Golfbold som visitkort

Golfbolde som dit nye visitkort

Annoncørbetalt indhold – Dette blogindlæg præsenteres i samarbejde med tredjepart.

Spiller du golf – eller har prøvet det? Så er du helt sikkert stødt på golfbolde med logo. Der bliver hvert år produceret millioner af golfbolde med et kommercielt fokus, fordi golfbolde giver stor eksponering over for mange mennesker. Golfbolde skifter ofte hænder enten ved at bytte lige over, eller når greenkeeperne fisker bolde op af søerne og bruger i klubben.

Er dine kunder på golfbanen, så er golfbolde som reklamesøjle en direkte vej til dine kunders underbevidsthed.

Der findes ingen målinger eller statistik på, hvordan golfpromotion i form af logobolde performer – altså den direkte tilgang af kunder fra golfbanen, er svær at måle. særligt fordi kunderejsen i dag har mange ”berøringspunkter”, hvilket gør omnichannel marketing endnu vigtigere.

Reklamekuglepenne kan sammenlignes med golfbolde, som også når at skifte hænder op til flere gange i dens levetid. Logo golfbolde er ganske populære, særligt inden for virksomheder der deltager i ”company days”, mindre golfturneringer eller lignende, hvor man ofte støder på potentielle forretningsforbindelser – og så bliver der ikke vekslet visitkort, men golfbolde med samme formål.

Gode kunde- eller forretningsrelationer er vigtige for enhver virksomhed, fordi de gode oplevelser efterlader gode indtryk. Mødet med mulige forretningsforbindelser på golfbanen kan derfor bane vejen for stærke og lange relationer, der skaber stor værdi for både din og modpartens virksomhed.

Når den gode oplevelse er ”skabt”, handler det om at efterlade det gode indtryk og give en reminder med på vejen – hvor ofte har du ikke ”glemt” en mulig forretningspartner, hvis du ikke lige fik visitkortet med?

Et helstøbt indtryk kommer ofte i sæt. Du kan med fordel give et sæt af bolde i en fin kasse, tees eller sågar paraplyer. Alt sammen med det formål, at skabe et stærkt og vedvarende indtryk hos modtageren, så du printer din virksomhed ind i modtagerens hukommelse.

Vi var længe på udkig efter en stabil og billig leverandør. Blæk og toner er selvsagt enormt vigtigt for os som trykkeri. Derfor har vi været glade for samarbejdet med Tonerland.dk, som faktisk har Danmarks største udvalg af blæk og toner til private såvel som erhverv.

Lad ikke regn slå dig ud på greenen

Den danske sommer ”arter” sig ikke altid lige som vi vil have det. Derfor skal man være forberedt, når man gå på banen for at gå 18 huller. En praktisk golfparaply kan forlænge sæsonen markant, og fungerer samtidig som en fantastisk reklamesøjle.

Udover at være en praktisk reklamesøjle på golfbanen, er paraplyer med logo også en populær ”give-away” på gaden i våde dage, på messen og når du får forretningsforbindelser forbi kontoret. Få dine ansatte, partnere eller kunder til at brande din virksomhed med paraplyer med din virksomheds logo og opnå stor eksponering – selv når du har fri.