A5 Foldere (3-fløjet)

Bestil dine foldere her ↓
✓ Kvalitets foldere med fuldt farvetryk
✓ Digitaltryk der sikrer høj kvalitet.
✓ Hurtig og gratis levering af foldere
✓ Vælg imellem flere forskellige papirtyper.
✓ Forudsætter trykklar fil (PDF m. bleed og skæremærker)

Kategori:

3-fløjet A5 foldere

En 3-fløjet A5 folder indeholder i alt 6 sider, som du kan fylde med information til inspiration.

Info:

Lukket: 148mm x 210mm (A5)
Udfoldet: 440mm x 210mm

Ideelt til promovering af produkter og ydelser
2-4 dages levering
Digitaltryk

Trykklar fil:

Den færdige A5 folder måler 440mm x 210mm. Du skal derfor sørge for at lave en trykfil, der måler 444mm x 214mm for at tilføje 2mm bleed til alle 4 sider så der ikke skæres noget af dit motiv.

Filtjek:

Er du usikker på, om du har lavet din fil i korrekte mål, laver vi gerne et gratis filtjek inden du placerer din ordre i webshoppen. Når vi laver et gratis filtjek, kigger vi kun efter om filen har de korrekte mål som vi skal bruge. Designelementer, logoer mm. vil ikke blive gennemgået.
NB! – Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Skal vi designe din A5 folder?

Hvis du har brug for en hjælpende hånd, sidder vi klar til at kreere et fangende design for dig. Se vores priser på grafisk arbejde her.

FAQ:

Hvilket papir skal jeg vælge til mine A5 folder?

Hvad du skal bruge dine foldere til, hvordan de skal se ud og føles samt hvad dit budget er, er alt sammen noget der spiller ind på hvilket papir du skal vælge til din folder. Vores klassiske 160g papir, er et godt valg hvis du ønsker at holde udgifterne til print nede og er den samme kvalitet, som mange andre trykkerier kalder ”standard”. Leder du efter noget lidt mere lækkert og eksklusivt, anbefaler vi et kraftigt 300g papir som både føles og ser lækkert og eksklusivt ud.

Hvordan uploader jeg min print-fil?

Vi har en super simpel upload-proces, så det tager ikke mange sekunder at bestille A5 foldere i vores shop. Du uploader en fil øverst på siden lige under antal og papirvalg, som du enten kan klikke på eller ”drag-n-drop” en fil.

Hvornår vil jeg modtage mine A5 foldere?

Vi ønsker at ekspedere alle ordre i en fart, så du har dine tryksager hurtigst muligt. Vi bestræber os på at sende alle ordre senest efterfølgende hverdag, hvilket giver op til 3 dages levering. Du kan dog ofte forvente endnu hurtigere ekspedition og afsendelse.