A6 Flyers

Bestil dine flyers her ↓
✓ Kvalitetsflyers med farvetryk på begge sider.
✓ Digitaltryk der sikrer høj kvalitet.
✓ Hurtig og gratis levering af flyers
✓ Vælg imellem flere forskellige papirtyper.
✓ Mulighed for afhentning samme dag
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

A6 flyers & løsblade

Skal du promovere et event, et nyt produkt eller komme ud med et budskab, er A6 flyers et fantastisk billigt markedsføringsredskab til at komme i mål. Det eneste du skal gøre, er at designe et lækkert design med blikfang, vælge din foretrukne papirtype og så sørger vi for at printe og lave et lækkert produkt.

Info:

105mm x 148mm (A6)

Ideelt til promovering

1-3 dages levering

Digitaltryk

Trykklar fil:

Den færdige A6 flyer måler 105mm x 148mm. Du skal derfor sørge for at lave en fil, der måler 109mm x 152mm for at tilføje 2mm bleed til alle 4 sider.

Filtjek:

Er du usikker på, om du har lavet din fil i korrekte mål, laver vi gerne et gratis filtjek inden du placerer din ordre i webshoppen. Når vi laver et gratis filtjek, kigger vi kun efter om filen har de korrekte mål som vi skal bruge. Designelementer, logoer mm. vil ikke blive gennemgået.

Dataoplysninger

Medtag en margen beskæring på 2mm. Vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Trykfilsformater inkl. 2mm bleed:

A6 format: 10,9cm x 15,2cm

Beskåret størrelse: 10,5 x 14,8cm

Opløsningen skal være mindst 300 dpi.

Maksimum farvepåføring: 300 %

Farveprofiler:

FOGRA39 (ISO coated v2) eller FOGRA51 (PSO Coated v3).

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer i trykfil-PDF slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!

– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Skal vi designe din A6 flyer?

Hvis du har brug for en hjælpende hånd, sidder vi klar til at kreere et fangende design for dig. Se vores priser på grafisk arbejde her.

FAQ:

Hvilket papir skal jeg vælge til mine A6 flyers?

Hvad du skal bruge dine flyers til, hvordan de skal se ud og føles samt hvad dit budget er, er alt sammen noget der spiller ind på hvilket papir du skal vælge til A6 flyers. Vores klassiske 170g papir, er et godt valg hvis du ønsker at holde udgifterne til print nede og er den samme kvalitet, som mange andre printfirmaer kalder ”standard”. Leder du efter noget lidt mere lækkert og eksklusivt, anbefaler vi et kraftigt 300g papir som både føles og ser lækkert og eksklusivt ud.

Hvordan uploader jeg min print-fil?

Vi har en super simpel uploading-proces, så det tager ikke mange sekunder at bestille A6 flyers i vores shop. Du uploader en fil øverst på siden lige under antal og papirvalg, som du enten kan klikke på eller ”drag-n-drop” en fil.

Hvornår vil jeg modtage mine flyers?

Vi ønsker at ekspedere alle ordre i en fart, så du har dine tryksager hurtigst muligt. Vi bestræber os på at sende alle ordre senest efterfølgende hverdag, hvilket giver op til 3 dages levering. Du kan dog ofte forvente endnu hurtigere ekspedition og afsendelse.