Warning/var/www/broffset.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php308
Stempelkort med tryk | Få printet stempel- og bonuskort med logo

Stempelkort / bonuskort

Bestil dine stempelkort her ↓

  • Digitaltrykte stempel- og bonuskort
  • Fuldfarve tryk til kant
  • Design dine egne stempelkort
  • Hurtig og gratis levering

Sådan bestiller du stempelkort
Bestil stempel- og bonuskort online med vores prisberegner herunder. Det er nemt at bestille stempelkort ved at vælge antal, papirtype og om du ønsker tryk på én eller begge sider.

Billige

Tester tekst

Billige

Tester tekst

Billige

Tester tekst

Billige

Tester tekst

Priser inkl. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster” kan vi hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Stempelkort

Et stempel-, aftale,- eller bonuskort i kreditkortstørrelse, er en god idé hvis du har et ønske om at højne loyaliteten og få dine kunder til at komme igen og genkøbe. Beløn dine trofaste kunder, der regelmæssigt lægger penge i din virksomhed, ved at give dem et praktisk stempelkort i kreditkortstørrelse.

Vi trykker stempelkort til alle former for virksomheder. Et stempelkort bruges ikke kun som rabatkuponer, men også som aftalekort som du kender fra din frisør, tandlæge og lignende.

Udnyt pladsen på dine stempelkort ved at få trykt dit visitkort på bagsiden og slå 2 fluer med 1 smæk.

Vi tilbyder også foldede stempelkort, som du kan vælge i vores online prisberegner herunder.

Papirvalg til dine stempelkort

Vores udvalg af papir

Vi har hos BR Offset flere forskellige papirvarianter til at printe lækre stempel- og bonuskort. Vi printer på papir helt nede fra almindeligt 80g kontorpapir til 450g papir, som er et ekstra tykt papir der udstråler kvalitet. Derimellem kan vælges 120g, 160g, 170g, 300g og 350g papir som bestrøget eller ubestrøget.

Billige stempel-, bonus- og aftalekort

Er du på udkig efter billige stempelkort uden at gå på kompromis med printkvaliteten, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder billige kort som trykkes på vores professionelle trykmaskine på lækkert kvalitetspapir. Vi tilbyder mange forskellige papirtyper- og tykkelser, og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette.

Skal du have lavet dine stempelkort i et specielt format frem for klassisk visitkortstørrelse, er det ikke et problem. Vi kan printe dine kort i lige præcis det format du ønsker. Både som folder, eller klassisk 2-sidet papir.

Bestil stempelkort online

Du kan bestille alle dine tryksager online hos BR Offset, og det gælder naturligvis også stempelkort. Det er hurtigt og nemt at bestille online via vores prisberegner, der automatisk beregner en pris til dig på baggrund af dine til- og fravalg. Vi sikrer lynhurtig produktion, som gør at du ofte kan hente dit print samme dag.

Afhent dine stempelkort i Odense, eller få dem sendt gratis

Hent dine tryksager på vores adresse i Odense samme dag som du har bestilt, hvis du bestiller inden kl. 12. Du er også velkommen til at komme forbi med dine filer på en USB, så printer vi til dig med det samme. Har du ikke mulighed for at afhente dit print på adressen i Odense, så sender vi det gerne til dig helt gratis.

*Hvis du bestiller dine hæfter inden kl. 12, kan vi som regel have dine færdige hæfter klar til afhentning samme dag.

Anvendelse af stempel-, aftale-, bonus og rabatkort

Det gode ved alle kortene i kreditkortstørrelse, kan bruges til mange forskellige formål. De bruges dog oftest som:

  • Visitkort
  • Rabatkort – Køb 9 stk og få 1 gratis
  • Billetter
  • Drinksbilletter 

Variabel print

Hos BR Offset behøver dine layouts ikke at være de samme. Vi printer variabelt, så du kan bestille 100 stempelkort med 100 forskellige layouts – uden det koster ekstra. 

Få lavet ét gratis prøvetryk

Er du i tvivl om, hvorvidt din fil ser godt ud når den printes og ikke bare på computerskærmen, tilbyder vi at lave et prøvetryk af din fil helt gratis. Vores priser er betinget af, at du leverer en trykklar fil. Har du ikke en trykklar fil, hjælper vi dig gerne i mål med layoutet til din brochure. Læs mere om vores grafiske løsninger her.

: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in on line