Menukort

Bestil dine menukort med tryk her ↓
✓ Topkvalitets menukort med tryk 
✓ Menukort til restauranter, pizzeriaer, sandwichbarer m.fl.
✓ Professionel digitaltryk der sikrer højeste trykkvalitet
✓ Altid gratis og hurtig levering

Sådan bestiller du menukort
Du kan nemt og hurtigt finde prisen på menukort online herunder. Har du brug for hjælp til layout, hjælper vi gerne med at give dine kunder en god oversigt over dine retter på et flot og professionelt designet spisekort.

A4 Ark

Menukort i A4-format, som ikke er foldede.

A5 (2-fløjet)

Et A4-ark, som er foldet én gang på midten.

A4 (2-fløjet)

Et A3-ark, som er foldet én gang på midten.

Priser inkl. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster” kan vi hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Menukort

Går du med gastronomiske drømme, eller har du allerede realiseret drømmen der får dine kunders mundvige til at løbe i vand? Hos BR Offset kan vi hjælpe dig med, at få trykt indbydende menukort til din restauration eller til andre formål i absolut højeste kvalitet. Menukort, spisekort, drikkekort, dessertkort cocktailkort – vi leverer det hele. 

Giv dine sultne gæster et komplet overblik over de retter og drikkevarer du tilbyder med vores lækre menukort. Brug dem i restauranten, eller del dem ud ved skranken, så dine kunder kan tage det med hjem. Vi anbefaler, at du tilføjer lækre billeder af dine retter til at vække dine kunders appetit. 

Menukort kan fås i mange forskellige formater, og det er ikke anderledes hos os. Vi laver 4-sidet, 6-sidet og 8-sidet menukort, med forskellige typer fals. Kort sagt – vi leverer lige det du skal bruge.

Menukort med tryk

Vil du have et professionelt trykt og designet menukort, så er du komme til det rette sted. Vi leverer både trykte menukort, men vores grafiker hjælper dig også gerne med at få et helt unikt layout, der passer til jeres stil, brand og udstråling. Dit spisekort er din restaurants ansigt udadtil, og det kræver derfor omtanke at designe et professionelt og unikt spisekort, så du kan skille dig ud fra konkurrenterne og samtidig udstråle kvalitet.

Vælg det rigtige papir til dine menukort

Når vi taler menukort, er den primære forskel hvilket papir de er trykt på – og naturligvis formatet.

Det har meget at sige i forhold til hvordan de føles.

Vores udvalg af papir til menukort og spisekort

Hos BR Offset tilbyder vi primært 5 forskellige papirtykkelser.

Når man snakker gram på papir, er det per kvadratmeter. Det vil sige at menukort trykt på 300g/m² papir, ikke vejer 300 gram stykket, men derimod at en kvadratmeter af papiret vejer 300 gram. Jo højere vægt, jo mere tykt, stift og dermed også eksklusivt vil papiret som tommelfingerregel være. Menukort kan trykkes på 120g, 160g, 170g, 300g og 350g papir på coated eller uncoated papir.

Hvilken papirtykkelse skal du vælge?

Hvilken papirtykkelse og papirtype du skal vælge, afhænger af forskellige ting. Har du et pizzaria, sandwichbar eller lignende, hvor menukortene som regel er én gangs kort, som kunderne tager med hjem, anbefaler vi typisk 170g papir. Med 170g papir får du lækre én gangs menukort, med skarp farvegengivelse uden det bliver for “slasket”.

Har du derimod en restaurant, hvor dine kunder får et menukort til at få et overblik over jeres menuer/retter som leveres tilbage, anbefaler vi 300g eller 350g papir. Dette papir er mere stift og holdbart, så det kan holde til at blive brugt flere gange uden at gå i stykker.

Vores silkepapir til menukort

Vi anvender primært vores lækre papir fra Xerox Colotech. Det har en god kvalitet og sikrer et flot resultat, med en lettere blank eller mat overflade.

Til menukort tilbyder vi dette papir i 120g/m², 160g/m², 170g/m², 300g/m² og 350g/m².

Vælg det optimale format

Når du skal have trykt menukort, spiller det en væsentlig rolle, hvilken størrelse, de skal være i. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvor meget information, du vil give – og ikke mindst, hvor mange retter du tilbyder. Men du kan med fordel også overveje hvem og hvor, dine kort skal ses.

Menukort til restauranter

Få omdannet dine indbydende madbilleder og lækre beskrivelser til en professionel restaurantmenu. Vi sørger for, at dine kunders tænder løber i vand ved at give dem et smugkig på dine lækre retter. 

Lad os om det grafiske, så du kan bruge tiden i køkkenet. Få et uforpligtende tilbud på design af dine menukort.  

Har du specialiteter, eller sæsonbestemte retter behøver du ikke at starte helt forfra hver gang, når du overlader det grafiske til os. Vi sørger for, at gemme dine filer så vi hurtigt og nemt kan tilrette menuer, billeder eller bare priser. 

Afhent dine menukort i Odense samme dag

Er behovet for menukort pludseligt opstået, fordi du er løbet tør eller akut skal bruge nogle, kan vi printe dine menukort og have dem klar til afhentning samme dag. Du kan også komme uanmeldt med dine filer på en USB eller lignende og så printer vi dine menukort til dig med det samme. 

Menu- og spisekort i mange formater

I vores trykkeri leverer vi menu- og spisekort i mange forskellige formater. Skal du have enkelte 2-sidet menukort, drikkekort, cocktailkort, dessertkort eller lignede leverer vi det i lige det format du skal bruge, om det er A4, A3 eller endnu større. Skal du have dem rigtig store menukort til at hænge op, kan du med fordel kigge på vores udvalg af plakater. Vil du give dine kunder et overblik over dine menuer med et foldet kort, er vi ligeledes leveringsdygtige i det – uanset om du skal bruge 4, 6 eller 8 sider. 

Skal du bruge særlige- eller konturskårede formater, bedes du sende os en forespørgsel på mail eller vores kontaktformular.

Design dine egne menukort med vores gratis skabeloner

Vores skabeloner lader selv den mest uerfarne inden for grafik omdanne en portion madbilleder og lækre beskrivelser til en professionel restaurantmenu på meget kort tid. Vores designskabeloner er designet af professionelle grafikere, så du ganske enkelt skal udskifte billederne med dine madbilleder og tiltrækkende tekster. Det har aldrig været nemmere at designe et professionelt og indbydende resturantmenukort.

OBS. Skabeloner er ikke tilgængelige i øjeblikket.

 

Drinkskort, vinkort, kaffekort - alt i print til dine menuer

Vi tilbyder et komplet udvalg af tryksager til restaurationer, så hvad end du har brug for kan du finde et flot, kreativt og indbydende kort i lige det design, der passer ind i dit spisested. Er du ikke erhvervsdrivende, har vi også løsninger til dig der vil imponere til festen. Skal du giftes, holde fødselsdag, konfirmation eller noget helt andet, så kan vi printe alt det du har brug for fra bordkort til menukort.