Postkort print

Postkort med tryk er en sand klassiker inden for tryksager. Typisk bliver et postkort brugt i forbindelse med ferier, når vi sender en hilsen hjem til familien. Det er dog også et stærkt markedsføringsmateriale, der bliver benyttet flittigt på både messer og i forbindelse med forsendelser fra webshops. Få printet dine egne postkort med logo, billeder, motiver eller noget helt andet og del ud til både nuværende og nye potentielle kunder.

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Det er selvfølgelig altid en god idé at bestille dine tryksager i god tid, men er du sent ude med bestillingen, så er det i mange tilfælde ikke noget problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter bestillingen, så vi altid har din ryg, hvis du står med en “haster”. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Personlige postkort

Du kan få dit unikke budskab ud nemt og ubesværet, hvad enten formålet er informationsdeling eller salg. Et godt designet postkort kan også bringe smilet frem hos både nuværende og nye potentielle kunder,  hvilket er medvirkende til, at netop dig og din forretning vil blive husket.

Vi printer postkort i flere forskellige formater og printer på 260g/m² til 350g/m² papir med mulighed for farvetryk på begge sider.

Kan du ikke finde det rette format, eller ønsker du andet papir? Kontakt os gerne på mail eller telefon, så finder vi helt sikkert en løsning i fællesskab.

Vælg det rigtige papir til dine post

Hos BR Offset har vi flere forskellige papirtyper. Du kan nemt få trykt dit logo eller et foto på vores postkortpapir.
Du og dine kunder kan naturligvis også nemt skrive bag på postkortene.

Vores klassiske og budgetvenlige papir fra Multi Art Silk. Det er 300 grams papir, hvilket betyder, at en kvadratmeter af papiret vejer 300g. Til sammenligning er almindeligt kopipapir typisk 80 grams papir, så du får væsentligt mere ‘gods’ i dette papir.

Dette papir benyttes også til kraftige flyers samt visitkort. 

Vores mest eksklusive papir til postkort. Det er, på trods af den lavere gramvægt, meget stift og lækkert. Kromokarton indeholder en del træfibrer, hvilket gør det tykt og stift. Denne papirtype er det klassiske postkortpapir, med ru bagside og glat forside.
Skal dine postkort gøre indtryk på modtageren, så overvej dette papir.

Postkort format

Når du skal have trykt postkort, skal du forholde dig til størrelsen af selve kortet. Vi kan lave kortene i lige den størrelse, du ønsker. Kontakt os gerne, hvis du vil have et specielt format, som ikke er standard.
Vi tilbyder naturligvis også de klassiske formater, som du kan læse mere om herunder og bestille online.

Er du på udkig efter andre formater end vores standard postkortformater A5 og A6? Intet problem. Vi leverer postkort i mange forskellige formater, og de kan fås både større og mindre – alt efter dit behov. Send os din forespørgsel på mail og få et tilbud på dine næste postkort med dit tryk.

Det suverænt mest populære format, når man taler postkort, er A6 formatet. Det måler 105 millimeter på det korteste led og 148 millimeter på det længste.
Du vælger naturligvis selv, om du ønsker formatet skal være stående eller liggende.

A5-formatet er en tand større. Faktisk er det dobbelt så stort som A6-formatet. Ønsker du et foto eller lignende på forsiden af dit postkort, kan det være oplagt at vælge dette format, som er større, og hvor detaljerne derfor er nemmere at se.

Postkort med dit eget print

Hos BR Offset kan du få lavet postkort med dit eget print i formaterne A6 og A5. Postkort er et glimrende materiale til markedsføring, med sin let håndterlige størrelse og ikke mindst lave pris. Et klassisk postkort er i formatet A6, hvor der printes et billede på den ene side, mens der er plads til at skrive på den anden side. Hvis du ikke ønsker et klassisk og kedeligt postkort, så er du kommet til det rette sted. Vi leverer postkort af højeste trykkvalitet, med dit eget tryk på begge sider.

Hos BR Offset kan du få printet egne designede postkort. Mulighederne er mange. Send f.eks. postkort med dit tryk ud til dine kunder eller samarbejdspartnere til kommende events, reklamekort til uddeling, vedlæg ved dine kunders ordre og meget mere.
Design dit postkort, så dit budskab fremstår klart og tydeligt uanset om det er med henblik på at generere salg, gøre opmærksom på events eller nye produkter. Vi sørger for uovertruffen trykkvalitet, så dit design fremstår professionelt og lækkert.


Skal vi hjælpe dig med dit design? Læs mere om vores grafiske design her.

Print postkort i Odense

Vi er specialiseret i digitaltryk, hvilket giver dig knivskarpe print til lave priser. Vi kan i mange tilfælde printe dine postkort samme dag, som du bestiller dem, og have dem klar til afhentning i vores trykkeri i Odense, eller til afsendelse efterfølgende hverdag. 

Lad os hjælpe dig med dit print i Odense. Vi er leveringsdygtige i en lang række digitaltrykte tryksager af højeste kvalitet. Vi printer på professionelle digitalprintere, som sikrer dig et knivskarpt og tilfredsstillende resultat hver gang.

Hvis ikke du har mulighed for at hente dine postkort i Odense, så sender vi dem naturligvis helt gratis til dig med PostNord.