Fotoprint

Vi kan printe dine billeder i knivskarp fotokvalitet for dig.
Du kan vælge at få printet dit billede i 3 klassiske størrelser, og vi tilbyder sågar også at indramme dine fotos for dig.

Vær opmærksom på at de printede billeder aldrig kan blive i bedre kvalitet end de filer vi modtager. Vi tager gerne et kig på dem inden, og svare om de er velegnet. Screenshots fra mobilen af et facebook-billede er ikke velegnet til tryk. Vi anbefaler, at dine billeder er taget med et standard digitalkamera eller et professionelt spejlreflekskamera for den bedste kvalitet af dine tryksager.

Vores trykkeri går ind for høj kvalitet og god kundeservice
Specifikationer

Medtag en margen beskæring på 2mm, vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Trykfilsformater:
A6 format (inkl. 2,0 mm tryk til kant): 10,9 x 15,2cm
Beskåret størrelse: 10,5 x 14,8cm

A5 format (inkl. 2,0 mm tryk til kant): 15,2 x 21,4cm
Beskåret størrelse: 14,8 x 21,0cm

Opløsning skal være mindst 300 dpi

Maksimum farvepåføring: 300 %

Farveprofiler:
FOGRA39 (ISO coated v2) til bestrøget papir.
FOGRA47 (PSO uncoated ISO12647) til ubestrøget papir.

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer, i trykfil-PDF, slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!
– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Det er hurtigt at bestille hos vores trykkeri nær Odense

Vælg antal fotoprint


Tilpas fotoprint

Papirtype
Størrelse
Ramme (Størrelse)

Upload filer

Dropshipping er for dig med en plakatshop

Med eller uden ramme?

Valget er dit og vi tilbyder at levere dine fotos med rammer fra danske Hoei.

230g/m² Canon Fotopapir

Ekstravagant og lækkert fotopapir, som får dine fotos til at fremstå i bedste kvalitet. Når vi printer billeder, går vi ikke på kompromis og derfor bruger vi udelukkende dette kvalitets papir fra Canon.

Hoei Danmark rammer

Som noget unikt tilbyder vi at sende dine billeder indrammet i kvalitetsrammer fra danske Hoei.
Du kan vælge mellem 4 lækre farver (laminat); sort, hvid, lys eg og valnød.

Print af billeder - I det rette format

I teorien kan vi printe billeder i alle størrelser og formater. Lige fra helt små frimærkestørrelser til store plakater.
Men det kan være svært at finde en flot og passende ramme til nogle af disse formater. Derfor kan det være en god idé at få beskåret et billede lidt, så det passer til rammen. Vi hjælper gerne med at finde den rette størrelse.

DIN-Størrelser

De mest populære størrelser i forhold til rammer er DIN-størrelserne, som man kender fra papir. Måske siger det dig ikke så meget, så begrebet A4 papir er nemmere at forholde sig til.
A4 er en DIN-størrelse og måler 21 x 29,7cm. A5 er halv størrelse af A4. Det vil sige; 14,8 x 21cm.

Andre størrelser

Mange rammer har mere "lige" mĂĄl i form af hele centimeter. F.eks. 13 x 18cm. Eller 15 x 21cm.
Disse størrelser kan vi naturligvis også være behjælpelige med. Kontakt os gerne, så vi kan tage en snak om mulighederne.

Er du stadig i tvivl?

Vi har samlet en del af de oftest stillede spørgsmål herunder.
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Kan jeg fĂĄ trykt forskellige billeder pĂĄ Ă©n ordre.

Ja, det kan du. En af de store fordele ved digitaltryk er, at hvert ark printes individuelt. Så hvis du bestiller f.eks. 5 fotoprint, kan du selv bestemme om det skal være 5 forskellige, 5 ens eller måske 2 forskellige motiver fordelt.

Laver i ogsĂĄ rammerne selv?

Nej, men vi leverer rammer fra danske Hoei, som vi har udvalgt fordi deres kvalitet er rigtigt god. Alle vores rammer er med glas og ikke plexiglas.

Hvilken emballage bruger i?

For at sikre, at dine billeder når sikkert frem, lægger vi et stift stykke pap under billederne og pakker dem derefter ind i silkepapir. Herefter kommer de i en kraftigt forret kuvert, som både er frost og fugtresistent.
Al vores emballage er naturligvis købt ind med fokus på bæredygtighed og er dermed meget miljøvenlig.

Hvad koster fragten?

Der er fri fragt (gratis levering) pĂĄ alle vores produkter her pĂĄ shoppen. Det syntes vi er det nemmeste, sĂĄ du ikke skal sidde og regne. Alle vores priser er derfor inkl. alt. - OgsĂĄ moms og fragt.

Sender i med eller uden omdeling?

Det bestemmer du som kunde. Har du specielle ønsker, så angiv dem gerne som kommentar ved kassen.

Hvor lang leveringstid har i?

På fotoprint har vi 1-3 hverdage. Vi kan desværre aldrig garanterer hvor hurtigt at vores produkter kommer frem. Men vi gør alt hvad vi kan for at være hurtige. Vi bestræber os derfor på at printe og sende dine billeder samme dag som vi modtager ordren. - Og ellers senest den efterfølgende hverdag.

Er leveringstiden længere, hvis jeg vælger et specielt format?

Nej, der er vi lige sĂĄ hurtige til at printe og afsende.

Kan jeg fortryde mit køb?

Ja, hvis vi endnu ikke har nĂĄet at printe dine billeder, sĂĄ kan du godt annullerer ordren ved at kontakte os.

Kan jeg returnerer mine billeder?

Fotoprint er specialfremstillede produkter. Da det jo ganske enkelt er dine billeder som er printet til dig, så er der desværre ikke returningsret.

Der er fejl på mine fotoprint, hvad gør jeg?

Vi printer alle billeder og holder derfor skarpt øje med alle ordrerne. Skulle det alligevel ske, at der er en fejl som undslipper vores falkeblik skal du blot kontakte os, sende os et par billeder af fejlen, og så laver vi et omtryk straks - Naturligvis uden beregning.

Børnebilleder, bryllupsbilleder og de bedste digitale minder

Skal du have foreviget dine bedste billeder af dit barns første tid, kan vi printe dine digitale minder. Vi tilbyder mange forskellige formater, og du kan derfor få et billede i lige den størrelse du ønsker - både mindre formater, perfekte til rammer, til hjemmet og store plakater til at pryde væggen med uvurderlige børne- og babyminder.

Vi printer dine bryllupsbilleder, konfirmationsbilleder og billeder fra alle andre begivenheder, du ønsker at få fra digitale- til trykte minder - hurtigt, nemt og billigt.

Fotofremkaldelse af dine bedste minder i små oplag 

Vi ved at det kun er den bedste kvalitet, der er god nok når du skal have fremkaldt dine bedste minder. Vi fremkalder derfor dine fotos på kvalitets fotopapir, og er yderst fleksible med formater og størrelser på dine billeder. Få fremkaldt dine billeder nemt og hurtigt og garanteret knivskarpe fotofremkaldelser.

I modsætning til traditionel fotofremkaldelse, kan du hos os få fremkaldt dine bedste digitale fotos til faste lave priser - også selvom du kun skal have fremkaldt få styks. Vi har ikke et minimumskrav om antallet af billeder. Vi leverer fotoprints fra 1 styk.

Print billeder i professionel fotokvalitet

Få printet dine billeder hos BR Offset og få fremhævet dine bedste minder i knivskarp fotokvalitet. Vi benytter udelukkende højkvalitets fotopapir, der er udvalgt med henblik på at opnå det bedste fotoprint med knivskarpe farver på lækkert glossy papir.

Vi har flere ĂĄrs erfaring med print af billeder. Vi fremkalder dine fotos pĂĄ baggrund af formatet du sender billedet i, og tilbyder altid at gennemgĂĄ dine fotos inden vi printer dem. PĂĄ den mĂĄde sikrer vi at du altid fĂĄr flotte og knivskarpe billeder.

Print billeder online hos BR Offset

Når du har taget en masse flotte billeder med din telefon eller dit kamera, vil du naturligvis have fremkaldt dine bedste minder online. Hos BR Offset kan du bestille fotoprint online i flere forkellige formater og være sikker på at få knivskarp fotokvalitet - hver gang.

Vi fremkalder dine digitale fotos billigt, præcist og hurtigt i høj kvalitet med miljøvenlig og professionel printteknologi. Vores fotopapir giver skarp og præcis farvegengivelse, så dine billeder får naturlige lyse farver. Skal dine billeder indrammes, tager vi os gerne tiden til at sætte dem i vores flotte kvalitetsrammer fra Hoei.

Fotoprint i Odense til lave priser

Vi har trykkeri og print i Odense. Du kan komme ind i trykkeriet og få printet dine billeder med det samme til faste lave priser. Vi printer dine billeder på professionelle digitalprintere, der ikke kun sikrer høj billedkvalitet men også billige priser.

Gør som mange af vores andre kunder og kig forbi butikken i Odense og få flotte fotoprints med hjem.