Kuglepenne

Bestil dine kuglepenne her ↓
Lasergraverede kuglepenne
Eksklusivt “tryk” i form af gravering
Gratis levering

Kategori:

Sådan bestiller du graverede kuglepenne 

Det er nemt og hurtigt at bestille kuglepenne med logo eller firmanavn i vores online prisberegner herover. Du vælger blot en type kuglepen, antal kuglepenne og uploader dit logo eller firmanavn. 

Kuglepenne med gravering

Kuglepenne med lasergravering har i mange år været en populær firmagave til både ansatte, særlige kunder og samarbejdspartnere. Det er der ikke noget underligt ved, fordi lasergraverede kuglepenne er eksklusive og elegante. Du rammer aldrig helt ved siden af, hvis du belønner ansatte og samarbejdspartnere med en eksklusiv kuglepen med dit firmalogo eller firmanavn graveret.

Kuglepenne med logo er også en fremragende reklameartikel. Kuglepennene har ofte til formål at reklamere for din virksomhed, hvorfor det er vigtigt at dine kuglepenne udstråler den samme professionalisme som din virksomhed. Til det formål er kuglepenne i en ordentlig kvalitet afgørende. Vi tilbyder ikke kuglepenne med klassisk tryk, men derimod lasergravering som er en kvalitetsløsning der betaler sig.

Når du vælger at få lasergraveret dit logo og/eller firmanavn, kan du ikke få farve på. Grunden til at du ikke kan få farve på trykket er, at den uploadede fil bliver graveret ned i metallet på kuglepennen og ikke trykt på.

Eksklusive kuglepenne med firmanavn

Vi tilbyder kvalitetskuglepenne i metal med lasergravering. Vi graverer ikke kuglepenne på adressen i Odense, hvilket gør at leveringstiden bliver en anelse længere end normale tryksager. En graveret kuglepen er mere eksklusiv end almindeligt tryk på kuglepenne, som sikrer dig den rette effekt hos modtageren – nemlig, at din virksomhed er professionel hele vejen rundt.

Valg af kuglepen

Hos BR Offset finder du ikke et enormt udvalg af alle former for kuglepenne. Vi har fokuseret på et særligt udvalg af få kuglepenne, som alle holder den høje kvalitet som vi kan stå inde for. Har du særlige ønsker til andre kuglepenne end dem du finder her, kan du kontakte os og høre om mulighederne for at få dem hjem.

Bestil kuglepenne med logo online

Kuglepenne med logo er og bliver en af de mest brugte reklameartikler. Der er mange grunde til, at netop kuglepenne er så populære.

  • Billig markedsføring
  • Alle kan bruge dem
  • De ses af mange mennesker
  • Billigere end kuglepenne uden tryk i almindelige butikker

Papir og pen bruges i stort omfang, hvilket gør din reklamesøjle til en praktisk genstand hos modtageren. Duften og følelsen af en pen mod papir, kan ikke sammenlignes med computerskærm og tastatur. Din favorit kuglepen er med til at definere dig selv, og vi leder altid efter én speciel kuglepen som vi altid bruger.

Bestil kuglepenne med graveret logo med vores online prisberegner. Det er nemt, hurtigt og billigt.

Hvad skal man tænke på, når man skal have kuglepenne med gravering?

Det er vigtigt at tænke på, at en kuglepen har en meget lille flade der kan trykkes eller graveres på i forhold til klassiske tryksager som flyers, hæfter m.fl. Vi anbefaler, at du vælger et forholdsvis simpelt tryk, som f.eks. logo, firmanavn, telefonnummer eller lignende. Det sikre valg er som regel netop logo, firmanavn eller webadresse.

Hvordan kan man anvende reklamekuglepenne?

En af de billigste, nemmeste og bedste måder at brande sin virksomhed, er at uddele kuglepenne med dit logo. At give noget væk gratis, højner chancen for at få noget tilbage igen. Modtageren af et gratis produkt, er mere tilbøjelig til at vise samme adfærd som du viser over for dem.

Det mest almindelige er at deltage på messer og lignende, hvor du kan dele dine reklameartikler ud til de besøgende på din messestand. Udover du får mulighed for at præsentere din virksomhed over for en række personer på en messe, får du også ekstra eksponering efterfølgende fra dem som har taget imod dine gratis reklamekuglepenne. Dit logo eller navn vil blive eksponeret i folks hjem og i mange tilfælde også på deres arbejde. 

Udover at du kan få eksponering på messer og konferencer, kan kuglepenne med dit logo også bruges i dine leverancer til dine kunder. En kuglepen med graveret logo og telefonnummer kan også bruges som et alternativt visitkort som du har med dig rundt som salgsfremmende materiale, når du skriver under på diverse dokumenter og efterlader dit “visitkort”.