A4 Foldere (2-fløjet)

Bestil dine foldere her ↓
✓ Kvalitets foldere med fuldt farvetryk
✓ Digitaltryk der sikrer høj kvalitet.
✓ Hurtig og gratis levering af foldere
✓ Vælg imellem flere forskellige papirtyper.
✓ Mulighed for afhentning samme dag
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

A4 foldere

En A4 folder starter med at være et fladt ark – et A3 ark (og er 420mm x 297mm når den er udfoldet) – men udvikles til noget meget mere flot og spændende. En 4 siddet A4 folder er et ideelt værktøj i marketing-værktøjskassen, når du skal distribuere information, præsentationer eller dedikerer enkeltsider til specielle produkttilbud. Med en A4 folder, slipper du for at overfylde en A4 flyer eller klemme alt for meget indhold på alt for lidt plads i en A5 folder, som bare forvirrer dine kunder. Lav i stedet en flot, kreativ og informativ A4 folder, eller katalog, med plads til det hele, samtidig med at skabe et nemt overblik – dine kunder vil takke dig for det!

Info:

210mm x 297mm (lukket)

420mm x 297mm (åben)

Ideelt til informationsdeling, produktkataloger og menukort

1-3 dages levering

4 sider

Digitaltryk

Trykklar fil:

Den færdige A4 folder måler 210mm x 297mm. Du skal derfor sørge for at lave en trykfil, der måler 214mm x 301mm for at tilføje 2mm bleed til alle 4 sider så der ikke skæres noget af dit motiv.

Filtjek:

Er du usikker på, om du har lavet din fil i korrekte mål, laver vi gerne et gratis filtjek inden du placerer din ordre i webshoppen. Når vi laver et gratis filtjek, kigger vi kun efter om filen har de korrekte mål som vi skal bruge. Designelementer, logoer mm. vil ikke blive gennemgået.

Dataoplysninger

Medtag en margen beskæring på 2mm. Vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Trykfilsformater inkl. 2mm bleed:

A4 format: 21,4cm x 31,1cm

Beskåret størrelse: 21, x 29,7cm

Opløsningen skal være mindst 300 dpi.

Maksimum farvepåføring: 300 %

Vi anbefaler ikke, at du laver layouts med rammer om dine motiver da disse nemt kan syne skævt.

Farveprofiler:

FOGRA39 (ISO coated v2) eller FOGRA51 (PSO Coated v3).

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer i trykfil-PDF slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!

– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Skal vi designe din A4 folder?

Hvis du har brug for en hjælpende hånd, sidder vi klar til at kreere et fangende design for dig. Se vores priser på grafisk arbejde her.

FAQ:

Hvilket papir skal jeg vælge til mine A4 folder?

Hvad du skal bruge dine foldere til, hvordan de skal se ud og føles samt hvad dit budget er, er alt sammen noget der spiller ind på hvilket papir du skal vælge til din folder. Vores klassiske 160g papir, er et godt valg hvis du ønsker at holde udgifterne til print nede og er den samme kvalitet, som mange andre trykkerier kalder ”standard”. Leder du efter noget lidt mere lækkert og eksklusivt, anbefaler vi et kraftigt 300g papir som både føles og ser lækkert og eksklusivt ud. Vi tager gerne en snak med dig og kommer med vores anbefalinger, på baggrund af formålet med din folder.

Hvordan uploader jeg min print-fil?

Vi har en super simpel upload-proces, så det tager ikke mange sekunder at bestille A4 foldere i vores shop. Du uploader en fil øverst på siden lige under antal og papirvalg, som du enten kan klikke på eller ”drag-n-drop” en fil.

Hvornår vil jeg modtage mine A4 foldere?

Vi ønsker at ekspedere alle ordre i en fart, så du har dine tryksager hurtigst muligt. Vi bestræber os på at sende alle ordre senest efterfølgende hverdag, hvilket giver op til 3 dages levering. Du kan dog ofte forvente endnu hurtigere ekspedition og afsendelse.

Hvordan kan jeg måle på min kampagne?

  • Du kan tracke successen af din offline kampagne ved at tilføje et tidsbestemt tilbud.
  • Du kan samtidig tilføje en QR-kode, som dine kunder kan scanne med deres smartphone eller tablet. Det er samtidig en interaktiv måde, som gør det utroligt nemt for dig at tracke på effekten af din offline-kampagne.