Klistermærker / stickers

Klistermærker, stickers, etiketter, folie, labels – kært barn har mange navne, og vi trykker klistermærker i mange forskellige former og størrelser – bĂĄde store og smĂĄ oplag. Vi laver klistermærker og stickers til bĂĄde indendørs og til udendørs brug, sĂĄ du ikke behøver at gĂĄ pĂĄ kompromis.Hvad kan du bruge et klistermærke til?

De kan bruges til lidt af hvert. Du kan bruge dem på din emballage, dine produkter, på bilen og meget meget mere. Det er en nem måde at vise f.eks. dit logo og gøre opmærksom på dig selv i gadebilledet. Dette kan dine kunder hjælpe dig med. Du kan med fordel give dine kunder klistermærker med dit logo med i pakken de modtager, eller i posen, hvis de handler i din butik. 

Vi laver (næsten) alle slags klistermærker.

Skal de være runde, firkantede, rektangulære eller korrekturskårede, så kan vi hjælpe.
 Uanset om det bare er et lille klistermærke til en pakke eller vinduesfolie til din butik, så kontakt os endelig og hør om de mange muligheder inden for tryksager.

Beregn nemt og hurtigt prisen pĂĄ dine stickers med vores prisberegner herunder.

Vores trykkeri går ind for høj kvalitet og god kundeservice
Specifikationer

Medtag en margen beskæring på 2mm, vigtige oplysninger bør være mindst 4mm fra det endelige formats kant.

Opløsningen skal være mindst 300 dpi

Maksimum farvepåføring: 300 %

Farveprofiler:
FOGRA39 (ISO coated v2) til bestrøget papir.
FOGRA47 (PSO uncoated ISO12647) til ubestrøget papir.

Skrifttyper skal integreres helt eller konverteres til kurver.

Kommentarer, i trykfil-PDF, slettes inden tryk og trykkes ikke med.

NB!
– Vi kontrollerer ikke for stavefejl og typografiske fejl!

Det er hurtigt at bestille hos vores trykkeri nær Odense

Vælg antal og størrelse klistermærker

Højde (cm.)
Bredde (cm.)
Antal
Materiale

Upload filer

Dropshipping er for dig med en plakatshop

Til inden- eller udendørsbrug?

Vi har mange forskellige typer folie og papir, som vi bruger til klistermærker og stickers. Hvad der er bedst for dig, afhænger af hvad du skal bruge dem til. Nogle gange er klæbepapir mere end rigeligt, og andre gange skal der en vandfast folie til.
Du kan læse mere om de forskellige folier herunder.

Xerox™ 73g/m² Klæbepapir

Vores Xerox Multilabel et fint budgetpapir med en fornuftig klæbeevne. Finish minder meget om almindeligt kontorpapir.

Det er velegnet til simple tryk, og er skrivbart, hvilket betyder, at du kan skrive pĂĄ det med kuglepen eller printe pĂĄ det (f.eks. nummerering). Det virker med bĂĄde laser- og inkjetprintere.

Især velegnet til adresselabels til forsendelser, som stregkoder eller til mange andre generelle kontorapplikationer.

Epson™ 185g/m² PP film

PP film er et plastmateriale, som er vejrbestandigt. Vi tilbyder dette i bĂĄde mat og Semi glossy. PP film er printerpapir som er lavet af polypropylen.
Det har klæb på bagsiden, så du kan montere det direkte. Fordi det er lavet af polypropylen, er det rivefast, hvilket gør det nemmere at fjerne igen.
Det kan bruges både indendørs brug og udendørs i kortere perioder, men klæberen er ikke stærk nok i sig selv til at være udendørs i længere perioder.
Dette gør sig især gældende i vinterperioden.

Perfekt til brug i mobile monteringer, udstillinger/arrangementer og i butiksindretning og butiksvinduer. Holder sig pæn ved brug i mobile monteringer og fungerer med vandbaserede pigmentblæk og løselige/miljøvenlige blæk.

Avery® 200g/m² blank folie

Denne folie er en super lækker polymerisk valset folie, med blank finish. Med denne folie får du en permanent akrylbaseret klæbeevne, UV-bestandig farve (blæk), som giver en rigtig lang holdbarhed. Denne folie kan benyttes både indendørs og udendørs brug og tåler al slags vejr.

Tryksager af høj kvalitet kan bestilles online hos BR Offset

Runde, firkantede eller konturskĂĄret?

Ja, det kan være svært at vælge. Og vi tilbyder lidt af hvert.
Nedenfor kan du læse mere om forskellene.

Faste former pĂĄ ark

Firkantede, rektangulære, runde, ovale.

Kiss-cut hvor det kun er selve folien, der er skĂĄret, men hvor selve baglineren er firkantet/ark(dette er den billigste metode).

KonturskĂĄret (Die-Cut)

Hvor selve klistermærkerne får en unik form.

Klistermærker med dit logo

Vil du nemt, hurtigt og billigt sprede dit budskab til et stort publikum, er klistermærker med dit logo en kvalitetsløsning som er anvendeligt i mange sammenhænge – eksempelvis som streamers, labels, stickers, på facader og meget mere. Klistermærker er et fleksibelt markedsføringsmateriale, hvor der kun er fantasien der sætter grænser for brugen af dem.

Hos BR Offset leverer vi kvalitetsklistermærker og stickers printet på Xerox klæbepapir, PP film eller Avery blank folie (velegnet til udendørs brug), som bliver konturskåret til det ønskede format, motiv og størrelse. Med mulighed for konturskårede klistermærker, kan du få dine klistermærker lige som du ønsker det – har du eksempelvis et bryggeri, kunne det være en kreativ idé at få skåret dine klistermærker som en ølflaske. Jo mere kreativ du er, jo mere opmærksomhed vil dine klistermærker få.

Vis dit logo over alt med klistermærker

Hver en kundekontakt tæller og er en mulighed for at efterlade et godt indtryk hos dine potentielle kunder. Derfor har vi gjort det simpelt at lave dine helt egne klistermærker i lige det design du ønsker med fuldfarvetryk. Du kan bestille dine personaliserede klistermærker med logo i en lang række størrelser, formater og former. Hent vores gratis skabeloner til klistermærker og slip kreativiteten løs.

Har du svært ved at beslutte dig, eller er du i tvivl om hvilket papir/folie der passer til dit formål? Lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige folie til dine klistermærker. Vi hjælper også gerne med at designe en færdig trykfil.

Stickers til alle behov - med eller uden logo

I vores trykkeri leverer vi mange typer stickers, og det kan derfor være uoverskueligt hvilken type netop du skal vælge. Skal det være klassiske runde eller firkantede stickers, eller skal du have et kreativt indslag i din kommunikation med konturskårede stickers efter en særlig form? Mulighederne er mange.

Skal dine stickers bruges indendørs anbefaler vi ”normale” stickers i form af klæbepapir eller PP-film, men skal du bruge stickers udendørs anbefaler vi vores vejrbestandige folie fra Avery, der snildt klare vind og vejr.

Klistermærker til butik og tilbehør

Klistermærker er en fantastisk mulighed for at skabe brand awareness omkring din butik og dens brand. Vi leverer klistermærker af høj kvalitet med lang holdbarhed og høj klæbeevne, som er perfekt til giveaways i kundernes poser. Få dine kunder til at udbrede kendskabet til din butik ved at give dem klistermærker til at sætte på computere, cykler eller noget helt andet. Spred budskabet med logo klistermærker på poser og- eller kasser, når dine kunder har købt varer i din butik.

Print dine klistermærker i Odense

Stickers, klistermærker og labels er en god og billig måde at få dit budskab bredt ud til mange mennesker. Et klistermærke er et fleksibelt materiale, der kan bruges til mange forskellige formål og bruges på mange placeringer både indendørs og udendørs.

Få printet dine klistermærker og stickers hos BR Offset i Odense og få dem i den ønskede form - vi laver både standard størrelse og konturskæring, så de passer til dit unikke behov. Vi har print i Odense, så vi vi sikrer dig hurtig levering af dine tryksager.

Vi har en fleksibel produktion, som giver dig mulighed for at få fremstillet og printet klistermærker og stickers i meget små oplag. Det giver dig mange muligheder og en fleksibilitet for at få lavet mange forskellige typer af klistermærker.