Visitkort

Det første skridt på vejen til en god og lang relation mellem dig og dine kunder — både privat og i erhverv. “Har du et visitkort” er et ofte stillet spørgsmål og det er derfor vigtigt at have et unikt visitkort der matcher netop din virksomhed. Og det bedste af det hele: Visitkort kan kommes i lommen, stå fremme på skrivebordet eller sættes fast på spejlet — prøv lige det med en e-mail..!

Dit visitkort skal afspejle hvem du er og efterlade et professionelt indtryk. Vi hjælper dig gerne med både opsætningen og tryk, så du kan fremstå som professionel og kvalitetsbevidst over for nuværende og potentielle kunder. Visitkort er én af de mest populære tryksager, som du ikke vil undvære den dag du bliver spurgt om dine kontaktoplysninger.

Vores visitkort trykkes i forskellige papirtyper, alle med høj kvalitet og offset farvetryk. Uanset hvad du vælger hos BR Offset er du sikker på at få et unikt visitkort af højeste kvalitet, der vil blive husket af din modtager.

Vores trykkeri går ind for høj kvalitet og god kundeservice
Specifikationer

Medtag en margen beskæring på 2mm, vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Trykfilsformater:
Inkl. 2,00 mm tryk til kant): 8,9 x 5,9cm
Beskåret størrelse: 8,5 x 5,5cm

Opløsningen skal være mindst 300 dpi

Maksimum farvepåføring: 300 %

Farveprofiler:
FOGRA39 (ISO coated v2) til bestrøget papir.
FOGRA47 (PSO uncoated ISO12647) til ubestrøget papir.

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer, i trykfil-PDF, slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!
– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Det er hurtigt at bestille hos vores trykkeri nær Odense

Vælg antal visitkort


Tilpas Visitkort

Papirtype
Farver
Finish
Afrundede hjørner

Upload filer

Dropshipping er for dig med en plakatshop

Vælg det rigtige papir til dine visitkort

Hos BR Offset har vi flere forskellige papirtyper. De fleste visitkort fra os og andre trykkerier,
er trykt på 300g/m². Til sammenligning er almindeligt printerpapir typisk på 80-90g/m².

MultiArt® Silk

Vi anvender primært vores lækre papir fra MultiArt® Silk, når vi snakker offsettrykte visitkort.
Det er træfrit og super lækkert bestrøget papir med høj rastertæthed, hvilket giver en høj
trykkvalitet. Specielt tekst og billeder fremstår ultra skarpt på vores visitkort. Det hænger
både sammen med det moderne og professionelle produktionsudstyr vi har, og det
kvalitetspapir vi benytter.
Til visitkort tilbyder vi tryk på MultiArt® papir som enten 300g/m² eller 400g/m².

Chromocard® fra Papyrus

Skal det være endnu mere eksklusivt så overvej vores Chromocard® fra Papyrus. Det er et flerlags cellulosepapir med en lækker glat overflade på hver side. Cellulose er et af de mest almindelige organiske stoffer i naturen. Det findes i planternes cellevægge og bruges ofte til papirproduktion. Vores Kromokarton har 100% jomfrufibre, trippelbestrøget forside og pigmenteret bagside, hvilket sikrer en god trykkvalitet som kun får dine visitkort til at fremstå endnu mere eksklusive. Finishen er silkemat, og vi trykker på det med mat, vandbaseret sværte (farve). Papiret er 450g/m², hvilket betyder at en kvadratmeter af papiret vejer hele 450g, og derfor er tykt og eksklusivt. Papiret har desuden en høj bulk-værdi, hvilket gør at det fremstår stift. Det giver dig lækre og eksklusive visitkort.

Tryksager af høj kvalitet kan bestilles online hos BR Offset

Få eksklusive visitkort med lækker finish

Hvis du ønsker et visitkort, som bliver husket, så bør du helt klart overveje at tilføje det en finish. Vi tilbyder de to nedenstående finishes på vores MultiArt® 300g/m² og 400g/m² papir. Det er ikke muligt at tilvælge finish på 450g/m² Chromocard® karton .

UV-Lak

Uv-lak hærder i det øjeblik, at det eksponeres for UV-lys. Dette giver en slidstærk og højglans overflade. Farver og nuancer bliver ekstra tydelige, og dit visitkort vil skille sig enormt meget ud fra mængden i positiv forstand. Merprisen for at tilføje denne lækre finish, er meget lille og bør derfor overvejes.

Soft Touch Kachering

Vores mest eksklusive finish. Soft touch kachering giver visitkortene et helt unikt og ekstravagant udtryk og selv følelsen af dem i hånden, bliver helt speciel. Kachering foregår på den måde, at vi først trykker visitkortene og herefter tilføjer en mat filmlaminering, som giver visitkortet dette særprægede look og fløjlsagtige bløde overflade.

Bemærk, at produktionstiden for efterbehandlinger er 2 ekstra arbejdsdage.

Er du stadig i tvivl?

Vi har samlet en del af de oftest stillede spørgsmål herunder.
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Kan jeg få forskellige motiver på mine visitkort

Nej. Priserne på denne side er baseret på ét motiv. Det skyldes at vi trykker vores visitkort via offset. Ønsker du flere forskellige motiver (f.eks. forskellige personer på kortene), så skal du bestille to portioner. Du er også velkommen til at kontakte os og få et tilbud på vistkort med flere motiver.

Hvilke formater kan I bruge?

Vi kan trykke stort set alle slags filer, men foretrækker at modtage layoutet i pdf-format.

Accordion Panel

For at opnå det bedste resultat, bør dine visitkort-filer indeholde skæremærker. Men det vigtigste er dog at de indeholder 2-3mm bleed på hver led. Det betyder at hvis dit motiv kræver tryk helt ud til kanten, skal motivet faktisk gå "ud over kanten", for at undgår hvide streger.

Er du i tvivl om hvorvidt dine filer kan bruges, så kontakt os gerne. Du kan læse mere om bleed og skæremærker i vores blogindlæg her.

Hvilken emballage bruger i?

Vi anvender udelukkende emballage af genbrugspap. De er kraftige, så dine visitkort når sikkert frem og derudover er de ganske miljøvenlige. Det går vi nemlig meget op i. Både i forhold til emballage og vores tryksager generelt. Vil du vide mere, så kan du læse vores Miljø og CSR politik her.

Hvad koster fragten?

Der er fri fragt på alle vores produkter her på webshoppen. - Også visitkort.

Billige visitkort i høj kvalitet

Hos BR Offset har vi skruet helt ned for priserne, så du kan bestille billige visitkort i kompromisløs kvalitet. Vi printer og offsettrykker på flere forskellige papirtyper, men fælles for dem alle, er at de er solide, holdbare og billige.

Bestil dine billige visitkort online og spar tid og penge. Indtast dine ønsker til dit nye visitkort i vores online prisberegner, og få et tilbud på et øjeblik.
Der er store besparelser at hente ved at bestille store oplag med samme motiv gennem vores prisberegner på forudberegnede antal, papirtyper mm.

Skal vi stå for dit visitkort design?

Er du ikke den fødte grafiker, men vil gerne skille dig ud med et flot og professionelt visitkort design? Et velovervejet og veldesignet visitkort, er i mange tilfælde en god investering. Visitkortet er dit, og din virksomheds, professionelle ansigt udadtil over for bl.a. kunder, forretningspartnere osv.
Hos BR Offset sidder vi derfor klar til at hjælpe dig med at lave en professionelt visitkort design, som du kan være stolt af at vise frem. Hvis du ikke ved hvilket papir du skal vælge, guider vi dig frem til den bedste løsning til dit behov - vi er med dig gennem hele processen fra design til tryk.
Kontakt os →

Brug visitkortformatet som stempel- eller loyalitetskort

At arbejde aktivt med kundeloyalitet kan være vigtigt for salget på langt sigt. Loyalitetskort er en af de nemmeste måder at opretholde loyaliteten blandt dine kunder. Loyalitetskort benyttes ofte af bl.a. frisører der giver den 10. klipning gratis, pizzamanden der giver den 10. pizza gratis osv.

Har du, eller dine kunder, problemer med at huske aftaler?
Vores visitkort kan også benyttes som praktiske aftalekort, så hverken du eller dine kunder glemmer jeres aftaler. Det kan f.eks. være tandlægetid, frisørtid, næste bilsyn eller lignende.