Brevpapir (Farvetryk)

✓ Brevpapir med farvetryk på en side.
✓ Digitaltryk som sikrer høj kvalitet.
✓ Altid gratis levering
✓ Vælg imellem flere forskellige papirtyper.
✓ Afhent samme dag*
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

Brevpapir med logo bruges typisk til faktura og fremsendelse af tilbud til dine kunder.
Brevpapiret er en del af dit firmas ansigt udadtil, så det er derfor vigtigt at efterlade et professionelt udtryk, når du aflevere brevpapir til dine kunder og ikke mindst dine erhvervsmæssige forbindelser.

Vi tilbyder brevpapir på vores standard 80g/m² papir, hvilket er samme type som standard kontorpapir. Ønsker du at få det en smule mere eksklusivt tilbyder vi, at trykke på 120g/m² papir.

Professionelt og personaliseret brevpapir

Det er de små detaljer der tæller, når kunderne tænker på jeres virksomhed frem for konkurrenten. Fremstå professionel over for dine kunder med brevpapir med dit logo, kontaktoplysninger og navn. Efterlad et professionelt udtryk og bliv husket på en positiv måde. Det ér bare mere professionelt og udstråler seriøsitet, når dit firma har sit eget brevpapir med tryk, logo og matchende farver, uanset om det er til fakturering, tilbud eller reklame.

Trykt brevpapir er ikke kun til at sende ud til kunderne, men er også et vigtigt element på kontoret. Får du kunder på besøg på kontoret, er det oplagt at printe aftaler mm. på jeres helt eget brevpapir og vedlægge et matchende visitkort. Om en kunde vælger dig eller din konkurrent handler ikke udelukkende om pris, men om den samlede oplevelse. Netop derfor er brevpapir et ofte overset element i forhold til at udstråle professionalisme over for dine kunder.

Billigt fakturapapir med hurtig levering

Vi tilbyder nogle af landets bedste og billigste priser på brevpapir og fakturapapir med tryk. Vi bestræber os på, at tilbyde vores kunder de absolut bedste priser på alle tryksager – uanset oplag. Vi kan holde vores faste lave priser ved at tilbyde de mest populære standardstørrelser og derved optimere produktionen til fordel for vores kunder.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger med særlige papirtyper, mål og tykkelser, så du kan få unikt brevpapir der matcher dit behov til lave priser. Skulle du have spørgsmål eller særlige ønsker til dit brevpapir, er du velkommen til at kontakte os på mail eller direkte på vores livechat.

Design dine egne eller brug vores skabeloner

Skal du have trykt brevpapir og vil du selv kaste dig ud i, at lave layoutet? Hos BR Offset har vi skabeloner, der er lavet så de kan sendes direkte til tryk når du er færdig med dit design. Har du mod på, at lave dit eget design og vil bruge vores skabeloner, er du velkommen til at kontakte os.

Har du allerede forsøgt uden held, så sidder vores grafiker klar til at assistere dig og lave et unikt og professionelt design efter dine ønsker. Læs mere om vores grafiske design her.
Vi sørger for at dit brevpapir udtrykker professionalisme og har et stærkt visuelt udtryk, der fanger modtagerens interesse.

Kraftigt kvalitetspapir

Få trykt brevpapir på vores kraftige og eksklusive standard 80g papir eller 120g papir. Vores eksklusive brevpapir er 120g og er af en kraftigere papirkvalitet, end du finder mange andre steder. Den tykkere papirkvalitet giver ikke kun et bedre indtryk hos modtageren, men du undgår også at teksten ikke skinner igennem papiret som på almindeligt kontorpapir.

Få printet dit brevpapir i Odense

Vi tilbyder print i Odense med hurtigt og fleksibel produktion. Vi printer på professionelle digitalprintere, som giver os en fleksibel, billig og professionel produktion. Fordi vi benytter digitaltryk, kan du bestille meget små oplag til billige priser og fastholde den høje kvalitet.

Hent dine brevpapirer i vores trykkeri i Odense samme dag som du bestiller. Vi sørger for at have din ordre klar, når du kommer. Vi tilbyder at sende dine brevpapirer helt gratis senest den efterfølgende hverdag.

Brevpapir er som udgangspunkt altid A4 format og der vil altid være en kant på 3-4 mm langs papirets kant. Ønskes der tryk til kant, kan vi naturligvis også dette, så skal der blot vælges 120g papir.