M65 Flyers

Bestil dine M65 flyers her ↓
✓ Kvalitetsflyers med farvetryk på begge sider.
✓ Digitaltryk der sikrer høj kvalitet.
✓ Hurtig og gratis levering af flyers
✓ Vælg imellem flere forskellige papirtyper.
✓ Mulighed for afhentning samme dag
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

M65 flyers

En M65 flyer er en stilfuld flyer, der med sin ekstra aflange figur gør sig super godt til både udstilling i butikken eller som handout materiale. En M65 flyer er 1/3 af et A4 ark, der lægger vandret og er derfor en smal flyer men du har til gengæld en ret lang flyer at arbejde med kreativer på. M65 flyers bruges oftes af bl.a. restauranter til simple menukort, drinkskort eller dessertkort, men kan bruges til samme formål som alle andre typer og størrelser af flyers.

Info:

99mm x 210mm (lukket)

297mm x 210mm (åben)

Ideelt til informationsdeling og ”lette” menukort

1-3 dages levering

Digitaltryk

Trykklar fil:

Den færdige M65 folder måler 99mm x 210mm. Du skal derfor sørge for at lave en trykfil, der måler 103mm x 214mm for at tilføje 2mm bleed til alle 4 sider så der ikke skæres noget af dit motiv.

Filtjek:

Er du usikker på, om du har lavet din fil i korrekte mål, laver vi gerne et gratis filtjek inden du placerer din ordre i webshoppen. Når vi laver et gratis filtjek, kigger vi kun efter om filen har de korrekte mål som vi skal bruge. Designelementer, logoer mm. vil ikke blive gennemgået.

Dataoplysninger

Medtag en margen beskæring på 2mm. Vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Trykfilsformater inkl. 2mm bleed:

M65 format trykfil: 10,3cm x 21,4cm

Beskåret størrelse: 9,9cm x 21,0cm

Opløsningen skal være mindst 300 dpi.

Maksimum farvepåføring: 300 %

Vi anbefaler ikke, at du laver layouts med rammer om dine motiver da disse nemt kan syne skævt.

Farveprofiler:

FOGRA39 (ISO coated v2) eller FOGRA51 (PSO Coated v3).

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer i trykfil-PDF slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!

– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Skal vi designe din M65 flyer?

Hvis du har brug for en hjælpende hånd, sidder vi klar til at kreere et fangende design for dig. Se vores priser på grafisk arbejde her.

FAQ:

Hvilket papir skal jeg vælge til min M65 flyers?

Hvad du skal bruge dine flyers til, hvordan de skal se ud og føles samt hvad dit budget er, er alt sammen noget der spiller ind på hvilket papir du skal vælge til din flyers. Vores klassiske 170g papir, er et godt valg hvis du ønsker at holde udgifterne til print nede og er den samme kvalitet, som mange andre trykkerier kalder ”standard”. Leder du efter noget lidt mere lækkert og eksklusivt, anbefaler vi et kraftigt 300g papir som både føles og ser lækkert og eksklusivt ud. Vi tager gerne en snak med dig og kommer med vores anbefalinger.

Hvordan uploader jeg min print-fil?

Vi har en super simpel upload-proces, så det tager ikke mange sekunder at bestille M65 flyers i vores shop. Du uploader en fil øverst på siden lige under antal og papirvalg, som du enten kan klikke på eller ”drag-n-drop” en fil.

Hvornår vil jeg modtage mine M65 flyers?

Vi ønsker at ekspedere alle ordre i en fart, så du har dine tryksager hurtigst muligt. Vi bestræber os på at sende alle ordre senest efterfølgende hverdag, hvilket giver op til 3 dages levering. Du kan dog ofte forvente endnu hurtigere ekspedition og afsendelse.

Hvordan kan jeg måle på min kampagne?

  • Du kan tracke successen af din offline kampagne ved at tilføje et tidsbestemt tilbud.
  • Du kan samtidig tilføje en QR-kode, som dine kunder kan scanne med deres smartphone eller tablet. Det er samtidig en interaktiv måde, som gør det utroligt nemt for dig at tracke på effekten af din offline-kampagne.