A5 Foldere (2-fløjet)

Bestil dine foldere her ↓
✓ Kvalitets foldere med fuldt farvetryk
✓ Digitaltryk der sikrer høj kvalitet.
✓ Hurtig og gratis levering af foldere
✓ Vælg imellem flere forskellige papirtyper.
✓ Mulighed for afhentning samme dag

Kategori:

A5 foldere

En A5 folder starter med at være et fladt ark – et A4 ark – men udvikles til noget meget mere flot og spændende. En 4 siddet A5 folder er et ideelt værktøj i marketing-værktøjskassen, når du skal promovere dine produkter, ydelser eller tilbud, hvor du kan tilføje masser information og flotte billeder på hele 4 A5 sider. Med en A5 folder, slipper du for at overfylde en A5 flyer med alt for meget indhold på alt for lidt plads, som bare forvirrer dine kunder. Lav i stedet en flot, kreativ og informativ A5 folder med plads til det hele, samtidig med at skabe et nemt overblik – dine kunder vil takke dig for det!

Info:

148mm x 210mm (A5)

Ideelt til promovering af produkter og ydelser

1-3 dages levering

4 sider

Digitaltryk

Trykklar fil:

Den færdige A5 folder måler 148mm x 210mm. Du skal derfor sørge for at lave en trykfil, der måler 152mm x 214mm for at tilføje 2mm bleed til alle 4 sider så der ikke skæres noget af dit motiv.

Filtjek:

Er du usikker på, om du har lavet din fil i korrekte mål, laver vi gerne et gratis filtjek inden du placerer din ordre i webshoppen. Når vi laver et gratis filtjek, kigger vi kun efter om filen har de korrekte mål som vi skal bruge. Designelementer, logoer mm. vil ikke blive gennemgået.

Dataoplysninger:

Medtag en margen beskæring på 2mm. Vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Trykfilsformater inkl. 2mm bleed:

A5 format: 14,8cm x 21cm

Beskåret størrelse: 15,2 x 21,4cm

Opløsningen skal være mindst 300 dpi.

Maksimum farvepåføring: 300 %

Vi anbefaler ikke, at du laver layouts med rammer om dine motiver da disse nemt kan syne skævt.

Farveprofiler:

FOGRA39 (ISO coated v2) eller FOGRA51 (PSO Coated v3) til bestrøget papir.

FOGRA47 (PSO uncoated ISO12647) eller FOGRA52 til ubestrøget papir.

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer i trykfil-PDF slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!

– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Skal vi designe din A5 folder?

Hvis du har brug for en hjælpende hånd, sidder vi klar til at kreere et fangende design for dig. Se vores priser på grafisk arbejde her.

FAQ:

Hvilket papir skal jeg vælge til mine A5 folder?

Hvad du skal bruge dine foldere til, hvordan de skal se ud og føles samt hvad dit budget er, er alt sammen noget der spiller ind på hvilket papir du skal vælge til din folder. Vores klassiske 160g papir, er et godt valg hvis du ønsker at holde udgifterne til print nede og er den samme kvalitet, som mange andre trykkerier kalder ”standard”. Leder du efter noget lidt mere lækkert og eksklusivt, anbefaler vi et kraftigt 300g papir som både føles og ser lækkert og eksklusivt ud.

Hvordan uploader jeg min print-fil?

Vi har en super simpel upload-proces, så det tager ikke mange sekunder at bestille A5 foldere i vores shop. Du uploader en fil øverst på siden lige under antal og papirvalg, som du enten kan klikke på eller ”drag-n-drop” en fil.

Hvornår vil jeg modtage mine A5 foldere?

Vi ønsker at ekspedere alle ordre i en fart, så du har dine tryksager hurtigst muligt. Vi bestræber os på at sende alle ordre senest efterfølgende hverdag, hvilket giver op til 3 dages levering. Du kan dog ofte forvente endnu hurtigere ekspedition og afsendelse.