Visitkort med kachering

✓ Kvalitetsvisitkort med farvetryk på en eller begge sider.
✓ Mat soft touch kachering
✓ Altid gratis levering
✓ 7-10 dages levering
✓ Ét motiv pr. ordre

Kategori:

Silkebløde visitkort med soft touch kachering

Det ypperste inden for kachering – soft touch. Soft touch kachering er toppen inden for de forskellige muligheder for efterbehandling. Hos BR Offset anbefaler vi visitkort med soft touch kachering til dig, der vil have et ekstraordinært og eksklusivt visitkort. Hvis du giver mange visitkort ud, er visitkort med soft touch oplagt til dig. Vær opmærksom på længere leveringstid, når der skal efterbehandles med kachering. Resultater er dog værd at vente på. Hvis du ikke ønsker en kachering, kan du bestille visitkort uden kachering her.

Fordele ved soft touch kachering

En soft touch kachering giver dine visitkort et eksklusivt udseende, som enhver vil lægge mærke til både visuelt og fysisk når de mærker det. Soft touch er efter vores mening den absolut bedste kachering, som både giver en lækker og blød, nærmest fløjlsagtig, overflade og også giver visitkortet en mat og 100% refleksfri overflade.

En kachering giver samtidig dine visitkort et ekstra lag beskyttelse, som sikrer dig yderst holdbare og langtidsbrugbare visitkort.