A5 Postkort

Bestil A5 postkort her ↓
✓ Kvalitetspostkort med farvetryk på én eller begge sider.
✓ Digitaltryk der sikrer høj kvalitet.
✓ Hurtig og gratis levering
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

A5 postkort

Skal du ud med et must-see budskab, der tiltrækker dine kunder kan du være sikker på at A5 postkort vil gøre arbejdet for dig. Uanset om du skal bruge dem som hand-outs på gader og stræder, eller du du har en webshop og skal vedlægge dem i pakkerne til dine kunders ordre, kan vi hjælpe dig med at kreere og printe en gennemført A5 flyer.

Rigtig mange virksomheder bruger A5 postkort til at skrive unikke og personlige hilsner og vedlægge kundernes ordre. Det er også en fantastisk måde, at forsøge at på at gensælge til dine eksisterende kunder. En personlig og håndskrevet hilsen sammen med en lille rabat på kundens næste ordre, er en utrolig billig og effektiv måde at sørge for at dine eksisterende kunder kommer igen.

Alle A5 postkort beskæres til 210mm x 148mm.

Info:

210mm x 148mm (A5)

Ideelt til promovering og webshops

1-3 dages levering

Digitaltryk

Trykklar fil:

Det færdige A5 postkort måler 210mm x 148mm. Du skal derfor sørge for at lave en fil, der måler 214mm x 152mm for at tilføje 2mm bleed til alle 4 sider.

Filtjek:

Er du ikke helt sikker på, om du har lavet din fil rigtigt? Lad os lave et gratis filtjek inden du bestiller. Når vi udfører vores filtjek, kigger vi udelukkende på filens format. Vi kigger altså ikke efter opløsning, designelementer, logoer mm.

Dataoplysninger

Medtag en margen beskæring på 2mm. Vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Trykfilsformater inkl. 2mm bleed:

A5 format: 15,2 x 21,4cm

Beskåret størrelse: 14,8 x 21,0cm

Opløsningen skal være mindst 300 dpi.

Maksimum farvepåføring: 300 %

Farveprofiler:

FOGRA39 (ISO coated v2) eller FOGRA51 (PSO Coated v3) til bestrøget papir.

FOGRA47 (PSO uncoated ISO12647) eller FOGRA52 til ubestrøget papir.

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer i trykfil-PDF slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!

– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Skal vi designe dit A5 postkort?

Har du brug for hjælp til at designe en flyer med blikfang? Se vores priser på grafisk arbejde her.

FAQ:

Hvilket papir skal jeg vælge til mine A5 postkort?

Hvad du skal bruge dine flyers til, hvordan de skal se ud og føles samt hvad dit budget er, er alt sammen noget der spiller ind på hvilket papir du skal vælge til A5 postkort. Vores lækre 260g cromocard, er et godt valg hvis du ønsker at få den ”rigtige” postkort følelse. Cromocard papiret har den klassiske ”ru” og skrivbar bagside med en glattere forside. Leder du efter noget, der ikke har en ru bagside som et klassisk postkort, kan du tage et kig på vores A5 postkort her.

Hvordan uploader jeg min print-fil?

Vi har en super simpel uploading-proces, så det tager ikke mange sekunder at bestille A5 postkort i vores shop. Du uploader en fil øverst på siden lige under antal og papirvalg, som du enten kan klikke på eller ”drag-n-drop” en fil.

Hvornår vil jeg modtage mine postkort?

Vi ønsker at ekspedere alle ordre i en fart, så du har dine tryksager hurtigst muligt. Vi bestræber os på at sende alle ordre senest efterfølgende hverdag, hvilket giver op til 3 dages levering. Du kan dog ofte forvente endnu hurtigere ekspedition og afsendelse.