Disse giveaways og reklameartikler er gode til messer

6 giveaways og reklameartikler til messen

Annoncørbetalt indhold – Dette blogindlæg præsenteres i samarbejde med tredjepart.

De fleste virksomheder kan have stor gavn af at deltage på relevante messer og/eller events. På messer har du gode muligheder for at skabe gode kontakter og indgå store aftaler med nye nøglekunder eller leverandører – hvis du gør det rigtigt og efterlader et stærkt udtryk.

Der er altid stor konkurrence om opmærksomheden på messer. Særligt hvis du deltager på messer inden for din niche – alle dine konkurrenter er til stede. Det handler om at skille sig ud, og det kan du bl.a. gøre ved hjælp af reklameartikler og giveaways når du er på messe eller til event.

Vi har lavet en liste med de bedste reklameartikler at medbringe til messer og events, så du kan få den store kontrakt med hjem:

Vi var længe på udkig efter en stabil og billig leverandør. Blæk og toner er selvsagt enormt vigtigt for os som trykkeri. Derfor har vi været glade for samarbejdet med Tonerland.dk, som faktisk har Danmarks største udvalg af blæk og toner til private såvel som erhverv.

 1. Visitkort
  Visitkort er altid en selvfølge, uanset om du er på messe, til event, på forretningsbesøg eller får potentielle kunder eller samarbejdspartnere forbi kontoret. Det er sjældent nok at medbringe dit visitkort. Lige som alt andet skal der arbejdes seriøst med at udarbejde et fedt layout med et godt billede, der passer ind i din virksomheds DNA.
  Alt for ofte får folk lavet kedelige visitkort, som oftest bare havner i den førstkommende skraldespand. Det handler om at lave det så lækkert, at modtageren beholder dit visitkort og tager det med hjem. Det gør du ved at lave et lækkert design, få trykt på noget kvalitetspapir og få tilføjet en unik finish som f.eks. UV-lak. På den måde får du en unikke tryksager, som folk beholder.

 2. Bolsjer med logo
  Bolsjer med logo kan deles ud på messen, så du sender et sødt budskab til potentielle kunder og samarbejdspartnere – de fleste modtager med stor glæde et stykke slik. Få dit logo på bolsjepapiret og skab glæde blandt ansatte og messedeltagere.
  Velsmagende bolsjer er en billig reklameartikel til messen, som altid er en stor succes. Dit logo fremstår tydeligt på hvert enkelt bolsje og kan deles ud til mange mennesker, og eksponere dit brand – på en velsmagende måde.
  – Vær sikker på at medbringe rigeligt. De vil blive revet væk.

 3. Keyhanger
  Det er altid en god idé, at alle personer med tilknytning til din messestand bærer en keyhanger med tilhørende ”nøglekort” med kontaktoplysninger. Bliv spottet på lang afstand med nøglesnore med din virksomheds logo.
  keyhangers med dit logo fungerer også som giveaway – du kan endda på forhånd sætte et nøglekort med kontaktinformationer på hver enkelt keyhanger, så du ikke ”kun” giver en keyhanger med dit logo, men potentielle kunder har også dine kontaktoplysninger til senere.

 4. Muleposer
  Vær smart i din branding og markedsføring, når du er på messe. Giv potentielle kunder og samarbejdspartnere en mulepose med tryk– messedeltagerne vil sætte stor pris på, at få en mulepose fordi de givetvis vil få indsamlet mange kataloger, brochurer og diverse reklameartikler i løbet af dagen. Gem dine konkurrenters reklameartikler væk og lad messedeltagerne bære dit virksomhedslogo hele dagen og efterfølgende.

 5. Kuglepenne
  Reklamekuglepenne er en billig giveaway på messen, som er nem at tage med for modtageren – og så er kuglepenne altid populære. Ligesom bolsjer med logo, skal du være sikker på at medbringe rigeligt kuglepenne med logo.

 6. Flyers, foldere og brochure
  Du skal naturligvis præsentere din virksomhed på bedste vis ved at have en indbydende stand, der tiltrækker en masse ”besøgende”. Når du har fået alle messedeltagerne over til din stand, skal de selvfølgelig have nogle informative tryksager med, når de forlader din stand. Gør dit forarbejde og få designet flotte flyers eller foldere der matcher din øvrige grafiske linje, som de besøgende kan tage med hjem og læse mere om din virksomhed, dit produkt eller din service – og skabe salg.

De praktiske ting

 • Powerbank
  Du vil ikke risikere at din telefon løber tør for strøm i løbet af dagen. En powerbank er løsningen. Gå all in på branding og få lavet powerbanks med dit logo – enten til dine ansatte, eller en lidt dyrere og meget populær giveaway.
 • Visitkortholdere
  Sørg for at der er orden på tingene på din stand og fremstå professionel. Placer dine visitkort i smarte visitkortholdere og efterlad et godt indtryk.
 • Logovand
  Dine ansatte kan selvfølgelig ikke gå hele dagen uden at drikke. Få lavet vandflasker med dit firmalogo – sluk de ansattes tørst og få eksponeret dit logo så meget som muligt.