Kuglepenne med lasergravering

Bestil kuglepenne med logo her ↓

  • Lasergraverede kuglepenne
  • Eksklusivt “tryk” i form af gravering
  • Gratis levering

Sådan bestiller du graverede kuglepenne 

Det er nemt og hurtigt at bestille kuglepenne med logo eller firmanavn online herunder. Du vælger blot en type kuglepen, antal kuglepenne og uploader dit logo eller firmanavn. 

Ebony Shiny

Fås i flere forskellige farver.

Ebony Matt

Fås i flere forskellige farver.

Ebony Bambus

Ingen over - ingen ved siden af.

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster opgave” kan vi sikkert hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Kuglepenne med gravering

Kuglepenne med lasergravering har i mange år været en populær firmagave til både ansatte, særlige kunder og samarbejdspartnere. Det er der ikke noget underligt ved, fordi lasergraverede kuglepenne er eksklusive og elegante. Du rammer aldrig helt ved siden af, hvis du belønner ansatte og samarbejdspartnere med en eksklusiv kuglepen med dit firmalogo eller firmanavn graveret.

Kuglepenne med logo er også en fremragende reklameartikel. Kuglepennene har ofte til formål at reklamere for din virksomhed, hvorfor det er vigtigt at dine kuglepenne udstråler den samme professionalisme som din virksomhed. Til det formål er kuglepenne i en ordentlig kvalitet afgørende. Vi tilbyder ikke kuglepenne med klassisk tryk, men derimod lasergravering som er en kvalitetsløsning der betaler sig.

Når du vælger at få lasergraveret dit logo og/eller firmanavn, kan du ikke få farve på. Grunden til at du ikke kan få farve på trykket er, at den uploadede fil bliver graveret ned i metallet på kuglepennen og ikke trykt på.

Eksklusive kuglepenne med firmanavn

Vi tilbyder kvalitetskuglepenne i metal med lasergravering. Vi graverer ikke kuglepenne på adressen i Odense, hvilket gør at leveringstiden bliver en anelse længere end normale tryksager. En graveret kuglepen er mere eksklusiv end almindeligt tryk på kuglepenne, som sikrer dig den rette effekt hos modtageren – nemlig, at din virksomhed er professionel hele vejen rundt.

Valg af kuglepen

Vores udvalg af kuglepenne

Hos BR Offset finder du ikke et enormt udvalg af alle former for kuglepenne. Vi har udvalgt få kuglepenne, som alle holder den høje kvalitet som vi kan stå inde for. Har du særlige ønsker til andre kuglepenne end dem du finder her, kan du kontakte os og høre om mulighederne for at få dem hjem.

Bestil kuglepenne med logo online

Kuglepenne med logo er og bliver en af de mest brugte reklameartikler. Der er mange grunde til, at netop kuglepenne er så populære.

  • Billig markedsføring
  • Alle kan bruge dem
  • De ses af mange mennesker
  • Billigere end kuglepenne uden tryk i almindelige butikker

Papir og pen bruges i stort omfang, hvilket gør din reklamesøjle til en praktisk genstand hos modtageren. Duften og følelsen af en pen mod papir, kan ikke sammenlignes med computerskærm og tastatur. Din favorit kuglepen er med til at definere dig selv, og vi leder altid efter én speciel kuglepen som vi altid bruger.

Bestil kuglepenne med graveret logo online med vores online prisberegner. Det er nemt, hurtigt og billigt.

Hvad skal man tænke på, når man skal have kuglepenne med gravering?

Det er vigtigt at tænke på, at en kuglepen har en meget lille flade der kan trykkes eller graveres på i forhold til klassiske tryksager som flyers, hæfter m.fl. Vi anbefaler, at du vælger et forholdsvis simpelt tryk, som f.eks. logo, firmanavn, telefonnummer eller lignende. Det sikre valg er som regel netop logo, firmanavn eller webadresse.

Hvordan kan man anvende reklamekuglepenne?

En af de billigste, nemmeste og bedste måder at brande sin virksomhed, er at uddele kuglepenne med dit logo. At give noget væk gratis, højner chancen for at få noget tilbage igen. Modtageren af et gratis produkt, er mere tilbøjelig til at vise samme adfærd som du viser over for dem.

Det mest almindelige er at deltage på messer og lignende, hvor du kan dele dine reklameartikler ud til de besøgende på din messestand. Udover du får mulighed for at præsentere din virksomhed over for en række personer på en messe, får du også ekstra eksponering efterfølgende fra dem som har taget imod dine gratis reklamekuglepenne. Dit logo eller navn vil blive eksponeret i folks hjem og i mange tilfælde også på deres arbejde. 

Udover at du kan få eksponering på messer og konferencer, kan kuglepenne med dit logo også bruges i dine leverancer til dine kunder. En kuglepen med graveret logo og telefonnummer kan også bruges som et alternativt visitkort som du har med dig rundt som salgsfremmende materiale, når du skriver under på diverse dokumenter og efterlader dit “visitkort”.

Hvilken kuglepen skal du vælge?

Når du skal bestille kuglepenne med dit logo, er der nogle overvejelser du bør gøre dig inden du køber. Hvad er det vigtigste ved kuglepennen og hvad skal den bruges til? Er prisen det vigtigste? Er materialet det vigtigste? Eller er trykket det vigtigste? 

Udover at vælge ud fra ovenstående spørgsmål, skal du vælge den kuglepen og trykmetode der passer til din virksomheds profil. En billig reklamekuglepen i plastik bruges ofte som give aways på messer, men er kuglepennene til dine ansatte på kontoret, til samarbejdspartnere og lignende, anbefaler vi at vælge kuglepenne med gravering. Vil du gå hele vejen og vælge kvalitet til messen, så er de graverede kuglepenne også her et godt valg som dine besøgende vil sætte pris på.