Roll up bannere

Roll ups udstillingssystem er en økonomisk god løsning, når du skal præsentere produkter, løsninger og services på en messestand, i din butik, på dit kontor – ja faktisk alle steder, hvor du har brug for at sprede dine budskaber eller løsninger. Roll up bannere er et ”must have” på messer, fordi det fanger deltagernes interesse samtidig med, at det er både hurtigt og nemt at folde ud og pakke ned igen.

Vores roll ups og bannersystemer leveres med en solid aluminiumsfod, som sikrer en lav vægt, stabilitet og er let transportabel. Få en elegant og meget billig eksponering på messer og udstillinger med roll up bannere.

Billige

God til et fast ståsted

Eksklusive

God til nedpakning flere gange

Priser inkl. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster” kan vi hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Billige roll ups

Hos BR Offset kan du finde roll up systemer og bannere til faste lave priser i forskellige størrelser og antal. Vores billige roll ups er den ideelle løsning til dig, der kun er til messe en gang i mellem. Vores bannere er særdeles egnet til indendørs brug og leveres med en stabil aluminiumsfod.
Roll ups er en af de mest populære tryksager – med god grund. Kom ud med dine budskaber til mange mennesker for få penge.

Banneret laves på PP-film med en sort bagside (lysblokker), som gør at hverken lampe- eller sollys stråler igennem. Materialet/overfladen er overvejende mat.

Bannermateriale til roll ups

Hos BR Offset kan du vælge imellem forskellige bannermaterialer. Der er fordele og ulemper ved hvert enkelt materiale – mest i forhold til pris, holdbarhed og brug.

 

Standard: Til dig der lejlighedsvis er på messer og har brug for roll ups. Her får du et bannermateriale af pp-film, som er en billig løsning, som er egnet til indendørs brug få gange – det er en stabil roll up, som kan bruges længe hvis ikke den pakkes op og ned hele tiden. PP-film er for mange rigeligt, fordi man enten har dem stående fremme hele tiden f.eks. i en butik, og derfor ikke slider materialet, eller fordi man ikke deltager i ret mange messer om året.

 

Premium: Til dig der ofte er til messer og har brug for kvalitetsmateriale, der holder til at blive sat op og pakket ned mange gange om året. Her får du B1 brandgodkendt PVC-folie, som kan benyttes både indendørs og udendørs. PVC-folie er et kraftigt materiale, som holder til både vind og vejr og er derfor velegnet til dig, der genbruger dine roll ups igen og igen. Vær opmærksom på, at der er længere leveringstid på denne model.

Vælg det optimale format til dine roll ups

Vi tilbyder roll ups i forskellige størrelser – både højde og bredde. Det afgørende for størrelsen, er hvor meget information du vil give. Overvej hvilke budskaber du vil fremhæve og hvor din messestand er. Store roll up systemer kan benyttes til at stjæle opmærksomheden fra de andre stande, men kan også være fordelagtige hvis du får en stand med en dårlig placering.

 

Hos BR Offset leverer vi roll ups fra 85cm til 200cm i bredden og 200cm til 300cm i højden.

 

Roll up banner formater og mål

– 85x200cm

– 85x215cm

– 100x200cm

– 100x215cm

– 200x200cm

– 200x220cm

– 200x250cm

– 200x300cm

Har du brug for hjælp til at designe din roll up

Vi har en kompetente grafiker, som leverer professionelle og gennemtænkte layouts der er skræddersyet din målgruppe med udgangspunkt i dine ønsker og idéer. Vi designer roll ups til nogle af landets bedste priser – vi sender altid designs til godkendelse hos dig, inden vi printer. På den måde sikrer vi altid 100% tilfredshed. Læs mere om vores grafiske design her.

 

Hvad får du, når du køber roll ups hos os?

       Kraftige og holdbare roll up bannere med lysblokker

       Stabile og sikre aluminiumsfødder samt ”teltstang”

       En lækker og praktisk transporttaske

Sådan bestiller du roll ups online

1.     Vælg det ønskede antal

2.     Vælg størrelse

3.     Vælg bannermateriale – PP-film eller PVC-banner

4.     Vælg om du skal have hjælp til dit roll up design, eller om du har et klar til upload

5.     Læg i kurv og gennemfør betaling og få leveret din pakke inden længe

 

Hvorfor bruge roll ups frem for andre typer af bannere?

Roll ups er et fleksibelt og let anvendeligt markedsføringsmateriale. Det er både nemt og hurtigt at stille en roll up op på din messestand, men det er lige så nemt at pakke ned igen og tage med hjem.

 

Roll ups er velegnet, når du har brug for at kunne rykke rundt på dine budskaber. Du får et mere professionelt udtryk, når dit banner er sat op i et roll up system frem for bare at hænge et banner op. Herudover får du får et display, som tager minimalt lagerplads når det ikke bruges.

Samlevejledning til din roll up

Åbn transporttasken og tag roll up stativet op.

Placer stativet på gulvet og drej fødderne ud, så den står stabilt.

Forbind stangen i hullet på foden og sæt den fast.

Træk toppen af banneret helt op og fastgør stangen på den lille krog på bagsiden af banneret.

Kan roll ups stå udendørs

Ja og nej. 

Materialet kan godt holde til at stå udendørs i perioder, men du skal være opmærksom på vind/blæst. Roll up banneret, som typisk måler 85x200cm, fungerer på samme vis som et sejl i vinden.

Det betyder, at udstillingen er forholdsvis ustabil og vil have let ved at blive blæst omkuld af vinden. Hvis du vil udstille din roll up udendørs, bør du pålægge vægt på kassetten i bunden.

Hvor mange gange kan en roll up bruges?

Hvor mange gange, og hvor længe, et roll up-system kan bruges, påvirkes primært af behandlingen og brugen af det.

Jo oftere det rulles op og ned, jo mere vil det slide. Levetiden er derfor ikke helt entydig. Ved brug på kontorer, butikker, klinikker mm. hvor det bare står, vil dine roll ups holde meget, meget længe.

Kan kasetten genbruges?

I princippet kan kasetten (bunden) godt genbruges, men det kræver et større kendskab at kunne udskifte roll up bannere og omkostningerne ved det er så høje at det typisk er billigere at bestille et nyt komplet roll up system.