Labelark Ø90

Bestil Ø9 labels her

✓ Labelark (papir)
✓ Digitaltryk som sikrer høj kvalitet.
✓ Tryk på én side (4+0)
✓ Tryk til kant muligt (husk 3mm bleed)
✓ Altid gratis levering
✓ Afhent samme dag*

Kategori:

Ø9 labels med tryk

Labels eller klistermærker med tryk, kan bruges til alverdens forskellige formål. Uanset om du skal mærke varer, priser, promovere, sætte på emballage eller noget helt andet, så er labels med tryk en billig og oplagt mulighed. Du kan også nemt bruge labels som adresselabels, industrilabels og på påsætning af stort set hvad som helst indendørs.

Vi garanterer hurtig levering, så du skal ikke vente længe på at modtage og tage dine nye labels i brug. Vi printer Ø9 labels på A4 ark, som leveres klar til brug. Har du spørgsmål til labels eller står du med en hasteropgave og er i tvivl om vi kan nå at have dem fremme inden en specifik dato, er du meget velkommen til at kontakte os.

Branding på dine pakker, produkter og breve

Er du i tvivl om det overhovedet giver mening for dig, at bruge labels med tryk? Hvis det er tilfældet, så kan vi sige at det gør det. Etiketter og labels er et utrolig godt, billigt og effektivt markedsføringsværktøj der bidrager til øget kendskab til din virksomhed eller dit produkt. Labels med tryk er relevante for stort set alle virksomheder i større eller mindre grad.

  • Sæt dem på jeres produktindpakninger eller emballage
  • Del ud til ansatte, partnere og kunder – du vil pludselig se jeres logo på computere, telefoner, tasker mm.
  • Brug etiketter til messer som både et alternativt visitkort, men også som gratis reklameartikel til uddeling

Ø9 Labels i høj kvalitet til lav pris

Når du bestiller etiketter eller labels med tryk, kan du være helt sikker på at kvaliteten altid er i top. Vi printer på vores profesionelle digitale produktionsprinter CMYK fuldfarve tryk på én side (4+0) – vi printer dog ikke hvid og metalfarver på labels. For at opnå det bedste resultat er det derfor vigtigt, at du overvejer hvilke farver du benytter. Har du eksempelvis et ønske om at få printet guld, er labels ikke det rigtige til dig.

Du skal ikke bekymre dig om holdbarheden af dine labels. Ved korrekt benyttelse (læs: indendørs) holder dine labels i flere år, når de placeres på glatte og plane overflader. Montering er ligeledes ikke noget du skal frygte. Du kan nemt montere dine labels med dine hænder uden brug af hverken skraber eller andet monteringsværktøj.

Afhent dine Ø9 labels med tryk i Odense

Bestiller du dine labels, etiketter eller klistermærker inden kl. 12, kan du afhente dine færdige labels samme dag i butikken i Odense. Vi printer Ø9 labels på ark på vores digitale produktionsmaskine, så vi laver lynhurtigt rigtig mange labels.Vi sender dig en mail lige så snart de er klar til afhentning.