Viser alle 9 resultater

Hos BR Offset tilbyder vi næsten alt inden for tryksager og print - visitkort, flyers, klistermærker - you name it. Vi producerer store oplag via offsettryk og vi vil typisk benytte digitaltryk ved mindre oplag. På denne måde opnår du altid den billigste pris på dine tryksager. Hvis du ønsker at gøre noget helt specielt ud af dine tryksager, så kan vi give dine tryksager enten UV-lak eller lækre efterbehandlinger. Vi leverer tryksager i Odense og hele Danmark, og har altid trykkvalitet, kyndige vejledning og god kundeservice i fokus. 

Fra 0,09 DKK/stk

Bliv husket af dem du møder med lækre visitkort

Se mere
Fra 0,10 DKK/stk

Del dit budskab eller tilbud med lækre flyers

Se mere
Fra 0,03 DKK/cm²

Klistermærker er perfekte til outdoor marketing

Se mere
Fra 0,15 DKK/stk

Postkort er den perfekte "gave" til dine kunder

Se mere
Fra 0,02 DKK/stk

Gør dine gavekort lækre, eksklusive og værdifulde

Se mere
Fra 0,21 DKK/stk

Det oplagte valg, hvis du har flere budskaber

Se mere
Fra 0,02 DKK/stk

Skriveblokke

Se mere
Fra 0,02 DKK/stk

Brevpapir

Se mere
Fra 0,02 DKK/stk

Bevar minderne - FĂĄ printet dine billeder her

Se mere

Høj kvalitet og glade kunder..

Hør fra vores kunder, hvorfor de har valgt tryksager fra BR Offset

Tryksager der matcher dit behov

Du finder alle vores tryksager i standardformater og kan med få klik bestille med vores simple online bestilling. Vælg antal, format, papir, evt. efterbehandling og upload din fil - så er du klar til at dele dit budskab med dine kunder. Hvad betyder det for dig? Ved denne formel sparer du både tid og penge på dit print, og får dine tryksager billigere uden at gå på kompromis med trykkvaliteten.

Kan du ikke finde de tryksager der passer til dig behov? Tøv ikke med at kontakte os på vores chat, kontaktformular eller på mail. Vi står altid til rådighed både i form af vejledning, hjælp til grafisk design eller øvrige tryksager, som du ikke finder her på siden. Vi hjælper dig altid med at finde den bedste løsning til dit behov hvad enten det er papirvalg, farvevalg, formater eller lignende. Vi bestræber os på, at præsentere forskellige løsninger inden for tryksager for at ramme et eksakt match mellem dig, dit budskab og dine kunder.

Har du en plakatshop eller sælger du plakater i din butik, så er vi den rette samarbejdspartner for dig. Vi tilbyder specialpriser og særlige vilkår for vores kunder med plakatshops. Læs mere om vores dropshipping.

Digitaltryk - smĂĄ oplag til smĂĄ priser

Digitaltryk er den hurtigste og billigste måde at producere tryksager, hvis dit behov er små oplag. Når der er tale om digitaltryk benyttes der ikke en én fast trykform, hvilket betyder at det oftest vil være billigst med digitaltryk hvis du skal bruge et lille antal tryksager, eller hvis du har mange forskellige motiver. Det er altså muligt at ændre motivet der trykkes for hvert enkelt print. Digitaltryk er derfor den optimale trykmetode for dig der har behov for et lille antal prints eller mange forskellige motiver.

Når man producerer med digitaltryk bliver tryksagerne, som ordet hentyder, fremstillet ud fra digitale data. Digitaltryk foregår via en direkte kommunikation mellem computer og printer. Det er derfor nemt og hurtigt at uploade flere billeder eller filer samtidig og opstille dem i prioriteret rækkefølge, hvorefter trykmaskinen - eller printeren - automatisk kører alle filerne igennem uden at stoppe undervejs, selvom der er flere forskellige motiver. Hvis du har behov for et stort oplag af hvert motiv vil det dog altid være en bedre løsning for dig vælge offsettryk, fordi offsettryk er langt hurtigere når der skal trykkes store oplag. Digitaltryk er for dig, der ønsker små oplag med knivskarp trykkvalitet og farvegengivelse. Udover at kunne lave billige tryksager i små oplag vil vi ofte kunne levere digitaltrykte medier hurtigere end offsettrykte. Dette er muligt fordi man med digitaltryk kan efterbehandle lige efter print, hvorfor vi hurtigere kan sende dem ud af huset.

Offsettryk - en mængderabat der ikke er til at overse

Med Offsettryk har du mulighed for at opnå store mængderabatter. Offset er en trykmetode, hvor der bruges olie (blæk) til at trykke på papiret. Metoden gør at man med enorm præcision kan trykke store oplag meget hurtigt. Det betyder naturligvis også at man ved større oplag kan opnå en meget lille stykpris på sine tryksager. Ulempen ved offset er, at det kræver en del opstilling for at trykke, hvorfor prisen typisk vil være høj ved små oplag.