Vi bruger Tonerland.dk som leverandør

Derfor bruger vi Tonerland.dk

Annoncørbetalt indhold – Dette blogindlæg præsenteres i samarbejde med tredjepart.

Som virksomhed er det enormt vigtigt at man kan stole på sine leverandører. Det gælder især i forhold til levering og overholdelse af deadlines. Det har vi hos BR Offset lært på den hårde måde. Vi køber vores blæk og toner hos Tonerland.dk fordi at vi altid kan regne med at produkterne når frem i tide. Og skulle det ske at en vare er udsolgt, er de altid hurtige til at få den hjem.
Vi var længe på udkig efter en stabil og billig leverandør. Blæk og toner er selvsagt enormt vigtigt for os som trykkeri. Derfor har vi været glade for samarbejdet med Tonerland.dk, som faktisk har Danmarks største udvalg af blæk og toner til private såvel som erhverv.

Som iværksættere var det også vigtigt for os at finde en dansk leverandør. Det gør kommunikationen og leveringstiden meget nemmere, og da Tonerland.dk har haft dansk lager siden de åbnede i 2008, var vi næsten ikke i tvivl.
Vi lavede derfor en ”testordre”, som blev afsendt allerede samme dag. Den hurtige eksekvering var lige præcis noget af det vi havde søgt. Derudover var Carsten, som ejer Tonerland.dk, hele vejen igennem venlig og hjælpsom.
Som trykkeri har vi en del forskellige maskiner – fra flere forskellige mærker. Og derfor har vi også tidligere været nødt til at bestille blæk og toner til de forskellige printere, hos flere forskellige leverandører. Men hos Tonerland.dk har vi haft mulighed for at samle det hele ét sted, hvilket har gjort bestilling og overblik meget nemmere. At kunne købe samlet ind hos én leverandør, har ikke kun betydet at vi har kunne få vores driftsmaterialer billigere. Det har også betydet, at vores kunder har kunne få billigere tryksager end tidligere.

Prøv dem af – du vil ikke fortryde

Du har måske allerede nu regnet ud at Tonerland.dk naturligvis får vores varmeste anbefalinger. Men hvad betyder det overhovedet for dig?
Ret meget faktisk. For uanset om du læser dette indlæg som privatperson eller erhvervsdrivende, så er vi overbeviste om at Tonerland.dk har lige hvad du skal bruge. For de tilbyder nemlig tusindvis af blækpatroner og lasertonere fra alle de kendte mærker, som f.eks. Brother, Canon, Dell, Epson, Lexmark, Xerox, Oki, HP, m.fl.

Kort forklaret: Tonerland.dk har de rigtige varer, til den rigtige pris og kombineret med en super kundeservice og hurtig levering, så kan det næsten ikke blive bedre, vel?
De sælger til alle, uanset om det er private, firmaer, engros eller institutioner og de leverer i hele landet. De gør ikke forskel på folk, og hjælper gerne med at finde de rigtige printerpatroner til dig og til den rigtige pris. Bor du i nærheden af Randers, så har du desuden også mulighed for selv at hente dine varer i deres butik i Randers – giv dem blot et kald først.

Er du blevet nysgerrig så tag selv et kig på Tonerland.dk