Kataloger

Hos BR Offset tilbyder vi kataloger i mange forskellige versioner. Lige fra helt små 4-sidet foldere, til hæfter som er klipset, til store limbundet kataloger med omslag. I limbundne kataloger er leveringstiden omkring 2 uger. Limen skal bl.a. tørre i 72 timer, for at hærde optimelt. Det kan oftes bedst svare sig at få lavet nogle hundrede styk og op. Kataloget skal derudover have en hvis tykkelse. Dermed skal dit katalog have minimum 48 siders indmad (plus eventuelt omslag).

Ring og få et uforpligtende tilbud på dine kataloger – 42 45 42 65

Foldere

Tester tekst

Hæfter

Tester tekst

Limbundet

Tester tekst

Billige

Tester tekst

Priser inkl. moms

Gratis fragt

Hurtig levering

Nem genbestilling

Kvalitetstrykkeri

Sikker betaling

Altid hurtig levering!

Er du sent ude med at bestille tryksager? I mange tilfælde, er det ikke et problem for os. Vi sender langt størstedelen af vores tryksager dagen efter de er bestilt, så står du med ”en haster” kan vi hjælpe dig i mål alligevel. Er du alligevel nervøs for at bestille dine tryksager for sent, så er du velkommen til at ringe til os og høre, hvornår vi kan få din ordre ud af huset.

Kataloger og bøger

Kataloger kan være mange forskellige ting. Det kan være det klassiske tykke katalog du finder i diverse storcentre, men det kan også laves istedet for et hæfte, hvor der bruges hæfteklammer, hvor et katalog enten limbindes som en bog eller får påsat en spiralryg. Hos BR Offset tilbyder vi både limbundne kataloger og kataloger med spiralryg.

Hvis du har mange sider der skal sammensættes, kan det være en fordel at få lavet et katalog med limbinding frem for et hæfte. Med limbinding undgår du flossede kanter, som et hæfte vil få hvis det indeholder mange sider.

Du kan vælge særlige omslag som hardcover eller spiralryg, så de får karakter af en bog. Du kan få printet et katalog med næsten alle de sider du ønsker, hvilket giver stor frihed til at fremvise hele produktporteføljen eller casebøger. Bøger og kataloger kan printes i alle antal der kan deles med 2 i modsætning til hæfter, der skal have et antal sider der kan deles i 4. Hvis du ikke skal bruge en decideret bog, kan du bestille hæfter lige her.

Billig tryk af kataloger

Hos BR Offset tilbyder vi at levere billigt tryk af dine kataloger og bøger i høj kvalitet. Vi trykker dine kataloger med digitaltryk på professionelle trykmaskiner, der sikrer dig knivskarp grafik. Vi tilbyder katalog tryk i flere forskellige formater i fuldfarve eller sort/hvid.

Skabeloner, specifikationer og meget mere.

Herunder finder du skabeloner til at designe layoutet til dine kataloger, farveprofiler og trykmetoder.

Papirvalg til dine kataloger

Vores udvalg af papir

Vi kan levere printede hæfter på forskellige typer af papir med tykkere omslag, hardcover eller spiralryg. Vi benytter primært 120g papir til indmaden, hvor vi kan tilbyde et tykkere omslag på 160g, 300g eller 350g papir. Ønsker du tykkere eller tyndere indmad, kan de også laves med 80-90g eller 160g papir.

Ønsker du bøger med hardcover eller spiralryg, er vi også leveringsdygtige i det. Med hardcover omslag, får du mere en reel bog end et katalog. 

Bestil kataloger online

Hos BR Offset er det nemt og fuldstændig bekymringsfrit at bestille flotte kataloger. Du kan bestille kataloger online via vores online bestillingssystem. Dine til- og fravalg er lette og overskuelige opsat i steps, så du har det komplette overblik over din bestilling samtidig med at du hele tiden kan følge med i prisen.

 

Afhent dine kataloger i Odense, eller få dem sendt gratis

Bor du eller din virksomhed i Odense eller omegn, kan du kigge ind forbi vores trykkeri og afhente dine printede kataloger. Du er meget velkommen til at kigge forbi uanmeldt og se, hvad vi tilbyder inden for papir mm. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde den rette løsning og være behjælpelig med at guide dig i den rigtige retning.

Bor du ikke i nærheden af Odense, eller har du ikke mulighed for at hente dem selv, så sender vi gerne dine tryksager med PostNord, GLS eller Bring helt gratis.

* Hvis du bestiller inden kl. 12 kan vi ofte have din ordre klar til afhentning samme dag. Dette gælder kun kataloger med spiralryg og ikke limbundne.

Skal du have trykt et katalog med limbinding, har vi længere leveringstid.

Variabel print - flere originaler til samme lave pris

Har du flere originaler, og ikke samme fil der skal printes, tilbyder vi variabelt print. Det betyder, at vi tilbyder flere forskellige originaler til samme stykpriser som hvis alle kataloger der skal printes er ens.

Få lavet ét gratis prøvetryk

Er du i tvivl om, hvorvidt din fil ser godt ud når den printes og ikke bare på computerskærmen, tilbyder vi at lave et prøvetryk af din fil helt gratis. Vores priser er betinget af, at du leverer en trykklar fil. Har du ikke en trykklar fil, hjælper vi dig gerne i mål med layoutet til din brochure. Læs mere om vores grafiske løsninger her.