og lignede hæderspriser.

Uddannelsesinstitutioner kan designe et unikt certifikat til de succesfulde dimittender, som overrækkes ved dimissionen. En stor præstation, kræver en stor og unik hæder.

Diplomer til private er også særligt populære. Få trykt et flot diplom til den næste børnefødselsdag og overræk det til vinderen af konkurrencen og se glæden lyse ud af øjnene. Det kan ligeledes bruges som et diplom for deltagelse, så alle børnene modtager et bevis.

Diplom til elever og dimittender 

Har du ansvaret for elevoverrækkelser og dimittender? Vi hjælper uddannelsesinstitutioner med at få trykt professionelle og unikke beviser til de studerende, så de kan få den hæder de fortjener efter endt uddannelse. Uanset om beviset er til de afsluttende elever i 9. klasse, afsluttende studenter eller kandidatstuderende, så kan vi hjælpe med at lave et unikt diplom, som de stolt kan hænge op eller gemme.

Design et flot og unikt diplom

At designe et flot diplom / bevis / certifikat, behøver ikke at være svært. Følg bare vores guide her til at lave diplomer med gratis-værktøjet Canva.

Har du brug for hjælp til at få lavet et professionelt layout til dine nye diplomer? Vores grafiker sidder klar til at hjælpe dig med at omsætte dine tanker til flotte designs, så du med stolthed kan overrække dem, og modtageren vil gemme det i mange år frem.