Krus & kopper med tryk

Sådan bestiller du krus med tryk
Bestil flotte og personaliserede kaffekrus med dit logo trykt på hos BR Offset. Det er nemt og hurtigt at bestille dine krus online lige herunder. Du skal blot vælge hvilken type krus du ønsker, vælge antal og uploade den/de filer der skal trykkes på kopperne – du kan designe hele vejen rundt om koppen.

300ml Stentøj

Den klassiske "natholdskop" i formen. Tryk på begge sider.

250ml Krus

Stentøj af modellen Ponti.
Fås i sort, hvid og grå.

Priser ex. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster opgave” kan vi sikkert hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Krus & kopper med tryk

Et kaffekrus med dit firmalogo er en genial reklameartikel, som både er billig og effektiv. Danskere elsker kaffe og vi drikker det i stor stil. Flere gange om dagen. I hjemmet, på arbejdet, i bilen og i bussen. En kop med tryk er branding gennem de hverdagsting, som vi alle bruger i større eller mindre grad i dagligdagen. Dit firmanavn eller logo bliver eksponeret subtilt, som ubevidst placerer dit brand i folks hoveder.

Kaffekopper kan bruges til mange forskellige formel. De kan bruges til alt fra kopper til de ansatte på kontoret, gratis reklameartikler på messen til firmagaver til både personale og samarbejdspartnere. Hvis din virksomhed ofte er synlige på bl.a. messer, er krus med tryk en billig og effekt måde at markedsfører din virksomhed på. 

Er du privatperson og vil du gerne have trykt nogle kopper privat til dig selv, til gave eller bare en original idé til at fylde skabet op, så kan du hos BR Offset få tryk på kaffe- og lattekrus til billige penge. Vi kan få printet ethvert motiv på koppen, hele vejen rundt, så længe det holder sig inden for koppernes mål.

  • Almindeligt krus størrelse – 9,6cm (H) og 8cm (Ø)
  • Lattekrus størrelse – 10,2cm (H) og 9/6cm (Ø top/bund)

Billige krus med tryk

Bestil billige krus med dit eget tryk, logo, firmanavn eller noget helt andet hos BR Offset. Vi tilbyder lidt af hvert inden for reklameartikler, f.eks. kuglepenne med logo, personaliserede krus og mange andre billige tryksager. Selvom vores krus er billige, er de af høj kvalitet og gennemtestet til at tåle både maskinopvask og mikrobølgeovn. Varmen dine krus bliver vasket med kan have indflydelse på printets levetid. Vi anbefaler derfor maks 45 grader frem for 60 grader, hvis du vil have den maksimale levetid ud af printet på dine kopper.

Valg af kaffekop

Hos BR Offset tilbyder vi at trykke på 2 forskellige kopper. Et almindeligt kaffekrus eller et lattekrus. 

Disse kopper er de mest almindelige af udseende og passer til ethvert formål samtidig med at bibeholde den høje kvalitet, som vi kan stå inde for.
Har du et ønske til en unik eller særpræget kaffekop, er du velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne.

 

Bestil krus med logo online

Krus er en meget benyttet reklamesøjle, fordi de fleste danskere bruger dem dagligt – både i hjemmet og på kontoret. Det betyder, at man med tryk på kopper får stor eksponering i hverdagen blandt både private og erhvervsfolk. Det er ikke svært at svare på, hvorfor kopperne er så populære:

  • Billig reklameartikel
  • Brugbar i hverdagen
  • Stor eksponering af dit brand
  • Ofte billigere end at købe kaffekopper i butikkerne

Kaffekopper bruges i så stort omfang, at det er billig eksponering. Udover at det er billigt, er det også en praktisk genstand som modtageren rent faktisk bliver glad for og benytter sig af. Vi har alle en yndlings kop – hvorfor skulle det ikke være en med dit logo?

Bestil billige krus online på vores webshop nemt, hurtigt og komfortabelt.

Design dit eget krus

Skab dit eget design og få din helt egen personaliserede kop med lige præcis det motiv, billede eller tekst du ønsker.

Design dine egne kaffekopper og få dit logo og dit brand eksponeret på almindelig kaffekopper eller vores lækre lattekrus.

Hvad er forskellen på et kaffekrus og et lattekrus?

Den største forskel på vores 2 kopper, er størrelsen og formen samt printfladens størrelse. Kaffekruset er helt standard formet, hvorimod lattekruset er formet som en kegle hvor den er bredest øverst og smallest nederst. 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg bestiller krus med tryk?

Du skal tage højde for, at vi ikke kan trykke inde under hanken og området lige ved siden af. Det betyder, at der vil være et “blankt” område på 6cm omkring hanken hvor der ikke er noget motiv. Derfor anbefaler vi, for at få det pæneste tryk, at uploade et motiv med hvid eller ingen baggrund. Hvis du har et motiv med en fuld baggrundsfarve, vil motivet stoppe brat omkring hanken, hvor du vil have 6cm uden print.

Få dit logo i kundernes hænder

Kaffekoppen med dit logo bliver set mange gange om dagen. Ofte også af flere personer. Når koppen tages ud af skabet derhjemme eller på kontoret, kaffen bliver hældt op og står derefter på skrivebordet hele dagen til skue for hele kontoret. Reklameplads på folks arbejdspladser, særligt deres skriveborde, er ekstremt værdifuldt for mange virksomheder. Hvorfor? Fordi det er meget få logoer, udover virksomhedens eget, der får en plads på skrivebordet.